Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !

120sayfalık ne tezi yazdınız bilmiyorum.ancak okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntı var ben zaten bunlar hadis ayet demiyorum.bunlar islam ülkelerinde verilen fetvalar.ben islamda vardır demiyorum.islami yönetimlerin bulunduğu ülkelerde bu söylemler normal diyorum.mühendis olduğum doğru da düşünebildiğime göre uzaktan bakamam.
Yine hemen malum düşüncenin biricik sığınağı mağdur edebiyatı yapılmış ama o adminler gereğini yaparken fütursuzca söylenen cahil lafının da gereğini yaparlar umarım.

Son düzenleme:

Pekii öyleyse... Bu insanların kaçı kuran okumuştur sizce? Peki bu tür mevzular islam adı altında uygulanmıyor mu?

Cevapları biliyorsunuzdur
Bu durumda "belki bundan feyz alıyorlardır" denilebilir.

Pekii öyleyse... Bu insanların kaçı kuran okumuştur sizce? Peki bu tür mevzular islam adı altında uygulanmıyor mu?

Biz yine de demeyelim çünkü o zaman, yazdığınız hadislerin islamda sanki yeri varmış gibi bir tablo çıkıyor ortaya.
O saçma sapan şeylerin, bir kaç kişi tarafından okup "a aaaa" demesi bile islamı kirletir.

Bu insanların kuran ve islamla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

öncelikle tutuklu kadınlarla evlenmek için onların da rızasını almak gerekir. islamda kölelik veya nikahsız cariyelik yoktur. bu kadın muhtemelen kuranı iyi okuyamamış. bilinçli olarak ayetleri çarpıtıyor da olabilir.

bu konuda ayet açık;

Müşrik kadınları, iman etmedikçe nikâhlamayın. Bir müşrik kadın, sizin hoşunuza gitse bile, iman etmiş olan bir cariye herhalde ondan daha hayırlıdır.(2:221)

Zaten Kuran ı kerim i okuyan bir insan bu tarz saçmalıklara inanmaz.
Evet bu mevzuları İslam adı altında cahil insanlara kabullendiriyorlar,ama bu ;islamda böyle konuların olmadığı gerçeğini değiştirmez.

Ya zaten anlayamadıkları şey şu.hemen islamda vardı yoktu olaylarına giriyolar.benim umurumda bile değil islamda varmıymış yok muymuş.burada olay bunu kim yapıyor ?müslümanlar.neyi referans gösteriyolar ?islamı.sen ona inanırsın öbürü başkasına inanır.e şimdi bu kadın benim inancıma göre böyle diyor.kuralların inançlara göre konulduğu bir toplum düzenini savunanlar ve en basitinden hoş görenler hiçbirşey dememeliler bu durumda.olay bu yani.yoksa islamda var mı yok mu olay o değil.olup olmaması önemli değil olsa hoş mu görecektiniz.mesela kuranda yazıyor kadınlarınız size itaat etmiyorsa dövün diye e bu ne şimdi kabul edilebilir birşey mi?

Ne tezi yazdığımı yalnızca bir kaç satır yukarda belirttiğim halde "ne tezi yazdınız bilmiyorum ama" dediğinize göre sizin de okuduklarınızı anlamada sorun yaşadığınız sonucu çıkar.
Madem yazdıklarınızı ayet ya da hadise indirgemiyorsunuz,ki ortak noktadan kastınızın dinin kendisi olduğu çıkarımını yapmıştım, yanlış anlamışım demek ki özür dilerim.
İslami rejimleri savunacak değilim, ancak yirmi iki yıllık eğitim hayatımda öğrendiğim tek bir şey varsa o da tümevarımların insanları büyük oranda yanılttığı gerçeğidir. Size de özetle genelleme yapmayın demek istemiştim.
Hele ki bu konunun başrol oyuncusu yaratığı (kendisine kadın diyemeyeceğim) kocasına aşık ve onu dişi sinekten bile kıskanan bir kadın olarak savunmam söz konusu dahi olamaz.
Belli ki iletişemedik. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Yok yanlış anlaşılma var yine.ne tezi yazdın bilemem derken konu neydi manasında değil.ne yazdın yani bilmiyorum.yazdım diyorsun da ne yazdın yani o manada.laf ebeliğine gerek yoktu.

