Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !

Bi yaşıma daha girdim, bi de kadın söylüyor bunu öyle mi Ben de hangi densiz erkek yine batırmış ortalığı diye geçirdim içimden başlığı görünce.
İthal kadın da neyse..Hey Allah'ım ya..
Kocalar zina yapmıyo mu oluyomuş bu ithal kadınlarla Allah beyin vermiş ama, buna yeterli gelmemiş demek ki

aman diyim buralara turistik amaçlı falan gideyim kıyısından geçeyim demeyin, eften büften bi sebepten hapse düşsek yandık demek ki

olmaz demeyin, bu tip ülkelerde eften püften, uydurmasyon sebeblerden hapse düşen çok

Sibel Üresin ile aynı kafadan. İkisi de kocalarının uçkurlarıyla bozmuşlar kafayı....

Allah ıslah etsin, azıcık onur, beyin versin tez zamanda...

Cesareti buralardan alıyor olabilirler.

"savaşta edindiğiniz köle kadınları satmadan evvel ve dışarı boşalmamak şartıyla tecavüz edebilirsiniz."Buhari, Nikah 96, Buyu' 109, Itk 13, Megazi 32, Kader 4, Tevhid 18; Muslim, Nikah 125, (1438); Muvatta, Talak 95; Ebu Davud, Nikah 49, (2171); Tirmizi, Nikah 40, (1138); Nesai, Nikah 55, (6,107).

Ateistlerin tahrif ettiği bir hadistir, aslı öyle değildir...

Ateistlerin tahrif ettiği bir hadistir, aslı öyle değildir...

"Doğruluğu vardır ya da yoktur" diyelim. Bu insanlar bunları okuyor ya da okumuyor (bu ihtimal daha fazla) Bu tür inanışları vardır ve de uygularlar.

Ayrıca "bu insanların" sayıları azımsanamayacak kadar fazladır.

Ayrıca ateistlerin tarifi dediğiniz hali bir çok islami platformda paylaşılıyor.

:) Ateistlerin tarifidir denilmeden (?) :)

Bu kadın gibi düşünenlerin takıldığı platformlarda tartışılıyordur bilemem, ben öyle yerleri okumamayı tercih ediyorum.

Bakın siz buraya bir çok tahrif edilmiş hadis ya da ayet eklersiniz. Ben size bulup asıllarını çıkarırım -ki böyle bir çaba içine girmem- bunlar boşuna. Siz neye inanmak isterseniz ona inanmaya devam edersiniz, keza bende öyle. Gereksiz bir çaba...

Kaldı ki forumda dini tartışma yasak, bunların konuşulacağı platform burası değil. O yüzden sahih ya da değil konular içinde ayet hadis paylaşımı yasak...

boyle hadisler cok fazla ama uydurma zaten buna inanan insanın muslumanlıgından suphe ederim kuranla ters dusen hadisler var insanlar kuran yerine hadislere gore yasıyor birsey deyince cıkıyor ordan bir ikisi vay peygamber efendimizin hadislerine bile laf soyleniyor diye sacmalıyor anlamıyor insanlar okumuyor onune gelen herseye islamda geciyormus gibi inanıyor Allah bosuna akıl mantık vermiş oku demiş zaten sasırmıyorum artık insanlara batıyı ahlaksız olarak gostermeye calısılırken islamı oyle bir hale getirdilerki hıristiyan yahudi dinimizi boyle sanıcak

İnancımı ve ya inançsızlığımı bi kenara bırakarak yazıyorum.
"Doğru ya da değil" demiştim. Hadislerin çoğunun nasıl ürediği malum zaten...
Bu arada insanların "ayrıca" ürettiği akıl dışı söylemlere inanmaları da korkunç...
Ortaya atılan bu iğrençliğin yasallaşma olasılığı bana yüksek geliyor.

ahaha! benim bir çabam yok onu söyleyeyim de sakin olun... :)) Bir şeyleri kanıtlama çabasına da girmeyiniz ayrıca böyle bir isteğim yok. :)) İlk mesajımı bir kez daha okuyun sonra alıntıladığımı sonra tekrar yazdığım ilk cümleyi...

:)

Yalnız buna benzer çok tepki gelecektir. İnancınız kendinize benimde inançsızlığım kendime... Akıl var mantık var. Araştırırsınız bulursunuz. Yalnız bir şeyleri kanıtlama çabasına girmeyiniz. Özellikle "bana"...
Ben buraya alıntı eklerim buralardan cesaret alıyorlar derim. Kimlere derim? sizce? :)

Bana göre bu tipler gerçek değil...

İslam düşmanlığını beslemek için çıkarılmış yapay piyonlar. İslamı gerici bir din göstermek için yapılıyor bunlar. Aynı zamanda araştırmayan körü körüne inanan Müslüman, müslüman kadınlar yetişsin istiyorlar. Cahillerde bu piyonların peşinden sürükleniyor.

Yazdığınız hiçbir şeyin ne Kuran'da ne de Hadis'te yeri yok.
Neyi nereden okudunuz, ya da okudunuz mu bilmiyorum, ama ben bu alanda İslamda Kadın Hakları ve Oryantalizm üzerine İngilizce olarak 120 sayfa tez yazdım.
Şuan aynı tezi Yunanca ve Fransızca'ya çeviriyorum.
Bu mevzulara ancak uzaktan bakabilecek ehliyete sahip bir mühendis değil, işin metoduyla tekniğiyle yedi sene eğitimini almış bir beşeri bilimler uzmanıyım.
Lütfen yazdığınız şeyleri ya alıntılayarak nerde kimin kitabında okuduğunuzu belirterek yazın, bakkaldan kasaptan sütçüden duyduysanız da hiç yazmayın.
Yıllardır böyle saçma ve kulaktan dolma hikayelerle dinden soğutuluyor insanlar sanki kişilerin yaptıklarından din sorumluymuş gibi.
İnanmıyor olabilirsiniz, ama saygı duymak zorundasınız.

Not: Beynimi çalıştırıp çalıştırmadığım hususunda size bir şey ıspatlayacak değilim, lakin admin arkadaşlarımın gerekeni yapacağına eminim.
İyi niyetinizden şüphe duyduğum için artık yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim.

İyi geceler.

Hay elinden öpeyim...

Benim öyle bir çabam yok zaten, siz de benim yazdıklarımı iyi okuyun...

Madem sizin de öyle bir çabanız yokmuş sorun yok o zaman...

ben size ithafen yazmadım zaten uydurma hadislerin ne kadar sacma sapan oldugunu kavrayamayıp inanan insanlara yazdım hangi din tecavuz edebilirsin diyebilir

Son düzenleme:
Bu forumda bir şeyler yazacaksam tek tek kelimeleri açıklayarak yazacağım artık demiştim. Yazdıklarım gayet açık... Yine bir yerlere çekildim ve yine birileri oldum.

(E bu forumda isem alışmam lazım artık...)

İslamın klavuzu Kuranı kerimdir, hadisler değil.

Dolayısıyla bu tip hadisler islam adına bu tür mevzulara kaynak gösterilemez yahut "belki bundan feyz alıyorlardır" denilemez. Konu bambaşka bir yere gidebilir o zaman.

Bu zangoçların neyi niçin klavuz edindikleri belirsiz zira.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…