• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkmengelini'nin Başarı Öyküsü 8 Kilo Verdi

arkadaşlar bu leblebi sarı mı beyaz mııı birde istediğimiz kadar yiyebilr miyiz yani açıkta leblemi bir kuru üzüm bende koca göbeğimi eritmek istiyorum birde günde 40 dk ka yürüyorum ama daha 1 kilo bile veremedim :1::1::1:

ohcanimadeysin AyşeY airlikfeer pap1985 zeynepim1987 Softnsweet yercekimlikaranfil redlight71 oznurplt tubisss bblau yaren0144 zeynep_67 Ayshe

amma kalablığız herkes buaray koşmuş...:9:

tebrik ediyorum canım seni,bende 15 gündür suya ağırlık verdim hatta 1 ltlik pet şişe aldım boşaldıkça onu doldurup içiyorum ,leblebiyi sık sık yerim mideme çok iyi geliyo yanmasına falan,bir de adımsayar aldım günde en az 8000 adım atmaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak...:71:

canım sarı leblebinin kalorisi daha fazla ya o yüzden sordum ama nette okuduğum kadarıyla beyaz leblebiymiş 10 adet leblebi içine 1 kuru üzüm yazıyor

bende gecen persembe gunu duzenli beslenme ve spora basladim..
ben disarda calistigim icin cok su icince tuvalet ihtiyacima yer bulamiyorum:60::60:
o yuzden pek icmemeye calisiyorum ama gunde en az 1,5litre iciyorum
leblebi iyi fikir arada atarim agzimaa hem tok olurum hemde biraz su icebilirim..
diet falan yapmiyorum sadece düzenli besleniyorum vucudumun ihtiyaci olan besinleri dogru sekilde tuketmeye calisiyorum..
hem saglikli hemde dinc olmama yardimci oluyor böylelikle,yok sunu yemeyeyim yagli yok tatli demiyorum
sdece saat en gec 7den sonra hic birsey yemiyorum uyku saatiyle aksam yemegi arasinda en az 3saat olmasina dikkat edin..
uyudugunuzda metapolizmaninizi yormamis olursunuz:71:

Son düzenleme:
bazen ben daha önce hiç yemek yememiş gibi yemek yiyorum bu neden ki acaba çok aç gözlü olduğum dan mıki:55::55:

suyu çok içmeye başlıyorum dediğim gibi bende günde 3.5 içeceğim ilk kilolarımı verirken günde 2.5 litre üstü su tüketiyordum:44: sanırım faydası var ferçekten tokluğa:44:

kalori sepetinden şimdi baktım leblebinin kalorisine,beyazıda sarısıda aynı kalori kızlar.istediğinizden yiyebilirsiniz yani :)

su zehirlenmesi diye birsey var bilmem duydunuz mu?

cok fazla su icmekte iyi degil arkadaslar. gerci 3 litre cok asiri degil ama gunde 1,5-2 litre sivi almak gerek.

hafta ici bunu beceriyorumda haftasonu evde zorlaniyorum, cunku normalde pc arkasinda calisirken zor olmuyor evde ise cok cay su icme aliskanligim pek yoktur maalesef. neyse su vucudu temizler derler. ben genelde su ictikce kendimi cok sisik hissederim ama ertesi sabah super olur.

aksamlari 7 den sonra bende birsey yememeye dikkat etmeye basladim. dun aksam esimle otururken 2-3 tane kuru inciri loppurdettim gerci, ama ne yapayim seker ihtiyacimi bir sekilde almam lazim :9:

buarada sakin ogun filan atlamayin yani birseyler yeyin..leblebi yemekte sanirim ara ogunler icin ideal az kalorili oldugu icin yoksa tek tip besin asla saglikli olamaz. en azindan uzun sureli sagliksiz olamaz.

arkadaşlar bu leblebi sarı mı beyaz mııı birde istediğimiz kadar yiyebilr miyiz yani açıkta leblemi bir kuru üzüm bende koca göbeğimi eritmek istiyorum birde günde 40 dk ka yürüyorum ama daha 1 kilo bile veremedim :1::1::1:

cnm ben kavrulmuş leblebi alıyorum.açlık hissetikçe yiyebilirsin.

su içmek için kendinizi zorlamayın ama en az iki ltre içmeye çalışın. böbrekleriinizde çok yormayın derim.ben küçük pet şişeyi günde 4 kez dolduruyorum evde iş yaparken bile hangi odaya gitsem elime alıyorum.gördükçe daha çok içiyosunuz.

slmm kızlar eğer isterseniz yarın size sadece göbek eritmek için 3 haftalık bi kür yazarımm.

