Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turplu su süper bir yöntem bence ama bu mevsimde turp varmıdır ki bayadır kullanamıyorum ama turplu su sayesinde 2-3 cm uzadı saçım
turplu su süper bir yöntem bence ama bu mevsimde turp varmıdır ki bayadır kullanamıyorum ama turplu su sayesinde 2-3 cm uzadı saçım
canm ben de ne zamandır 4 gözle bekliodum..bugün gelmiş pazara,almış annem de..ama bugün ewden atıodu beni bu koku ne die kaydirigubbakcemile3 bi daa almaz die düşünüorum kaydirigubbakcemile3 yakında gelir heryere..
koycam önlerine sarmısak yağımı da, alın bunu da yiyin-için afiyetle die; bi daha dokunamicaklar turplarıma:jeyyar:
koycam önlerine sarmısak yağımı da, alın bunu da yiyin-için afiyetle die; bi daha dokunamicaklar turplarıma:jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy ne güzel..bende aşkımla ewlensem..yesin warsın kaydirigubbakcemile3
amin, hepimizin kandili mübarek olsun. bu arada hemen hatırlatayım, bu gece edilen dualar kabul olurmuş ve bir dahaki sene bugüne kadarki kaderimiz bu gece tayin edilirmiş. o yüzden dua etmeyi unutmayalım:)