Tutumlu olmak

Artan kumasla kravat nasıl yapılıyor:)
Hiç denedin mi, elde dikilmiş kravat kullanan erkek görmedim de:)
Bir fıkra getirdin aklıma,kadının biri çoktandır gözkoydugu pahalı ipekli kumastan birkaç metre almış.
Huysuz ve cimri kocasına,aşkım sana kravat yapmak için bu kuması aldım baak,kalırsa da kendime elbise diktiririm artık,ziyan olmasın demiş

Peki su giderinin etrafı kirlenmiyor mu
Ben de 1 2 ay yarım kullandım,baktım bulaşıklar temiz çıkıyor fakat makine kirli kalıyor,bir de ekstra ugrasıyorum,vazgectim butun koyuyorum.

Ztn orayi normaldede belli araliklar ile bos calistirip temizliyorum yada suzgeci temizliyorum
Beni en cok rahatsiz eden koku. Deterjanli kaliyorki kokuyor
Su an baska marka kullaniyorum koku vs yok
Ama almak zorunda kalsam o markayi yarim kullanirim

Ztn orayi normaldede belli araliklar ile bos calistirip temizliyorum yada suzgeci temizliyorum
Beni en cok rahatsiz eden koku. Deterjanli kaliyorki kokuyor
Su an baska marka kullaniyorum koku vs yok
Ama almak zorunda kalsam o markayi yarim kullanirim
Limon kabuklarını makineye koyuyorum,ferah bir koku oluyor,artı parlatıcı görevi de görüyor.

Neden olmasın, tabii bilmiyorum düğme zor dikerim ben
Dikiş elde değildir herhalde makinededir, içine konacak aparatı ile bence olabilir

Kravat olmaz mendil olur, saç bandı, kırlent, sehpa örtüsü vs her şey olabilir bence.
En mantıklı şey ise moda olan patchwork ürünler.

Ama ziyan olmaz, neden olsun ki

Oluyor valla,ben en son kalan kumaslarımı yaslı komsuma goturdum,ona da koca kumaslar yani,sofra ortusu olarak filan kullandı,artan küçük capta kumaslar büyük emek ister işe yaramak için,bilen biri bildirdi:))

Oluyor valla,ben en son kalan kumaslarımı yaslı komsuma goturdum,ona da koca kumaslar yani,sofra ortusu olarak filan kullandı,artan küçük capta kumaslar büyük emek ister işe yaramak için,bilen biri bildirdi:))
Yok ya mesela öyle becerikli bir insan değilim ama patchwork dediğim şekilde parçaları birleştirir en kötü yatak örtüsü yaparım.
Annem bu konularda çok beceriklidir, eski anneannemin annesinden kalan dantelleri kesti, biçti, yeni kumaşların arasına desen olarak eklesi üzerine bir de kumaş boyası ise motif falan yaptı.

Yine kalan eskimiş kanaviçeleri kesip çıkarıp başka şeylere aktardı, kalan kumaşlarları birleştirip yer minderi dikti.
Bilemiyorum annemden mi gördüğüm için ama boncukları kaybolmuş kopmuş tesbihi bile yine böyle bir yatak örtüsü süslemesinde kullandı.
Ziyan etmez kadın

Tuttum bunu
Hepsi birarada tablet zaten,ekstra koyarsam maliyet yine yukselecek
Olur mu oyle sey tuz 6 ay da bir konuyor zaten

Limon kabuklarını makineye koyuyorum,ferah bir koku oluyor,artı parlatıcı görevi de görüyor.
Parlatici gozune de elma sirkesi koyuyorum ben
Hic koymazsan yeterince parlak olmazki
Fotolari olsa kopya cekerdik

Çok iyi benim oğlumun ayağı benim ayağım kadar olmuş pandemide

Bu arada konuyu dağıtmak istemem ancak çocuk ayakkabıları 35 e kadar . Yetişkin erkek ayakkabıları 40 tan başlıyor . Bu aradaki 35-40 arası no satan yerleri bilenler varsa bana özelden yazabilir mi , pandemiden beri ilk kez avm ye gittim sırf bunun için , kaç saat avm gezdik bir tane 36 no ( çocuk ) erkek ayakkabısı bulamadık

Konuyu açarken aylık 800 TL ile geçinmeye çalıştığınızı yazsaydıniz keske.

2 çocuk 4 kişilik bir aile için imkansiza yakın bir şeyi başarıyorsunuz tutumlu da olursunuz cimride.

Etrafınızda ki insanlar durumunuzu bilmiyorlar da mı laf ediyorlar?

Esim bastik ceviz yer fistigi alir tahmini 500 tl tutar ben olsam almam yani ne bilim tartisiriz hatta para gidiyeah diye ama engel olamiyorum
Adam seviyorsa yesin çip çikolata alacağına faydalı bişey , kuruyemiş eskiden her evde olan biseydi şimdi lüks oldu malesef bende alamiyorim

Aaa carsi falan yok mu sizin orda
İnanmıyorlar ki anneme odeme yapacagiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…