• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !

Yusuf İslam (cat stewens) boşuna demedi ya, "Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an'dan öğrenmişim." Diye. Bunlar insanı dinden, imandan soğutuyorlar. Nerde ağzından dini, imanı, Allah'ı düşünmeyen insan varsa ondan korkacaksın arkadaş, kısaca diycem budur.:ssz:

Herkes müslümanlara değilde müslümanlığa baksaydı zaten pek çok şeyi yaşamazdık sanırım.Bir dünya müslümanlığı terörizm,cahillik vs ile eşdeğer görüyor.

Şimdi bunların eşlerinin sadece alt bellek çalıştığından ilkel içgüdülere göre yaşıyorlar, cpu ısınmış, hafıza kartı yanmış, kendini köle sanması ondan, amcalar homo erectuslara özeniyorlar, adamlar kafaya odunu vurup saçından sürükleyince, ortaya böyle laflar atıyorlar, söylediklerinin hiçbirşeyle bağdaşmadığının farkındalar ama ne yapsınlar, mecburrr:ssz:

Haklısın mune:31:

THE MİST filmini izlediniz mi bilmiyorum, korku filmi Stephen King romanından uyarlama, o filmde beni şok etmesi gereken başka şeylerdi herhalde yönetmene göre ama ben en çok marketteki kadından etkilendim, ve türkiyede o kadın gibi ne kadar çok insan olduğunu düşünüp irkilmiştim, izlemeyenler için üstü kapalı yazdım, izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu arada filmin cinsellikle yakından uzaktan alakası yok

Son düzenleme:
THE MİST filmini izlediniz mi bilmiyorum, korku filmi Stephen King romanından uyarlama, o filmde beni şok etmesi gereken başka şeylerdi herhalde yönetmene göre ama ben en çok marketteki kadından etkilendim, ve türkiyede o kadın gibi ne kadar çok insan olduğunu düşünüp irkilmiştim, izlemeyenler için üstü kapalı yazdım, izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu arada filmin cinsellikle yakından uzaktan alakası yok

İzlemedim. Merak ettim şimdi... :44:

(gerçi tahminlerim var).

Sibel uresinle cok iyi anlasirlar.

Bu da politikaciysa yuh diyebiliyorum yani.

İyice sacmaladilar gercekten artik.

Muslumanligi kendi ayiplarina kilif yapmislr resmen midem bulandi

yakışıklı erkek mahkumları da kendi almak istediğinden çıkmıştır bu fikir ama henüz o kadarını söylemeye cesaret edemediğinden bu kadarını söyleyebilmiş bence
Sanane elin adamının bacak arasından be kadın...
Kuveyt gibi bir yerde kadın olarak politikaya girmeyi başarabilmiş ama erkek kafasından sıyrılmayı başaramamış.
Başka ülkelere savaş esiri olasıca :47::47:

konu gercek degil bence birinin fantezisi. fakat cevaplar arasinda sibel üresin kisisi gecti, kadin zamane deccali, birde ne titri var da bu kadini cikip konustururlar onca ilahiyat prof u varken.

konu gercek degil bence birinin fantezisi. fakat cevaplar arasinda sibel üresin kisisi gecti, kadin zamane deccali, birde ne titri var da bu kadini cikip konustururlar onca ilahiyat prof u varken.

konu gerçek. buda videosu.
[video=youtube;dEy69_qVarI]http://www.youtube.com/watch?v=dEy69_qVarI[/video]

çok istiyorsa kendisi yapsın :)

bence kendi fırsatını sağlamak için demiştir..

kocasınında karşı çıkacağını hiç sanmam :)

Tam islami rejimlere uyacak bir açıklama olmuş.içinizde şaşıran var mı????

var vaarr..ben bu yorumuna şaşırdım mesela..

