- Konu Sahibi turkmengelini
arkadaşlar bu leblebi sarı mı beyaz mııı birde istediğimiz kadar yiyebilr miyiz yani açıkta leblemi bir kuru üzüm bende koca göbeğimi eritmek istiyorum birde günde 40 dk ka yürüyorum ama daha 1 kilo bile veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohcanimadeysin AyşeY airlikfeer pap1985 zeynepim1987 Softnsweet yercekimlikaranfil redlight71 oznurplt tubisss bblau yaren0144 zeynep_67 Ayshe
amma kalablığız herkes buaray koşmuş...
kızlarrrrr sarımı yoksa beyaz leblemi mi yiyorsunuz
ohcanimadeysin AyşeY airlikfeer pap1985 zeynepim1987 Softnsweet yercekimlikaranfil redlight71 oznurplt tubisss bblau yaren0144 zeynep_67 Ayshe
amma kalablığız herkes buaray koşmuş...
diyet degilki bu neden pazartesi basliyorsun...hemen simdi basla bencebende p.tesi başlıcam leblebi olayına.suyu da 3 litre biraz zor ama yapıcam artık. şimdiden 2 litre oldu
arkadaşlar bu leblebi sarı mı beyaz mııı birde istediğimiz kadar yiyebilr miyiz yani açıkta leblemi bir kuru üzüm bende koca göbeğimi eritmek istiyorum birde günde 40 dk ka yürüyorum ama daha 1 kilo bile veremedim
bende p.tesi başlıcam leblebi olayına.suyu da 3 litre biraz zor ama yapıcam artık. şimdiden 2 litre oldu
merhaba,
ben nişanlanana kadar hep 45 kilo civarıydım. bu arada boyum 1.62
sonra son sınıfta nişanlandım, depresyona girdim, ilaçlar, vs, hep 55 kilo olayım diye dua eden ben, bir gün denk gelen bir tartıya bir çıktım, 59 kilo olmuştum! o yaz telaşlandım ama pek takmadım. mezun olunca bir sene evde bekledim. annemle günlere gider, yer içer yan gelip yatardım. her gün başka diyete başlar, hafta dolmadan bozardım. elma diyeti, protein, montignac.... hiç birine devam edemedim. 1-2 kilo veriyor, geri 2 katını alıyordum. komşumuz "kız az ye, gelinliğe giremeyeceksin" derdi. giremedim de gelinlik bakma faslı kabus gibi geçti. ben 65 kilo olmuştum, kocaman bir göbeğim vardı ve maalesef modacılar gelinlikleri hep 36 beden dikmişti. biz de mübarek annemin kızlar takımıyla 7-8 kişi geziyoruz gelinlikçileri. son girdiğimiz mağazada bir gelin adayı daha vardı. gıcık! üflesen uçacak her giydiği cuk oturuyor. ben ona dikkat etmemeye çalışıyorum. bir model çok hoşuma gitti. şöyle basene kadar oturup alttan açılıyor. deneyim dedim. ne alttan açılması ayol, üstten göğüslerimden bile geçemedi.
sonra ne göreyim, öbür kız o gelinliği giymiş kuğu gibi süzülüyor ortada. ağladım çıktım oradan.
pekiii, akıllandım mı? HAYIR...
Düğünde erkek tarafı "gelin hamile" demiş. Allahtan 10 ay oldu hala bebek yok:) laflarıyla kaldılar.
evlendim, köyde öğretmeniz ikimiz de. doğudayız, sebze yok... et, hamur işi... yağlı çörekler, bazlamalar, ekmekler, tereyağları....
tartı 71i vurdu...eşim dalga geçiyor artık "tabakları ayıralım, sen kilo aldıkça ben veriyorum" diye.
"koca kadınlara benzedin" diyor. haklı çünkü selülitler karnıma kadar çıktı...
çok uzattım. 1,5 ay önce ağır ateşle hastalandım. tıpta yattım1 hafta. kollarımla damarlar kuruyunca delinmekten, hemşireye serumun alternatifi yok mu diye sordum. "GÜNDE 3 LT SU İÇEBİLİR MİSİN?" dedi. düşünmeden kabul ettim. ve içtim. vücudumda ağır enfeksiyon vardı ve ateşim 39dan düşmüyordu. 5 gün boyunca, her gün 3,5 ltye yakın su içtim. midem hastane yemeğini kaldırmadı, eşime fındık, leblebi aldırdım. bol meyve yedim aralarda. zaten akşam 6 da yeniyordu yemek sonra bir şey yoktu. neyse, yattığım süre boyunca sadece ateş takibi yaptılar anlamak için. ve 5 gün sonunda enfeksiyon sıfırlandı. idrar yollarında, alt tarafta, boğazımda,vs. hepsi bitti. doktorlar su içtiğin için dediler. hiç ilaç kullanmamıştım. bu arada göbeğim gitmişti. abartmıyorum. hastaneden çıkarken eteğim bollaşmıştı bile.
eve gidince tartıldım, 66 kilo! su kaybıdır dedim.
evde de düzenimi sürdürdüm. en az 2 litre suyu mutlaka bitirdim. ama zayıflamak aklımda yoktu. iştahımı da kesiyordu gerçi su. ben ilaç kullanmamak için içiyordum. bol bol fındık+leblebi+meyve yedim. bir de akşam yemeğini midem kaldırmıyordu. öğle arası yiyor, 4 gibi de yoğurt falan yiyordum.
geçen hafta tartıldım, 64 kilo. bu sabah 63 olmuşum:)
asıl önemli olan şu: artık hastalanmıyorum. grip, boğaz ağrısı, akıntı, altta sıkıntı falan kalmadı. üniv. sonda 58 kiloyken aldığım, kilo alınca rafa kalkan montumu giyiyorum ve rahat oluyor. sıkmadan. ki o montu evleneceğim zaman getirmek istememiştim çünkü giydiğimde kollar gergide kalıyordu. öndeki 1 karış açıklıktan bahsetmiyorum bile.
2 ay sadece 2 ay önce aldığım 46 beden etek artık giyince yer düşüyor ve şu an 40 beden eteklerim artık ta göğsümün altında değil, olması gerektiği gibi kalçamda duruyor.üstüne dökülen göbeğimin yerinde yeller esiyor. hala var tabi ama ne derler, ayva göbeği:))
nasıl oldu?
eski hayatımdan fark şu:
günde 3 lt su
akşam 6 dan sonra meyve bile yememek.
bu arada selülit mi? o da ne