merhaba,
ben nişanlanana kadar hep 45 kilo civarıydım. bu arada boyum 1.62
sonra son sınıfta nişanlandım, depresyona girdim, ilaçlar, vs, hep 55 kilo olayım diye dua eden ben, bir gün denk gelen bir tartıya bir çıktım, 59 kilo olmuştum! o yaz telaşlandım ama pek takmadım. mezun olunca bir sene evde bekledim. annemle günlere gider, yer içer yan gelip yatardım. her gün başka diyete başlar, hafta dolmadan bozardım. elma diyeti, protein, montignac.... hiç birine devam edemedim. 1-2 kilo veriyor, geri 2 katını alıyordum. komşumuz "kız az ye, gelinliğe giremeyeceksin" derdi. giremedim de:( gelinlik bakma faslı kabus gibi geçti. ben 65 kilo olmuştum, kocaman bir göbeğim vardı ve maalesef modacılar gelinlikleri hep 36 beden dikmişti. biz de mübarek annemin kızlar takımıyla 7-8 kişi geziyoruz gelinlikçileri. son girdiğimiz mağazada bir gelin adayı daha vardı. gıcık! üflesen uçacak:( her giydiği cuk oturuyor. ben ona dikkat etmemeye çalışıyorum. bir model çok hoşuma gitti. şöyle basene kadar oturup alttan açılıyor. deneyim dedim. ne alttan açılması ayol, üstten göğüslerimden bile geçemedi.:43:
sonra ne göreyim, öbür kız o gelinliği giymiş kuğu gibi süzülüyor ortada. ağladım çıktım oradan.
pekiii, akıllandım mı? HAYIR...
Düğünde erkek tarafı "gelin hamile" demiş. Allahtan 10 ay oldu hala bebek yok:) laflarıyla kaldılar.
evlendim, köyde öğretmeniz ikimiz de. doğudayız, sebze yok... et, hamur işi... yağlı çörekler, bazlamalar, ekmekler, tereyağları....
tartı 71i vurdu...eşim dalga geçiyor artık "tabakları ayıralım, sen kilo aldıkça ben veriyorum" diye.:25:
"koca kadınlara benzedin" diyor. haklı çünkü selülitler karnıma kadar çıktı...

çok uzattım. 1,5 ay önce ağır ateşle hastalandım. tıpta yattım1 hafta. kollarımla damarlar kuruyunca delinmekten, hemşireye serumun alternatifi yok mu diye sordum. "GÜNDE 3 LT SU İÇEBİLİR MİSİN?" dedi. düşünmeden kabul ettim. ve içtim. vücudumda ağır enfeksiyon vardı ve ateşim 39dan düşmüyordu. 5 gün boyunca, her gün 3,5 ltye yakın su içtim. midem hastane yemeğini kaldırmadı, eşime fındık, leblebi aldırdım. bol meyve yedim aralarda. zaten akşam 6 da yeniyordu yemek sonra bir şey yoktu. neyse, yattığım süre boyunca sadece ateş takibi yaptılar anlamak için. ve 5 gün sonunda enfeksiyon sıfırlandı. idrar yollarında, alt tarafta, boğazımda,vs. hepsi bitti. doktorlar su içtiğin için dediler. hiç ilaç kullanmamıştım. bu arada göbeğim gitmişti. abartmıyorum. hastaneden çıkarken eteğim bollaşmıştı bile.
eve gidince tartıldım, 66 kilo! su kaybıdır dedim.
evde de düzenimi sürdürdüm. en az 2 litre suyu mutlaka bitirdim. ama zayıflamak aklımda yoktu. iştahımı da kesiyordu gerçi su. ben ilaç kullanmamak için içiyordum. bol bol fındık+leblebi+meyve yedim. bir de akşam yemeğini midem kaldırmıyordu. öğle arası yiyor, 4 gibi de yoğurt falan yiyordum.
geçen hafta tartıldım, 64 kilo. bu sabah 63 olmuşum:)

asıl önemli olan şu: artık hastalanmıyorum. grip, boğaz ağrısı, akıntı, altta sıkıntı falan kalmadı. üniv. sonda 58 kiloyken aldığım, kilo alınca rafa kalkan montumu giyiyorum ve rahat oluyor. sıkmadan. ki o montu evleneceğim zaman getirmek istememiştim çünkü giydiğimde kollar gergide kalıyordu. öndeki 1 karış açıklıktan bahsetmiyorum bile.
2 ay sadece 2 ay önce aldığım 46 beden etek artık giyince yer düşüyor ve şu an 40 beden eteklerim artık ta göğsümün altında değil, olması gerektiği gibi kalçamda duruyor.üstüne dökülen göbeğimin yerinde yeller esiyor. hala var tabi ama ne derler, ayva göbeği:))

nasıl oldu?

eski hayatımdan fark şu:
günde 3 lt su
akşam 6 dan sonra meyve bile yememek.

bu arada selülit mi? o da ne:9:

senin uyguladıkların bana uyuyor yapabilirim:66:

Back