Ya zaten anlayamadıkları şey şu.hemen islamda vardı yoktu olaylarına giriyolar.benim umurumda bile değil islamda varmıymış yok muymuş.burada olay bunu kim yapıyor ?müslümanlar.neyi referans gösteriyolar ?islamı.sen ona inanırsın öbürü başkasına inanır.e şimdi bu kadın benim inancıma göre böyle diyor.kuralların inançlara göre konulduğu bir toplum düzenini savunanlar ve en basitinden hoş görenler hiçbirşey dememeliler bu durumda.olay bu yani.yoksa islamda var mı yok mu olay o değil.olup olmaması önemli değil olsa hoş mu görecektiniz.mesela kuranda yazıyor kadınlarınız size itaat etmiyorsa dövün diye e bu ne şimdi kabul edilebilir birşey mi?

biz dinimizi sevdik kabul ettik
üstelik bizim dinimizde herşeyin açıklaması var
sadece birilerinin ilgilenip okuyup anlaması lazım
madem ilgilenmiyorsunuz umrunuzda değil neden insanları tahrik etmek için böyle şeyler söylüyorsunuz
diğer yorumlarınızı da okudum
İslam dini yada başka bir din yada bir kimsenin inandığı herhangibirşey sizin yaptığınız gibi yorumlanmamalı

kuranda köleliği kaldıran, yasaklayan bir ayet değil bir-iki kelime bile yoktur. bu yüzden böyle düşünmelerine şaşmamalı.

hatta savaş esirleriyle sevişmek (sevişmekten kasıt tecavüz) izinlidir! pardon, caizdir.

Cesareti buralardan alıyor olabilirler.

"savaşta edindiğiniz köle kadınları satmadan evvel ve dışarı boşalmamak şartıyla tecavüz edebilirsiniz."Buhari, Nikah 96, Buyu' 109, Itk 13, Megazi 32, Kader 4, Tevhid 18; Muslim, Nikah 125, (1438); Muvatta, Talak 95; Ebu Davud, Nikah 49, (2171); Tirmizi, Nikah 40, (1138); Nesai, Nikah 55, (6,107).

birileri bir hadisi alıyor, tahrif ediyor, birileri de buraya yazıyor
belki de birileri buna inanıyor
yazık
İslam dini kadar güzel bir dine bazı cahiller yüzünden ne çirkin yakıştırmalar yapılıyor

birileri bir hadisi alıyor, tahrif ediyor, birileri de buraya yazıyor
belki de birileri buna inanıyor
yazık
İslam dini kadar güzel bir dine bazı cahiller yüzünden ne çirkin yakıştırmalar yapılıyor

turan dursunun bir kitabını alın okuyun. turan dursun kimdir biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

kuranda köleliği kaldıran, yasaklayan bir ayet değil bir-iki kelime bile yoktur. bu yüzden böyle düşünmelerine şaşmamalı.

hatta savaş esirleriyle sevişmek (sevişmekten kasıt tecavüz) izinlidir! pardon, caizdir.

Mune
benim dinime, klavuz kabul ettiğim kitabıma, peygamberime böyle söylemler olacaksa
caizdir gibi laflarla dalga geçer gibi konuşulacaksa
ve bütün bunlara tartışmaya girilmediği sürece sorun yokmuş gibi müsade edecekseniz
serbest bırak dini konuları hepimiz içimizden ne geliyorsa söyleyelim
en azından burda birileri, birilerini tahrik etmek için bu kadar büyük çabalar göstermemiş olur

Mune
benim dinime, klavuz kabul ettiğim kitabıma, peygamberime böyle söylemler olacaksa
caizdir gibi laflarla dalga geçer gibi konuşulacaksa
ve bütün bunlara tartışmaya girilmediği sürece sorun yokmuş gibi müsade edecekseniz
serbest bırak dini konuları hepimiz içimizden ne geliyorsa söyleyelim
en azından burda birileri, birilerini tahrik etmek için bu kadar büyük çabalar göstermemiş olur

neden tahrik olarak alıyorsunuz? hata burada başlıyor zaten, tahrik yok, olsaydı bile, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur.

hiç aklınıza gelmedi mi, neden islama karşı fobi var? islamofobi diye bir şey var. çünkü en ufak bir eleştiride, hakaretler havada uçar ya da öldürmeye kadar gider işin sonu.

2010 yılında, bir çizgi filmde, south park, peygamberi çizdiler diye, yapımcılar öldürme tehditleri aldı. "öldürürüz lan seni, kafanı kesicez, elini kesicez vs" şeklinde. bunun üstüne 2010 yılında "everybody draw mohammed day" yaptılar, yani herkes muhammedi çizsin diye.

adamlar kendi peygamberlerini şaka konusu yapabiliyor, "ben atesitim, sana inanmıyorum hacı" diyorlar mesela, ama kimse kimseyi öldürmekle tehdit etmiyor.

islam hoşgörü dini güya ama laf edersen, sonuçlarına katlanırsın, bu mudur yani?

siz cidden turan dursunun kitabını alın, okuyun. korkmayın okuyunca dinden çıkmış olmazsınız.

neden tahrik olarak alıyorsunuz? hata burada başlıyor zaten, tahrik yok, olsaydı bile, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur.

hiç aklınıza gelmedi mi, neden islama karşı fobi var? islamofobi diye bir şey var. çünkü en ufak bir eleştiride, hakaretler havada uçar ya da öldürmeye kadar gider işin sonu.

2010 yılında, bir çizgi filmde, south park, peygamberi çizdiler diye, yapımcılar öldürme tehditleri aldı. "öldürürüz lan seni, kafanı kesicez, elini kesicez vs" şeklinde. bunun üstüne 2010 yılında "everybody draw mohammed day" yaptılar, yani herkes muhammedi çizsin diye.

adamlar kendi peygamberlerini şaka konusu yapabiliyor, "ben atesitim, sana inanmıyorum hacı" diyorlar mesela, ama kimse kimseyi öldürmekle tehdit etmiyor.

islam hoşgörü dini güya ama laf edersen, sonuçlarına katlanırsın, bu mudur yani?

siz cidden turan dursunun kitabını alın, okuyun. korkmayın okuyunca dinden çıkmış olmazsınız.

islam fobisi sizin gibi islam düşmanı birilerinin oluşturduğu suni bir olgu
hiçbir gerçek müslüman böyle bir algıya sebep olmaz

ben kimsenin dinini eleştirmiyorum
kimsenin inancına saldırmıyorum
kendi söylediklerinle kendin çelişiyorsun
biz peygamberimizi şaka konusu yapmayız
saygıdan bahsediyorsanız
önce bu düşüncemize saygı duyunuz

hala diyorsunuz ki korkmayın dinden çıkmış olmazsınız
sizin tavrınız bozuk bir kere
bu tarz cümleler sizin yerinizi gösterir
beni incitmez

islam fobisi sizin gibi islam düşmanı birilerinin oluşturduğu suni bir olgu
hiçbir gerçek müslüman böyle bir algıya sebep olmaz

ben kimsenin dinini eleştirmiyorum
kimsenin inancına saldırmıyorum
kendi söylediklerinle kendin çelişiyorsun
biz peygamberimizi şaka konusu yapmayız
saygıdan bahsediyorsanız
önce bu düşüncemize saygı duyunuz

hala diyorsunuz ki korkmayın dinden çıkmış olmazsınız
sizin tavrınız bozuk bir kere
bu tarz cümleler sizin yerinizi gösterir
beni incitmez

bakın, kavga etmeye çalışmıyorum ben, üstelik yazdığım islamofobi, türkçe bir kelime değil ki benim gibilerin oluşturduğu olgu olsun (benim gibiler de kimse artık). yurt dışında olan bir şey bu. özellikle de 11 eylül saldırısından sonra artmış olan bir şey.

müslüman ya da değil, din adı altında yapıyor ya, hatta bu konudaki tartışılan sözü söyleyen kadın, din adı altında teklif edebiliyor ya... (kendisiyle çelişen ben olmuyorum, siz oluyorsunuz böylece.)

ayrıca ben müslüman değilim demedim, ben din için kimseyi öldürmeyecek olan bir müslümanım, cennette 72 huri seni bekliyor diye kandırılamayacak bir müslümanım, hoş zaten bayan olarak huriyi ne yapayım.

benim size önerdiğim kitabın yazarı turan dursun hafız ve müftüdür, daha doğrusu öyleydi, öldürüldü. neden biliyor musunuz? dindeki çelişkileri içeren bir kitap yazdı ve yine islam adı altında öldürüldü.

dolayısı ile, herkesin islamdan ve müslümanlıktan anladığı ya da yaptığı farklıdır. dediğim gibi ben kimseyi din için, din adına öldürmem. hiç bir insan oğluna da din için tecavüz edilsin istemem yani din müsaade ediyor diyerek.

şimdi ben kötü bir insan mıyım?

dediğim gibi kavga etmek değil amacım, hiç olmadı da zaten.

ha bu arada şaka konusuna gelince yanlış anşamışsınız, adamların peygamberi isa ve isa ile ilgili şaka yapıyorlar ama kimse ölmüyor.

Back