Türkü Severler Kulübü

özlem özdil / uzaklarin türküsü

Karanlık bir akşamüstü
Hüzünlü gezer olmuşum
Gözüm dalar uzaklara
Bir hayal rüya olmuşum

Şehir yanar deniz susar
Fabrikalar zehir kusar
Bize benzemez buralar
Kendime diyar olmuşum

Başında savulan insan
Gündeme gelir bu isyan
Özdilim yıpranmış bu can
Bir hayli ziyan olmuşum

sükriye tutkun / sevin gayri

beni derde koyup kactin
gözün aydin
sevin gayri
yüregime yara actin
gözün aydin sevin gayri...

bugünlük benden bu kadar daha cok türküleri sizlerle paylasmaya calisacagim:1hug:

Merhaba bayanlar benimde sizlere tavsiyem marmara bölgesinin yöresel sanatçısı ALİ ORAL'dan ORMANCI canlı performansı...
iyi seyirler yorumlarınızı bekliyorum.:1hug:

Türkü dostları, bir kaç gün aranızda olamıyacağım dönene kadar Şükriye tutkundan (arda boyları'nı )sizlere armağan ediyorum sevgiyle ve türkülerle kalın.
ŞÜKRÜYE TUTKUN.(arda boyları)

vallahi yolladığınız türküleri zevkle dinliyorum ellerinize yüreğinize sağlık benim türkülerle ilgili geniş bir mp3 arşivim var zevkle dinliyorum tanrıdan diledim türküsü nü yavuz bingölden dinliyorum sizde başkalarından varsa benim için koymanızı istesem çok fazla şey istemiş olmam umarım sevgilerimle

Şevval sam ve kazım koyuncu düeti-Ben seni sevduğumi da dünyalara bildirdum(Kazım Koyuncunun anısına hürmeten)

bunu da tavsiye ederim-Gelevera deresi

canım ben kazım koyuncu ve şevval sam düetlerini günde birkaç kez dinlemeden geçemiyorum.
bak bide bunu izle konser görüntüleri çok etkileyici...
http://www.youtube.com/watch?v=zZtoVP4VPE0

kızlar mükemmel bişey dinlemeye ne dersiniz???

ha bu akan dereler denizlere dolacak,söylesene güzelim sonumuz ne olacak???
ah duman kara duman sardı dört yanımızı,ander kalsın sevdalık oy alacak canımızı...

simdi onu dinlemistim ve buraya ekleyecektim.evet gercekten guzel bir karadeniz turkusu.tesekkurler.

işte bu türkü...her dinlediğimde beni derinlere götüren bir türküdür.ilk aşkımda bir türkü aşığıydı ve bağlamada çalardı.en çokta bu türküyü söyleyişi beni etkilerdi.ne diyeyim ona armağan olsun...
bu arada en güzle mustafa özarslan söylüyor ama onun söylediği baktım çok az bende bu linki veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…