• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutunma kanaması uzun süren var mı lütfen herkes bilgi versin 7bucuk aylık evliyim yeni sayilirim yani

Benim 3 gün sürdü adet kanaması gibi değil sürüntü şeklinde baştan kahverengi sonra açık pembe renkte 5 haftalık hamileyim

Benim 2 gün sürdü ve bir kaç saatte bir siyaha yakın çok çok koyu kahverengi leke şeklinde geliyordu. Küçüle küçüle kesildi

İlk gebelikte normal adet olmuştum aradan 2 hafta geçince 6hafta 6 günlük hamile olduğumu öğrenmiştim. Yaşadığım adet değil yerleşme kanamasıymış
Merhaba bende soru sormak istiyorum size buralardaysanız bakar mısınız ☺ kaç gün sürdü kanamanız ve yoğun muydu acaba

Ama adet olmadığına emin misin
Yani şöyle söyliyim 12 gün önceden ağrı sancı ve 7 gün önceden kanama çok saçma hayatımda yaşamadım. Normalde regli de 1 gün sancılı olurum bunda 3 gün hala kasık ağrım var mide bulantısı hiç yaşamam regli de bunda var 3. Gün kanama azaldı ama devam ediyor regli de 3 gün azalma olmaz hormon ve idrar yolu enfeksiyonuna bakıldı sorun yoktu bakıldığında reglime 10 gün vardı sancım vardı enfeksiyon vs yoktu ve bana yumurtlama olmuş dendi sonrasında ben bunu tutunmaya yordum. Çok okudum araştırdım. 3 güne belli olucak sonuç paylaşırım 🙏 senin durumun ne bebeğin var mı

Back