300liraya parfüm aldı( hatta bilmem kaça tamamlarsak 1000 liralık alışveriş yaparsak 200 lira indirim vardı da aynı fiyata ben de parfüm almıştım,pişmanlıktan sıkmıyorum bile,beyefendininki bitmiş yine alacakmış),3 tane pantolon aldı beğenmedi evde öyle duruyor.Bir tane de kumaş pantolonla gömleğe de ihtiyacı varmış giyecek bir şeyi yokmuş,ayakkabısı yokmuş.Ev onun kıyafetleriyle kaynıyor hem de.Arabayla bir yerlere gitme konusunda da kısmıyor.Başka bir yığın şey var da hepsini yazmayayım İlk sene çok borçlanmıştık düğünden dolayı.Ozaman daha az maaşla daha iyi geçiniyorduk.Şimdi geçinemiyoruz
Valla hayatta 300 liraya parfüm almadım almam. Bilemedim şimdi.
Bence gereklilik kavramında sıkıntı var. Kimse başkasının parfüm kokusundan çok da memnun değil; ne olacak 300 tl parfüme. Benzin araba vs neyse de çok para
300 Tl öğrencilere burs diye versen kaç kişinin hayatı kurtulur; derdini şimdi daha net anladım.
Kıyafet konusunda da sen ayarla önüne koy; giymeyeceklerini de aldırma; aldın giy de; sen onu giymezsin diye ben bazen karşı çıkıyorum; altına ne giyicem diyor bu sefer çünkü.
Yukarıda pazar manav yazmıştın; o konuda da klasik erkek mantığı; pahalı olan iyidir; iyisini alayım da söylenmesin.
Eşim dedi ki ben şurdan alıyorum hani onlar pahalı satıyor diye ama onların meyvesi iyi çıkmıyor; çünkü herkes pahalı olanı alamadığı için ellerinde kalmış bayatlamış; taze iken iyiymiş ama şimdi değil.. Böyle ayrımları zamanla öğreniyorlar; tabi eşin kaç yaşında bilemiycem..