- Konu Sahibi esenruzgar
bende acil olarak türkmenli yabancı bayan istiyorum. yatılı yada gündüzlü olabilir ümraniyede oturuyorum banada yardımcı olursanız sevinirim geç olmasından yanayım çocuk haricinde diğer ilşleride yapacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler hanımlar.benim evimde Özbekistenlı bir kız var 20 yaşında,oyle bir memnunumki,hem evimin işine,hem cocuklarima,hem yemek yapmaya yetışıyor.3 senedir bizimle,kızım gibi oldu,benide Anne diyor,bir gün ayrılacağımızı düşunmek bile istemiyorum. Özbekistanlı kızlarda pek çalışkan oluyormuş yani,ablalsı var turkle evli,izin günleri onlarda kalıyor,içim rahat yani,çunku çok duymuştum sevgilisi filan,aşk problemı olanları,gidip el alemin adamıyla göruşup,ertesi gün eve gelenlerde çok.eşim oyle bir şeyi istemez. bizimkine nazar değmesin.
Merhaba siz nerde oturuyorsuz, cocugunuz kac aylik ve kac maas veriyorsunuz .Yabancı bakıcı bende arıyorum ama bu özbekler türkmenler nerden bulunurken bılmıyorum
Kızlar Türkmenistanlı bakıcısı olan var mı yanında? Nasıl memnunmusunuz? Yatılı kalıyorlar bunlar genelde bildiğim kadarıyla. Her işinizi yapıyorlar mı? Dediklerinize sadıklar mı? Dilleri nasıl? vs.vs.
Evde yatılı kalmaları sizin için zor tarafları oluyor mu ?
Merhaba men turkmenistan vatandaşiyim 11 sanadir azaymer hastasi bir anneye bakiyorum çok memnunum onlarda benden memnun. benim 20 yaşinda kizim var turkçesi mukkamal ,utusu iyi,tamizlik guzal yapar,çok hizlidir guvanili durust bir ailede iş ariyorum.05070617541
Merhaba daha önceden tecrübesi var mi hangi sehirdesiniz biz istanbul dayiz düşündüğünüz maaş nedir
Merhaba nasılsınızBizde var canım türkmen.
Yeni sayılır ama iyiyiz cok şükür.
Oğluma çok çok iyi bakıyor eve kamera koyduk gizli ama artık izlemeye sıkılıyorum oynatıyor sevgiyle bakıyor.
Ev işi konusunda mükemmel değil ama oğluma iyi baktıktan sonra dert değil. Evde yatılı kalıyor bunun zorlukları var maalesef. Ama ev işi ve çocuğa bakmayı 500 dolara yaptığı düşünülürse idare etmeye değer gibi.
sen de düşünüyorsan iyi kar-zarar hesabı yap öyle karar ver bence, insan nihayetinde hepsi bir değil şans işi![]()