Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-Arkadaslar bu turpu kaynatıp suyuylada saçımızımı yıkıyoruz?
2-Sürekli turplu suylamı yoksa en son durulanırken döküveriyomuyuz sacımıza?
3-Koku renk gibi bir etkisi kalıyomu acaba?
çok soru sordum ama bunları biri Allah rızası için Cevaplıyıversinkaydirigubbakcemile3CADIARZU
1-Arkadaslar bu turpu kaynatıp suyuylada saçımızımı yıkıyoruz?
2-Sürekli turplu suylamı yoksa en son durulanırken döküveriyomuyuz sacımıza?
3-Koku renk gibi bir etkisi kalıyomu acaba?
çok soru sordum ama bunları biri Allah rızası için Cevaplıyıversinkaydirigubbakcemile3CADIARZU
arkadaslar ben vbisey sorcam ya cevabini bekliyorum ben burda sadece minik kirmizi ici beyaz cerry domatesler gibi olan turplardan kullaniyom acaba ettkisi azalirmi acil cevap lütfen simdiden tesekkürler
turpları kabuğuyla birlikte rendeliyoruz. 2 turbu 3 bardak suya koyup ocakta yarım saat kaynatıyoruz. soğumaya bırakıyoruz. soğuyunca 1 yumurtanın sarısını ekleyip karıştırıyoruz. saçlarımızın tipi kuruysa 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı eklerseniz yararınıza olur. bu karışımı önce diplere kalanı da boylara sürüyoruz iyice yediriyoruz. 2 saat bekleyip normal şampuanımızla yıkıyoruz.bu kadar.bekleme işleminde saçlarını streçleyip üstüne sıcak havlu sararsan daha etkili olur hem boynundan falan da akmaz.yerimseniben