Yok yanlış anlaşılma var yine.ne tezi yazdın bilemem derken konu neydi manasında değil.ne yazdın yani bilmiyorum.yazdım diyorsun da ne yazdın yani o manada.laf ebeliğine gerek yoktu.

Laf ebeliği falan... Ne gereksiz sözler...
Sizde bu agresiflik varken iletişmemiz mümkün değil.
Neyse, iyi geceler diliyorum tekrar.

Ya cidden allah korusun.
Dediğin gibi olmayacak bir şey değil.

Araplar hakkında yazmak istediğim çok şey var ama ırkçılıkla suçlanacağım.
Susmak en iyisi.

Yusuf İslam (cat stewens) boşuna demedi ya, "Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an'dan öğrenmişim." Diye. Bunlar insanı dinden, imandan soğutuyorlar. Nerde ağzından dini, imanı, Allah'ı düşünmeyen insan varsa ondan korkacaksın arkadaş, kısaca diycem budur.

Kadının ahlaktan,namustan,zinadan anladıklarına bakar mısınız
arada ayaklarından asmak lazım malum kan başka yerde toplandığı için beyinlerine pek gitmiyor..

Ne güzel düşünmüş kadıncağaz..
Her erkeğe böyle düşünen eşler lazım. Bi de ithal olması çok iyi düşünülmüş. Türkiyedeki "ithal"in karşılığı direk "rus" oluyo. O zaman ne duruyoz bayanlar gidelim de eşlerimize ithal seks oyuncağı alalım da bizi aldatmasınlar

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.
Okurken birden kendimden şüphe ettim, Kur'an da böyle bişey mi vardı diye, meğer hadismiş. Uydurma olduğu da belli zaten.

Olur mu, bu tarz hadislere inanmak milletin daha kolayına geliyor Kim Kur'an okuyacak da, inceliklerini anlamaya çalışacak
Zaten insanlık hazırcılığa alıştı artık, hem uçkuruna düşkünler için de uydurma hadisler varken şaşırmamak lazım.

Ve ben de böyle tiplerin İslam'ı yozlaştırmak adına seçilmiş oldukları kanaatindeyim.

Hangi kadın, başka bi kadına bunu reva görebilir? İthal kadın kadın değil mi?
Hayır ben en çok da bu tarz şeylerin erkekler adına yapılmasına sinir oluyorum.
Erkektir canı ister bilmem ne zırvalıkları Erkek ne kadar hoşlanıyorsa sevişmekten, kadın için de o kadar hoş. Neden bunun adı kölelik oluyor bi türlü anlamış değilim.

Gerçi buna sevgi çerçevesinde baktığımız zaman ''sevişmek'' oluyor, bu tarz yaratıklar ne anlar sevmekten ki, sevişmeyi düzgün adlandırsınlar.

Demek ki kendisini kocasının seks kölesi olarak hissediyor ki öyle dile getiriyor hissettiklerini, yazık.

Oldu canım.Seninki namusda onunki değil değilmi

Son düzenleme:
inanilir gibi degil

dini cok iyi biliyormus gibi birde haram degil demis böyle düsünceli insanlardan nefret ediyorum

abla başım ağrıyor diye kurtulamıyo demekki başka yollar arıyo

Şimdi bunların eşlerinin sadece alt bellek çalıştığından ilkel içgüdülere göre yaşıyorlar, cpu ısınmış, hafıza kartı yanmış, kendini köle sanması ondan, amcalar homo erectuslara özeniyorlar, adamlar kafaya odunu vurup saçından sürükleyince, ortaya böyle laflar atıyorlar, söylediklerinin hiçbirşeyle bağdaşmadığının farkındalar ama ne yapsınlar, mecburrr

Bizde ki Sibel Üresin'in bi üst versiyonu sanırım.. Bu nasıl bi zihniyettir anlam vermek güç..

İşlerini nasıl geliyosa hoop hemen bi hadis adını geçir bitsin.

Tek kelimeyle iğrenç bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…