Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !

Kuveytli kadın politikacı Salwa al Mutairi akılalmaz bir çağrı yaptı: "Hapishanelerdeki "savaş tutuklusu" kadınları kocalarımıza seks kölesi yapalım !

Seks köleliğinin yasallaştırılmasını isteyen Mutairi, hapishanelerdeki Müslüman olmayan kadınların bu iş için "ideal" olduğunu belirtti.

Evinde "ithal" bir seks partneri olan erkeğin zinaya kalkışmayacağını ve böylece toplumun düzeninin bozulmayacağını söyledi.

Dış ülkelerin hapishanelerindeki "savaş tutuklusu" kadınlar için de bu önerinin iyi olacğaını söyleyen Mutairi, bunun açlıktan ölmekten daha iyi bir yaşam olacağını belirtti ve ekledi: "Bunda utanılacak bir şey yok ve bu haram değil.
alıntıdır

Son düzenleme:
siz önden buyrun diyeceğimde. işte insan olduğum için bunu bu kadına bile reva göremiyorum.

böyle bir tip ve böyle zihniyet her şey yapar zaten.
şu surata baksanıza, insanlıktan habersiz.

neyse...neler neler söylerdım de...

bu kadının kafa bi tek aşşağıya çalışıyo sanırsam... islam dinini bukadarda ayaklar altına almayın be !

ÇÜŞ

Başka kelime bulamadım özür.
Müslüman olmayan "ithal" kadınlar bir de.
İslamı bu hale sokan dürzülerin halini merak ediyorum ahirette.

hayır ithal seks partneriyle yapılan seks yüzünden erkek zina yapmayacakmış. iyide onunla yaptığı ne peki.

Okuyan bilmeyen de islam dini kadınları seks kölesi yapmaya izin veriyor sanır. Arkadaşlar aman dikkat edelim yorumlarımıza unutmayalım ki islam eşit
değildir müslüman. Adına her müslüman diyen islamı tam yaşıyor olamayabilir ki bu kadının sıfatına ben saymaya bi başlarsam neler neler dökülür elimden dilimden...
Seks kölesi yapalımmış... Seni birileri alsın hayvan çiftleştirmeye kullansın senden seks kölesi bile olmaz... Tövbe Ya Rabbim ya...

hayır ithal seks partneriyle yapılan seks yüzünden erkek zina yapmayacakmış. iyide onunla yaptığı ne peki.

Kuranı değil de kendi iğrenç kanunlarını klavuz aldıkları için, ithal seks partnerini caiz görüyorlar.
Onlarca ayet var kuranda bununla ilgili.

Güzelim dinimin neden bu topluluğa indiği belli işte.
Binlerce yıl önce bu sapkınlıkları düzelsin diye adamlara peygamber gönderiliyor ama hala düzelen bir şey yok.

Öff neyse ya, sinirlenmeyeceğim.

Ne içti de böyle kafa yaptı acaba ? Bu da kuveyt' in sibel üresin' i zaar

önce kendi kocasından başlasın bakalım.... tövbe tövbeee ne olursa olsun kadına sexs objesi gibi bakmak ne demek yaaaaaa bunu diyen bir bayan üstelik gerçi tipe bakarsan ne olduda belli değil yaaa. beyni olmayanı başka yeri çalışırmış ya. çalıştırıyor işte

yorum yazmaya üşendim bu kez

Eğitim şart

Tam islami rejimlere uyacak bir açıklama olmuş.içinizde şaşıran var mı????

Ruh kararınca gölgesi uzun oluyor ,
Yanında, yakınında ne varsa karartıyor

Başlığı gördüğümde hangi aklıevvel adamın lafı bu diyordum ki, söyleyenin kadın olduğunu görünce
Yok yani böyle zihniyette kadınlar olduğunu bildiğim halde hala niye şaşırıyorum ki
İthal olunca zina olmazzzzzzz, sen onlardan daha mı iyi biliyorsun gülüm

Tam islami rejimlere uyacak bir açıklama olmuş.içinizde şaşıran var mı????

Kadının beyinsizliğini İslama ya da İslami herhangi bir rejime indirgemek, üstüne bi de bu tip bir genelleme yapmak da bu kadınınki kadar olmasa da cahillik kokar kanımca.
Bence özele odaklanın ve yorumlarınızı bu kadın için yapın. Genel için değil...

Cehalet kimden kokuyor malum.peki o zaman bu lafı bu kadına göre yorumlayalım.kadınlara salatalık satmayın diye fetva vereni o adama göre yorumlayalım.ölüyle sex fetvasını vereni ona göre.kız bebeklerin müslüman erkeklerin aklını karıştırmasın diye örtünme fetvasını ona göre....
Ama ortak noktayı hiç görmeyelim etrafından dolaşalım.
Olur olmadık yerde cahil mahil diyeceğinize beyninizi biraz çalıştırın arkadaşlar korkmayın,bedava ne de olsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…