Turkmengelini'nin Başarı Öyküsü 8 Kilo Verdi

arkadaşlar bu leblebi sarı mı beyaz mııı birde istediğimiz kadar yiyebilr miyiz yani açıkta leblemi bir kuru üzüm bende koca göbeğimi eritmek istiyorum birde günde 40 dk ka yürüyorum ama daha 1 kilo bile veremedim

ohcanimadeysin AyşeY airlikfeer pap1985 zeynepim1987 Softnsweet yercekimlikaranfil redlight71 oznurplt tubisss bblau yaren0144 zeynep_67 Ayshe

amma kalablığız herkes buaray koşmuş...

tebrik ediyorum canım seni,bende 15 gündür suya ağırlık verdim hatta 1 ltlik pet şişe aldım boşaldıkça onu doldurup içiyorum ,leblebiyi sık sık yerim mideme çok iyi geliyo yanmasına falan,bir de adımsayar aldım günde en az 8000 adım atmaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak...

canım sarı leblebinin kalorisi daha fazla ya o yüzden sordum ama nette okuduğum kadarıyla beyaz leblebiymiş 10 adet leblebi içine 1 kuru üzüm yazıyor

bende gecen persembe gunu duzenli beslenme ve spora basladim..
ben disarda calistigim icin cok su icince tuvalet ihtiyacima yer bulamiyorum
o yuzden pek icmemeye calisiyorum ama gunde en az 1,5litre iciyorum
leblebi iyi fikir arada atarim agzimaa hem tok olurum hemde biraz su icebilirim..
diet falan yapmiyorum sadece düzenli besleniyorum vucudumun ihtiyaci olan besinleri dogru sekilde tuketmeye calisiyorum..
hem saglikli hemde dinc olmama yardimci oluyor böylelikle,yok sunu yemeyeyim yagli yok tatli demiyorum
sdece saat en gec 7den sonra hic birsey yemiyorum uyku saatiyle aksam yemegi arasinda en az 3saat olmasina dikkat edin..
uyudugunuzda metapolizmaninizi yormamis olursunuz

Son düzenleme:
bazen ben daha önce hiç yemek yememiş gibi yemek yiyorum bu neden ki acaba çok aç gözlü olduğum dan mıki

suyu çok içmeye başlıyorum dediğim gibi bende günde 3.5 içeceğim ilk kilolarımı verirken günde 2.5 litre üstü su tüketiyordum:44: sanırım faydası var ferçekten tokluğa:44:

kalori sepetinden şimdi baktım leblebinin kalorisine,beyazıda sarısıda aynı kalori kızlar.istediğinizden yiyebilirsiniz yani :)

su zehirlenmesi diye birsey var bilmem duydunuz mu?

cok fazla su icmekte iyi degil arkadaslar. gerci 3 litre cok asiri degil ama gunde 1,5-2 litre sivi almak gerek.

hafta ici bunu beceriyorumda haftasonu evde zorlaniyorum, cunku normalde pc arkasinda calisirken zor olmuyor evde ise cok cay su icme aliskanligim pek yoktur maalesef. neyse su vucudu temizler derler. ben genelde su ictikce kendimi cok sisik hissederim ama ertesi sabah super olur.

aksamlari 7 den sonra bende birsey yememeye dikkat etmeye basladim. dun aksam esimle otururken 2-3 tane kuru inciri loppurdettim gerci, ama ne yapayim seker ihtiyacimi bir sekilde almam lazim

buarada sakin ogun filan atlamayin yani birseyler yeyin..leblebi yemekte sanirim ara ogunler icin ideal az kalorili oldugu icin yoksa tek tip besin asla saglikli olamaz. en azindan uzun sureli sagliksiz olamaz.

cnm ben kavrulmuş leblebi alıyorum.açlık hissetikçe yiyebilirsin.

su içmek için kendinizi zorlamayın ama en az iki ltre içmeye çalışın. böbrekleriinizde çok yormayın derim.ben küçük pet şişeyi günde 4 kez dolduruyorum evde iş yaparken bile hangi odaya gitsem elime alıyorum.gördükçe daha çok içiyosunuz.

slmm kızlar eğer isterseniz yarın size sadece göbek eritmek için 3 haftalık bi kür yazarımm.

senin uyguladıkların bana uyuyor yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…