• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Türkmenistanlı Bakıcılar hakkında görüşleriniz nelerdir ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
bende acil olarak türkmenli yabancı bayan istiyorum. yatılı yada gündüzlü olabilir ümraniyede oturuyorum banada yardımcı olursanız sevinirim geç olmasından yanayım çocuk haricinde diğer ilşleride yapacak

iyi günler hanımlar.benim evimde Özbekistenlı bir kız var 20 yaşında,oyle bir memnunumki,hem evimin işine,hem cocuklarima,hem yemek yapmaya yetışıyor.3 senedir bizimle,kızım gibi oldu,benide Anne diyor,bir gün ayrılacağımızı düşunmek bile istemiyorum. Özbekistanlı kızlarda pek çalışkan oluyormuş yani,ablalsı var turkle evli,izin günleri onlarda kalıyor,içim rahat yani,çunku çok duymuştum sevgilisi filan,aşk problemı olanları,gidip el alemin adamıyla göruşup,ertesi gün eve gelenlerde çok.eşim oyle bir şeyi istemez. bizimkine nazar değmesin.

mrb bende bakıcı aıyorum tavsiye edeceğiniz biri varmı

Bende ikinci bebegime hamileyim oglumda 14 aylik artık mecburen bakici ihtiyaç im var tanıdığı olanlar yonlendirirse minnettar kalirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim arkadaşımın ikiz çocukları var.Bebekliğinden beri Türkmenistanlı bir bayanla yatılı olarak çalışıyor.Hem çok uygun fiyatlı hem de çok iyi bir bayan.Çocuklar bile çok bağlandılar bakıcılarına.Yalnız bir iki defa kötü olay duymuştum.Başka biri daha istedi Türkmenistanlı.Kadının evini soymuş ve kaçmış.Böyle şeyler için mutlaka referans isteyin hemen güvenmeyin derim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Türkmenistanlı bakıcısı olan var mı yanında? Nasıl memnunmusunuz? Yatılı kalıyorlar bunlar genelde bildiğim kadarıyla. Her işinizi yapıyorlar mı? Dediklerinize sadıklar mı? Dilleri nasıl? vs.vs.
Evde yatılı kalmaları sizin için zor tarafları oluyor mu ?

Canim ben türkmenistan askabatta yasadim ve bence türkmenlere güvenme asla çocuğunu emanet etme derim

Merhaba men turkmenistan vatandaşiyim 11 sanadir azaymer hastasi bir anneye bakiyorum çok memnunum onlarda benden memnun. benim 20 yaşinda kizim var turkçesi mukkamal ,utusu iyi,tamizlik guzal yapar,çok hizlidir guvanili durust bir ailede iş ariyorum.05070617541

Merhaba men turkmenistan vatandaşiyim 11 sanadir azaymer hastasi bir anneye bakiyorum çok memnunum onlarda benden memnun. benim 20 yaşinda kizim var turkçesi mukkamal ,utusu iyi,tamizlik guzal yapar,çok hizlidir guvanili durust bir ailede iş ariyorum.05070617541

Merhaba daha önceden tecrübesi var mi hangi sehirdesiniz biz istanbul dayiz düşündüğünüz maaş nedir

Merhaba daha önceden tecrübesi var mi hangi sehirdesiniz biz istanbul dayiz düşündüğünüz maaş nedir

Bakici arıyorsanız yardimci olabilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstanbul kagithanede oturuyorum.ise baslayacagim icin ogluma iyi bakacak guvenilir birini ariyorum.yatili da olur,ogluma sefkatle baksin yeter.ev isi de istemem.uzun vadede calismak isteyen birileri varsa geri donus yapsinlar lutfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde var canım türkmen.
Yeni sayılır ama iyiyiz cok şükür.
Oğluma çok çok iyi bakıyor eve kamera koyduk gizli ama artık izlemeye sıkılıyorum oynatıyor sevgiyle bakıyor.
Ev işi konusunda mükemmel değil ama oğluma iyi baktıktan sonra dert değil. Evde yatılı kalıyor bunun zorlukları var maalesef. Ama ev işi ve çocuğa bakmayı 500 dolara yaptığı düşünülürse idare etmeye değer gibi.
sen de düşünüyorsan iyi kar-zarar hesabı yap öyle karar ver bence, insan nihayetinde hepsi bir değil şans işi:KK68:
Merhaba nasılsınız
Benim 2.5 yasında bir oğlum var. Türkmen bir bakıcı arıyorum. Şirketten mi buldunuz? Eğer öyleyse iletişim bilgilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim. Tesekkurler

Türkmen bakıcı arıyorum. Nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa cok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır çalıştığım için Türkmen Özbek bakıcı çalıştırdım size tek söyleyebileceğim şey hepsi yüzde 99 yalancı ve evde bıraktığınız ya da unuttuğunuz parayı çalılıyorlar, kesinlikle Türk bakıcı bulun. Çoğu kendi çocuklarına bakmıyor emin olun ki bizlerinkine de bakmıyorlar. Ya tv karşısında yemek veriyorlar ya da korku ile çocukları susturuyorlar. Çocuklarımıza elbet kendimiz bakmalıyız ama hayat şartları çalışmamızı gerektiriyor madem öyle kreşe verin ya da Türk bulun ve sigorta yapın, o yabancılardan inanın çok çektim. Ya kocalarımıza göz dikerler ya da paralarımıza sizlere tavsiyem kayınvalide ya da anneler baksın o da yoksa Türk birini bulun, sevgiler

Back