- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Anladım teşekkür ederimmarka bilmiyorum. endustriyel makine zaten bunlar. hayir tanidigim hic kimse memnun degil.
TesekkurlerBir deneyin en fazla 1 tablet ziyan edersiniz
Keskin bicakla kesin
Ben farkli kullaniyorum o kokuyu sevmiyorum yarim da icime sinmiyor yuksek butce ayirdigim kalemlerden biri
Ama oluyor en azindan denenebilir
Evet normalde kendim kilo ile aliyorum eksik olmuyor o zaman ilk defa disaridan kumas gelince afalladim galiba acemilik isteO ayrı bir olay umarım tam kısıtlama olmaz cocuklar içinböylede evdeyız ama arada cıkıp hava alıyoruz en azından.
Yukarıda bir arkadasımız alıntılamayı unuttum kumas fazla artsın ne olacak demıs ama konu sahıbı bu işi yapıyor bir degıl iki degıl her siparısinde bunu yapmıs olsa evde kumas birikir ve kullanılmaz. İhtiyacı dısı sadece kalabalık ve israf :) sanırım her seferınde kumas eksık cıkmıyordur sadece bu kez hata olmus olabilir insanlık hali :)
Zarar kısmı şurada; sürekli bunu düşünmek.
Yiyecek olayına girmiyorum ama kumaş konusunda kadın kendini yemiş yetsin diye, kolları çıkarmak için, değer mi?
Değmez.
Yani olmayacağını bile bile ‘olabilir aslında’ ile yola çıkma düşüncesi yanlış.
Bu kendisine ve beraber aynı evi paylaşan insanlara zarar.
Yoksa yağlı kağıt bazen olduğu gibi çıkıyor, ben de kullanıyorum.
Yiyecekleri fazla alıp buzluğa elbet atıyorum.
Ama bir şeyin yetip yetmemesinden bahsediyorsak daima yetecek olanın biraz fazlasına sahip olmak dolayısıyla o stresle hayatımızı zindan etmemekten yanayım.
Çocuk kıyafetlerinden bahsedildi, bu sene çocuklarıma 2 şer bot aldım.
Biri kar için kalın, biri gündelik şuanki havalarda giyeceği şekilde.
Baktığınızda israf ama bana göre değil çünkü seneye de giyebilecekleri şekilde aldım.
Ya şuan bu havada normal ayakkabıyla çocuğun ayağı üşüyecek ya aksine kalın botla terleyecek ya da hiç kalın bot almayıp karlı yağmurlu havada ayağını yine üşütecek, gerek var mı işkenceye?
Bence yok.
2 sene kafam rahat, üşüdü mü terledi mi su mu aldı derdim yok.
Bu bence israfdan ziyade her duruma hazırlıklı olmak, böyle rahat ediyorum.
O ayrı bir olay umarım tam kısıtlama olmaz cocuklar içinböylede evdeyız ama arada cıkıp hava alıyoruz en azından.
Yukarıda bir arkadasımız alıntılamayı unuttum kumas fazla artsın ne olacak demıs ama konu sahıbı bu işi yapıyor bir degıl iki degıl her siparısinde bunu yapmıs olsa evde kumas birikir ve kullanılmaz. İhtiyacı dısı sadece kalabalık ve israf :) sanırım her seferınde kumas eksık cıkmıyordur sadece bu kez hata olmus olabilir insanlık hali :)
Musteri getirmisse tabiki kalan kumasi iade ederimartan kumaşları sahiplerine geri verebilir
Benim oğlanlar minnoş biraz.Bu yıl alınan bot/ayakkabı seneye de nasıl giyiliyor , çok mu büyük aldınız ? Oğluma aldıklarım 1 sezonu bile götürmüyor (eylülde aldığım ocakta olmuyor )
Geçen yıl aldığım kar botu ile bu yılki nosu arasında 2 no var ki geçen yıl 1 no büyük almıştım , bu yıl da giyer umuduyla
Dün akşam boynerde indirim vardı, bazı spor ayakkabılar yarı fiyatına idi.Bizde gecen spor ayakkabi almistik gelecek senede giyer
Belki disari isimiz cok olursa cizmede alabiliriz
Ilcemizde maalesef yaygin deil nettende numaralara guvenemiyorum kiDün akşam boynerde indirim vardı, bazı spor ayakkabılar yarı fiyatına idi.
Gerçekten yarı fiyatına, bindirim üzeri indirim değil.
Geçen sene eylül ayında 210 tl etiketi olan spor ayakkabıyı dün akşam indirim koduyla sanırım 130 a aldım.
Şuan ayağı 26, ben aldım 27.
30 numara buldaydım onu da alırdım elbet büyüyecek bu çocuğun ayağı ve elbet giyecek.
Yani böyle şeyler kaçırılmamalı.
Alınacak yapılacak olanda en uygun çözümü aranmalı mutlaka.
Ben her şeyi çok eskiden beri netten söylerim.Ilcemizde maalesef yaygin deil nettende numaralara guvenemiyorum ki
Kiyafet aliyorum da ayakkabi daha almadim bakalim bizim burda kargo sirketlerinin subeside yok kiBen her şeyi çok eskiden beri netten söylerim.
Hem daha uygun hem de daima iade şansım var.
Mağazada insan büyüye kapılıyor ama netten alınca total fiyatı gördüğünüzden gerçekten ihtiyacı alıyorsunuz.
Tavsiye ederim, olmazsa yollarsınız sorun değil ki.
Kaşarı neden kiloyla alıp buzluğa atıyorsunuz amacı ne bunun, çözemedim benYağlı kağıdı ben 3-5 kere kullanıyorum yağ da sürmüyorum. Kirlenene ya da yanana kadar kullanıyorum niye sürekli atık çıkarayım?
Kaşar peynirini kiloyla alıp buzluğa atıyorum bunların nesi cimrilik?
Daha uyguna geliyor birim fiyat olarak.Kaşarı neden kiloyla alıp buzluğa atıyorsunuz amacı ne bunun, çözemedim ben
Bencede sık sık disari cikmamista oluruzDaha uyguna geliyor birim fiyat olarak.
Keza bizim evde çok kullanılır kaşar, küçük alacağımıza biz de öyle yapıyoruz.
hangi marketten alıyorsunuz ben hiç farketmedim de gittiğim marketlerde kucukleride pahalı diye alamiyoruz zatenBencede sık sık disari cikmamista oluruz
Genelde b.mden aliyorum ama bizim burda buyuk marketler var hani toptan fiyatina parekende satisli olan b.zim yada l.der gibi onlardan aliyorum merkeze gittikcehangi marketten alıyorsunuz ben hiç farketmedim de gittiğim marketlerde kucukleride pahalı diye alamiyoruz zaten
Peki su giderinin etrafı kirlenmiyor mu4 e bolmeyi denemedim ama 2ye bolunuyor ve asla o makinayi ilk actigimizdaki koku olmuyor temizlikte sorun olmuyor
Parlatici ile tuz unu ihmal etmeyin coook etkiliyorPeki su giderinin etrafı kirlenmiyor mu
Ben de 1 2 ay yarım kullandım,baktım bulaşıklar temiz çıkıyor fakat makine kirli kalıyor,bir de ekstra ugrasıyorum,vazgectim butun koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?