Saç Uzatma Yöntemleri turplu su..lütfen bi bakın..

1-Arkadaslar bu turpu kaynatıp suyuylada saçımızımı yıkıyoruz?
2-Sürekli turplu suylamı yoksa en son durulanırken döküveriyomuyuz sacımıza?
3-Koku renk gibi bir etkisi kalıyomu acaba?
çok soru sordum ama bunları biri Allah rızası için Cevaplıyıversinkaydirigubbakcemile3CADIARZU

turpları kabuğuyla birlikte rendeliyoruz. 2 turbu 3 bardak suya koyup ocakta yarım saat kaynatıyoruz. soğumaya bırakıyoruz. soğuyunca 1 yumurtanın sarısını ekleyip karıştırıyoruz. saçlarımızın tipi kuruysa 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı eklerseniz yararınıza olur. bu karışımı önce diplere kalanı da boylara sürüyoruz iyice yediriyoruz. 2 saat bekleyip normal şampuanımızla yıkıyoruz.bu kadar.bekleme işleminde saçlarını streçleyip üstüne sıcak havlu sararsan daha etkili olur hem boynundan falan da akmaz.yerimseniben

Arkadaş anlatmış canım turplu su kaynarken çok kokuyor
Onun için kaynarken içine karanfil atarsan hem dha sağlıklı olur
hemde kokuyu biraz olsun bastırır
Yıkadıktan sonra kesinlikle renk koku gibi değişiklikler olmazopuyorumnanaktan

çok sağolun arkadaşlar bilgileriniz için ilginiz için şimdi kullandıgım yağlarım var onlar bi bitsin buna baslıcam çok öneriyolar çünkü opuyorumnanaktan:1hug:

arkadaslar ben vbisey sorcam ya cevabini bekliyorum ben burda sadece minik kirmizi ici beyaz cerry domatesler gibi olan turplardan kullaniyom acaba ettkisi azalirmi acil cevap lütfen simdiden tesekkürler

arkadaslar ben vbisey sorcam ya cevabini bekliyorum ben burda sadece minik kirmizi ici beyaz cerry domatesler gibi olan turplardan kullaniyom acaba ettkisi azalirmi acil cevap lütfen simdiden tesekkürler

ben de demet halinde olanlardan kullandım ist.da, ama pek beğenmedim. tadı bile çok hafif yani. bize lazım olan turpun içindeki kükürt, ve sanırım kırmızı turpta o siyah turpa göre daha az, hele küçüklerde iyice az. ben şurdan anladım, kırmızı ve küçük turpları rendelerken bişey hissetmiyorum, ama siyah turp rendelerken parmaklarım cayır cayır yanıyo resmen, aynı acı biber sürülmüş gibi yanıyo. ben burdan kırmızı turpların siyaha göre çok light kaldığını anladım.ama siyah bulana kadar küçük kırmızılarla devam edebilirsin, onlar da az çok işe yarıyo gene, onu da verdiği yumuşaklıktan anladım:)a.s.

bugun ıkıncı gunum turplu suyu uyguluyorum saclarım ınss popoma kadr uzar belımde suan gurler ama ben cok uzun olsun ıstıyroum turlu suya bırasda zeytın yagı doktum haıd hayırlııs heryerımdne yumurta akıo:):):ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm ya 3 bardak su bütün saaçlara mı?ancak mı yetiyor..snki bana çok gibi geldi..sinamekili kürü yapıyorum ama 2 hafta sonra ara vericem..bunda ara verme yok değil mi?

Merhaba arkadaslar sitenizde yeniyim ama uzun süredir takip ediyorum bende bu turplu suyu denedim ve baska sonuclarinida gördüm hemde ilk denemede.Yurtdisinda oldugum icin kirmizi ve siyah turbu bi türlü bulamadim beyazturpla deneyeyim dedim.Normalde asiri dökülen ve kepekli olan (seberoik dermatit var sac derimde) saclarim ilk denemede piril piril,kepeksiz,yumusacik oldu.önceden yeni yikadigimda bile kasinti ve kepeklenme oluyodu üstelik avuc avuc dökülen saclarimdan eser kalmadi,dolgunlasti sanki:))hihoyyythihoyyyt ben icine yumurta sarisi ekleyerek kullaniyorum devam edicem bakalim evet cok kötü kokuyor ama yeterki dökülme dursun...

süper bir mucize turplu su yarın tekrar başlıyorum............yanık saçlarımı bile düzeltti uzattı sık sık kestirmeme rağmen bakımıda cabası .............

kızlar ya bi kere anlatsanıza şu turplu suyu saçlarla ilgili okadar çok kür okudum ki hepsi birbirine karıştı :18: nasıl yapısunuz tam olarak

Arkadaşlar bende turplu suyu 2 kez denedim. İçine biraz zeytinyağı ve sirkede koyuyorum. sonuç inanılmaz. şimdilik sağlıklı ve parlak gözüküyor.kullandıkça ileri tarihte sonuçlarını yazıcam.

denedim bi defa saçlarımı da yumuşaçık yaptı ama çok berbat kokuyor turp kaynatırken:26: bayaabi faydasının olduğunu söylemişti arkadaşım fakat devamını getirmedim ben o kokudan sonra

merhaba kızlar.turplu suya burada okuduklarımla başladım.toplamda 4 5 defa uyguladım 2 hafta boyunca.baslamadan once sacımı sıyaha boyamıstım.sımdı kahverengılerı gorebılıyorum.ortalama 1.5 2 cm cıvarında uzama olmus.normalde bi saç ayda 1 cm cıvarında uzar.buda demek oluyor kı uzama hızını 2 kat artırıyor.buna da şükü.bırazdan tekrara yapıcam.umarım uzamaya devam eder

Kizlar nolur bir el ativerin..
Su turplu suyu okudum okudum ama karisti hersey

Simdi bunu hergun mu yapiyoruz?

İlla yumurta koyacakmiyiz?

Ben havuclusunu yaptim pazar gunu ayy dune kadar yumurta kokusu vardi kafamda kaldi ki ilikken yumurtayi koydum icine. Dun sinameki kuru yaptimda bemix bastirdi kokuyu:))

Yumurta koymazsakta olur mu?? Etki goren var mi?

Dokulmesine etki ediyor mu?
Cunku sinamekiden sonra yanik olan saclarim avuc avuc dokuluyor!! Coookk uzuluyorum coookk(

Ya da dokulmesini ne durduruyor!
Cep telden baktigim icin her basligi tam goremiyorum lutfen bir yardim edin oyyy!

merhaba arkadaslar siteyi uzun süredir takip ediyorum ama su turplu su olayini daha yeni okuyabildim.ve hemen üye oldum.bunu gercekten deneyen ve sonuc alan varmi.ya benim saclar resmen durdu omuzlarimda daha fazla uzamiyo su turplu karisimi yapsam uzarmi gercekten.inanamiyorumda:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…