ooff kızlarrr yaaa sakın ha sız olun sarımsagı rendeleyıp kafanıza surmeyınn aman yarabbı cıkana kdrr canm cıktı =) belkıde tam cıkmadı bılemıyom walla
ben artk 2 haftada veya haftada bır surerım kafaya sarımsagı malum yazz terlıyozz =)) ck korkuyom sewgılm yanndaa kokacak dıyee tüksinirmışş bende hahah ne gulerım hee sacc yapalım derkenn askımdan olurmusum =))
işin ilginç tarafı ısırgan da aynısını yapıo saçıma,hatta turplu suya katmıştım ısırganı, o zaman da sert kalmıştı saçım. bana en yarayan bakım turplu su oldu şimdiye kadar. aylardır hasret kalmştım ama dün kavuştuk çok şüküralkisalkisalkis. uzatsın diye yapmıyorum gerçi, o yüzden haftada 1 yapıodum; ama hazır başka bi işim yokken şu ara sık sık yapabilirim. kokuyo fln ama hakkaten saçın en iyi dostu turplu su, Allah razı olsun haberdar edenden:enbuyukkk:
ben artk 2 haftada veya haftada bır surerım kafaya sarımsagı malum yazz terlıyozz =)) ck korkuyom sewgılm yanndaa kokacak dıyee tüksinirmışş bende hahah ne gulerım hee sacc yapalım derkenn askımdan olurmusum =))
hangısı ıyı yanı :S turpmu sarımsak mı =)) bana koku gelmıyo bee belkıde ısıtıp yaptıgım icıındır ılk defa
=)) onun gerek yok kı canmm masalah gur sacı bende cok kıskanıyom walllaa =)) o ugrasma böyle seylerle dıyo hıc arkamda durmuyoo =))
walla kızlarr gecen sarımsak yagını aldımm böögg almaz olaydım yaa o ne piss bı kokuu 1 hafta cıkmadı ustumdan bırakın onuu fısfıslı sısemı camasr suyunda beklettım yınede cıkmadı.. yanı normal sarımsakın kokusuna kurban olayım suan ıslak saclarm asırı bı kokusu yok... hattaa son durumu vereyımm walla krem falan kullanmadıgım halde tarak akıyo sactann masallah dıyım =)) kurutayım gelıyomm
tales sen turp seyesinde kırık yok saçlarımda demişin ya ,,yumurta da yapıo muydun içine..turp sayesinde mi yumurta seyesinde mi..turp kırıkları ii ediosa yumurta yapmıym :sinifsinif:
walla kızlarr gecen sarımsak yagını aldımm böögg almaz olaydım yaa o ne piss bı kokuu 1 hafta cıkmadı ustumdan bırakın onuu fısfıslı sısemı camasr suyunda beklettım yınede cıkmadı.. yanı normal sarımsakın kokusuna kurban olayım suan ıslak saclarm asırı bı kokusu yok... hattaa son durumu vereyımm walla krem falan kullanmadıgım halde tarak akıyo sactann masallah dıyım =)) kurutayım gelıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?