Saç Uzatma Yöntemleri turplu su..lütfen bi bakın..

en yoğun güzel kokulu yağ menekşe yağıdır, emin ol o bile işe yaramıyor sarmısağı bastırmakta:tomato:

turplu su süper bir yöntem bence ama bu mevsimde turp varmıdır ki bayadır kullanamıyorum ama turplu su sayesinde 2-3 cm uzadı saçım

turplu su süper bir yöntem bence ama bu mevsimde turp varmıdır ki bayadır kullanamıyorum ama turplu su sayesinde 2-3 cm uzadı saçım

demet halinde satılan küçük turplardan var genelde pazarlarda. ama ben nerdeyse 1 ay önce, manisa'da pazarda normal-büyük kırmızı turp gördüm, ama almadım:mymeka:

canm ben de ne zamandır 4 gözle bekliodum..bugün gelmiş pazara,almış annem de..ama bugün ewden atıodu beni bu koku ne die kaydirigubbakcemile3 bi daa almaz die düşünüorum kaydirigubbakcemile3 yakında gelir heryere..

bnm de annemle kocam karşılıklı geçip çıtır çıtır yediler turplarımı(

anaamm gel de sınır olmaaa... walla ben bakım malzemelerımı kendı dızlı kutularımda saklıomm sositososito

koycam önlerine sarmısak yağımı da, alın bunu da yiyin-için afiyetle die; bi daha dokunamicaklar turplarıma:jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy ne güzel..bende aşkımla ewlensem..yesin warsın kaydirigubbakcemile3

kız mübarek gece kabul olcak şimdi. tamam evlen de her bulduğunu da yemesin yani, benimkinin boğazı hiç boş durmuyo ya, iştah da bi yere kadar kardeşim:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 benm de böle diceğim günler gelicek mi ki kaydirigubbakcemile3

kandilin kutlu olsun cnm bu arada,,:Saruboceq: dua edelim ii şeyler için

amin, hepimizin kandili mübarek olsun. bu arada hemen hatırlatayım, bu gece edilen dualar kabul olurmuş ve bir dahaki sene bugüne kadarki kaderimiz bu gece tayin edilirmiş. o yüzden dua etmeyi unutmayalım:)

amin, hepimizin kandili mübarek olsun. bu arada hemen hatırlatayım, bu gece edilen dualar kabul olurmuş ve bir dahaki sene bugüne kadarki kaderimiz bu gece tayin edilirmiş. o yüzden dua etmeyi unutmayalım:)

ay çok saol cnm bu msjını gördükten sonra neti kapatıp dua ettim opuyorumnanaktan

farkettim zaten msjımdan sonra bi anda herkes ortadan kayboldu:roflol:
Allah kabul etsin cnmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…