- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
120sayfalık ne tezi yazdınız bilmiyorum.ancak okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntı var ben zaten bunlar hadis ayet demiyorum.bunlar islam ülkelerinde verilen fetvalar.ben islamda vardır demiyorum.islami yönetimlerin bulunduğu ülkelerde bu söylemler normal diyorum.mühendis olduğum doğru da düşünebildiğime göre uzaktan bakamam.Yazdığınız hiçbir şeyin ne Kuran'da ne de Hadis'te yeri yok.
Neyi nereden okudunuz, ya da okudunuz mu bilmiyorum, ama ben bu alanda İslamda Kadın Hakları ve Oryantalizm üzerine İngilizce olarak 120 sayfa tez yazdım.
Şuan aynı tezi Yunanca ve Fransızca'ya çeviriyorum.
Bu mevzulara ancak uzaktan bakabilecek ehliyete sahip bir mühendis değil, işin metoduyla tekniğiyle yedi sene eğitimini almış bir beşeri bilimler uzmanıyım.
Lütfen yazdığınız şeyleri ya alıntılayarak nerde kimin kitabında okuduğunuzu belirterek yazın, bakkaldan kasaptan sütçüden duyduysanız da hiç yazmayın.
Yıllardır böyle saçma ve kulaktan dolma hikayelerle dinden soğutuluyor insanlar sanki kişilerin yaptıklarından din sorumluymuş gibi.
İnanmıyor olabilirsiniz, ama saygı duymak zorundasınız.
Not: Beynimi çalıştırıp çalıştırmadığım hususunda size bir şey ıspatlayacak değilim, lakin admin arkadaşlarımın gerekeni yapacağına eminim.
İyi niyetinizden şüphe duyduğum için artık yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim.
İyi geceler.
Yine hemen malum düşüncenin biricik sığınağı mağdur edebiyatı yapılmış ama o adminler gereğini yaparken fütursuzca söylenen cahil lafının da gereğini yaparlar umarım.
Son düzenleme: