- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 36
-
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Gayette alıyorlar haberleri takip etmiyorsunuz galiba kimin suçlu olduğu bile belli değil gariban bir sürü insan var aralarında yaşın yanında yananfetöcüler bile daha az ceza aldılar diyen bi avukat arkadaşın lafları geldi kulağıma. bende anlamıyorum sistemi
Isim veremem burda simdi muhabbet sirasinda detaylariyla anlatti olayi stajer arkadas. O yuzden sizin acinizdan bakinca haklisiniz. Ancak derdim bu degilGayette alıyorlar haberleri takip etmiyorsunuz galiba kimin suçlu olduğu bile belli değil gariban bir sürü insan var aralarında yaşın yanında yanan
Tesekkurler. Bende oyle dusunuyorum kavgasiz gurultusuz esimi uzmeden gozu arkada kalmadan yollamak istiyorum esimi ondan dicekleri laflara takiliyorum ama zaten karari duyunca deliricekler kavga cikicakGecmis olsun.
Tabiki ailenle kalacaksin seni bu yasa onlar getirmis yiyecek degiller kvne laf dusmez
Haklisiniz ancak cevremizde cezaevine giren tanidiklar avukat tanidiklar hepsi sadece para cezasi olur deyince cokta onemsemedi sanirim.Eşiniz size her şeyi anlatmamıştır diyen yorumlara katılıyorum. Hangi hakim "Siz bir daha gelmeyin. Biz burada kendi kendimize toplanır dururuz, sonra da bir karar veririz" der ki? Böyle hayati bir meselede başkalarının lafıyla hareket edilmesi de saçma. Gerekirse adliyenin önünde yatması gerekiyordu eşinizin.
Ne olursa olsun ailenizin yanına gidin bence bu süreçte. Zaten kayınvalide ile iyi anlaşamıyormuşsunuz. Doğumun siz huzurlu ve sağlıklıyken gerçekleşmesi kayınvalidenizin huzurundan daha önemli. Bırakmazlar, olay çıkarırlar diyorsunuz da kendi hayatınızla ilgili kararları sizin almanız lazım, anne olacaksınız. Başkalarının keyfine göre mi yaşayacaksınız?
Tesekkurler. Bende oyle dusunuyorum kavgasiz gurultusuz esimi uzmeden gozu arkada kalmadan yollamak istiyorum esimi ondan dicekleri laflara takiliyorum ama zaten karari duyunca deliricekler kavga cikicak
Insallah insallaaaahCanim sen bosver sen kendi huzurunu dusun. Dogum olacak lohusalik olacak bir de yaninda destek esin olmazsa kv evinde depresyonun dibine vuracaksin. Ne olursa olsun kendi ailenin yanina git. Insallah esin cezaevine girmez de bunlara da gerek kalmaz.
Cok sagolunnKendinizi ve çocuğunuzu düşünmeniz normal. Zaten eşinizi de düşünüyorsunuz. Sizi yargılayanlara anlam veremedim. Sürekli 6 aylık hamileyken güle oynaya kocalarını hapse yolluyo gibiler bazıları...
İnanamıyorum size. Kadın olarak empati yapmalisnz. Karşınızda anne adayi var tabi herşeyden önce kendi ve bebeğini düşünecek . Yuh yuh demissnz durmadan ama asıl yaptgnz bu yoruma ve dusuncelerinze yuh .sen mi napçan? alışveriş yükü mü, kv mi? adam içerde tecavüzcülerle, uyuşturucu satıcılarıyla, katillerle, hırsızlılarla ve bezevenglerle beraber yatacak... akreplerin içine atılmış uysal bir canlıyı naparlar diye düşüneceğine kendi kıçını mı düşünüyosun bacım yapma nolur yaa! yuh be yuh yuh yuh!!!
selda bağcanın YUH YUH şarkısını armağan ediyorum... afiyetle dinleyiniz
Cok tesekkur ederim bol bol dua edin lutfenKavgayı haklıyi haksızI konuşmak bizim haddimiz değil. Öncelikle kendinizi de Bebeğinizi de düşünmek zorundasınız bi tanıdığım kavgadan cezaevine girdi savcı izni izniyle bi kaç görüşe gitmiştim. Rabbim düşmanima bile yasatmasin zor. Umarım eşinize cezaevine girmek zorunda kalmaz ve hakkınizda hayırlısı olur. Doğacak Bebeğinizin şansı olur belki dava düşer yada para cezası olabilir. Dua edin bol bol ben sizin icin edicem
Bence esin “ne bakiyon” kavgasina tutusacak kadar zibidi bir arkadasini ele vermedigi icin az bucuk hak etmis bu cezayi. Olan sana olmuş. Kac yasinda bu herifler. Restoranın ortadinda ne bakiyin kavgasi nedir? Liseli misiniz? Ayrica ele verseymis cem i. Karisini ve cocugunu dusunseymis cem i dusunecegine. Benim esim boyle bir halt yese, karisini cocugunu dusunmek yerine, sacma sapan bir sebeple belaya bulaşmış arkasini dusunmeyinrercih ediyorsa m, git derim git o hapisten cikma, döndüğünde zaten bizi bulamazsin.
İnanamıyorum size. Kadın olarak empati yapmalisnz. Karşınızda anne adayi var tabi herşeyden önce kendi ve bebeğini düşünecek . Yuh yuh demissnz durmadan ama asıl yaptgnz bu yoruma ve dusuncelerinze yuh .
Katılıyorum sana canım kesinlikle ihmalkarlik bu ikinci mahkemeye gitmemis esi gitse muhtemelen en fazla para cezasi alicakti iceri girmicekti.İkinci mahkemeye gitme diye kim demis konu sahibi eşine öyle iş olur mu ya çağrıldı mi gitmek zorunda bu isler bos vermeye gelmez.Eger gitseydi şu an bu durumda olmazdiniz.Ne yazik ki su yoruma katiliyorum
Konu sahibesi cok ihmalkar davranmissiniz, mahkeme zamaninda bir avukat edinmeliydiniz. Acilen bir avukat bulun.
Davalara katılmama nasıl bir boş vermişliktir yahuEşinin yaptığı şey için burda sana carlamiycam.
Ama keşke duruşmalara katılsaymışlar savunma , iyi hal bunların hiç birinden yararlanamamışlar .
Karşı tarafla görüşmemiz ise yarar mi acaba davaydı geri çekmeleri .
Ya da bir avukat tutun 16 ay az bir zaman değil .
Allah yardımcınız olsun .
Acaba o çocuğun yüzünde iz mi kaldı bu yüzden mi bu kadar ceza verdiler .