• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri turplu su..lütfen bi bakın..

pff mafoldumben benm cıkarcıcı bsyler bulmam lazım dokulenlerı ... umarım ısırgan ıyı gelırr

üzülme datlum bulursun elbet..bi dene bakalım ısrganı..çok da kötü diil zaten dimi

yok canm okdr kotu degıl benm sac ama dokulenler cıksa super olurr.. ınce tellı oldugu ıcın mecbur sekıl vermm gerekıyor..

ben yapıorum, önceki gün yumurtalı dün de yumurtasız yaptım küçük turplardandı, çok etkili olamadı, ama bugün normal turp buldum. hemen yapcam inş. sık oldu bu ara ama aylardır yapmadığıma sayalım:D

Turplu suyu kullanmaya başladım yeniden hergün sürcem saçlarım haftada 1-2 cm uzar turplu su sayesinde bugün çok hastayım valla kullanamicam ama iileşince devam ederim süper bişi bu tavsiye ediyorum

ewdee boş boş duruyom tek basımaa =)) sıkıntıdan napcamı bılemedm :D bıdee suu komsularım her benı bölee gorudugndee yınemı bsy surdun demeseler super olcaakkkötükedihüso sınır oluyorum yaa ben yapıyorum yoruluyorum mıllete nee zevk alıyorum böle seylerlee ugrasmaktaann töbee yaa

canim sende yatmadan önce sür yada bununla yatamam dersen o zaman yatmadan 2 saat önce sür yika yat ögle yapma ben hep gece yapiyorum bakimlarimi sadece isirgan suyunu falan döküyorum sonra damlamiyacak kadar havluyla kurutuyorum sonra acik birakiyorum deymezki 1 saatligina bakim ben geceyin de birakiyorum kimsede görmüyor hehesırnaşık şey

snır oluyom canm napım =)) ama olsunn saclarm parladı valla degdı yaptıklarımm.. suanda ısırgan var gıdıp yıkıcam dahaa

10 gun oldu daha yapalı canm ama anlamıyorum 1 aydr uzadıgını farkettım ama neyden bılemıcem cok sey yaptım cunku... ki benm sacım zaten uzun belımde bı sure sonraa azcık kestrcemm

artırıyo ama su bı gercek sacı nekdr yıkarsan okdr uzar benm normaldede uzuyo zaten cunku sureklı yıkarm :S

cnm bende sürekli yıkarım..2günde 1 duşa girmezsem rahat edemem zaten de ben daa hızlı uzasın istiom zemuszemus

Back