• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkmengelini'nin Başarı Öyküsü 8 Kilo Verdi

merhaba,
ben nişanlanana kadar hep 45 kilo civarıydım. bu arada boyum 1.62
sonra son sınıfta nişanlandım, depresyona girdim, ilaçlar, vs, hep 55 kilo olayım diye dua eden ben, bir gün denk gelen bir tartıya bir çıktım, 59 kilo olmuştum! o yaz telaşlandım ama pek takmadım. mezun olunca bir sene evde bekledim. annemle günlere gider, yer içer yan gelip yatardım. her gün başka diyete başlar, hafta dolmadan bozardım. elma diyeti, protein, montignac.... hiç birine devam edemedim. 1-2 kilo veriyor, geri 2 katını alıyordum. komşumuz "kız az ye, gelinliğe giremeyeceksin" derdi. giremedim de:( gelinlik bakma faslı kabus gibi geçti. ben 65 kilo olmuştum, kocaman bir göbeğim vardı ve maalesef modacılar gelinlikleri hep 36 beden dikmişti. biz de mübarek annemin kızlar takımıyla 7-8 kişi geziyoruz gelinlikçileri. son girdiğimiz mağazada bir gelin adayı daha vardı. gıcık! üflesen uçacak:( her giydiği cuk oturuyor. ben ona dikkat etmemeye çalışıyorum. bir model çok hoşuma gitti. şöyle basene kadar oturup alttan açılıyor. deneyim dedim. ne alttan açılması ayol, üstten göğüslerimden bile geçemedi.:43:
sonra ne göreyim, öbür kız o gelinliği giymiş kuğu gibi süzülüyor ortada. ağladım çıktım oradan.
pekiii, akıllandım mı? HAYIR...
Düğünde erkek tarafı "gelin hamile" demiş. Allahtan 10 ay oldu hala bebek yok:) laflarıyla kaldılar.
evlendim, köyde öğretmeniz ikimiz de. doğudayız, sebze yok... et, hamur işi... yağlı çörekler, bazlamalar, ekmekler, tereyağları....
tartı 71i vurdu...eşim dalga geçiyor artık "tabakları ayıralım, sen kilo aldıkça ben veriyorum" diye.:25:
"koca kadınlara benzedin" diyor. haklı çünkü selülitler karnıma kadar çıktı...

çok uzattım. 1,5 ay önce ağır ateşle hastalandım. tıpta yattım1 hafta. kollarımla damarlar kuruyunca delinmekten, hemşireye serumun alternatifi yok mu diye sordum. "GÜNDE 3 LT SU İÇEBİLİR MİSİN?" dedi. düşünmeden kabul ettim. ve içtim. vücudumda ağır enfeksiyon vardı ve ateşim 39dan düşmüyordu. 5 gün boyunca, her gün 3,5 ltye yakın su içtim. midem hastane yemeğini kaldırmadı, eşime fındık, leblebi aldırdım. bol meyve yedim aralarda. zaten akşam 6 da yeniyordu yemek sonra bir şey yoktu. neyse, yattığım süre boyunca sadece ateş takibi yaptılar anlamak için. ve 5 gün sonunda enfeksiyon sıfırlandı. idrar yollarında, alt tarafta, boğazımda,vs. hepsi bitti. doktorlar su içtiğin için dediler. hiç ilaç kullanmamıştım. bu arada göbeğim gitmişti. abartmıyorum. hastaneden çıkarken eteğim bollaşmıştı bile.
eve gidince tartıldım, 66 kilo! su kaybıdır dedim.
evde de düzenimi sürdürdüm. en az 2 litre suyu mutlaka bitirdim. ama zayıflamak aklımda yoktu. iştahımı da kesiyordu gerçi su. ben ilaç kullanmamak için içiyordum. bol bol fındık+leblebi+meyve yedim. bir de akşam yemeğini midem kaldırmıyordu. öğle arası yiyor, 4 gibi de yoğurt falan yiyordum.
geçen hafta tartıldım, 64 kilo. bu sabah 63 olmuşum:)

asıl önemli olan şu: artık hastalanmıyorum. grip, boğaz ağrısı, akıntı, altta sıkıntı falan kalmadı. üniv. sonda 58 kiloyken aldığım, kilo alınca rafa kalkan montumu giyiyorum ve rahat oluyor. sıkmadan. ki o montu evleneceğim zaman getirmek istememiştim çünkü giydiğimde kollar gergide kalıyordu. öndeki 1 karış açıklıktan bahsetmiyorum bile.
2 ay sadece 2 ay önce aldığım 46 beden etek artık giyince yer düşüyor ve şu an 40 beden eteklerim artık ta göğsümün altında değil, olması gerektiği gibi kalçamda duruyor.üstüne dökülen göbeğimin yerinde yeller esiyor. hala var tabi ama ne derler, ayva göbeği:))

nasıl oldu?

eski hayatımdan fark şu:
günde 3 lt su
akşam 6 dan sonra meyve bile yememek.

bu arada selülit mi? o da ne:9:

senin uyguladıkların bana uyuyor yaparım gibi:62:

Yazını okudum cnm.Baştan sona büyük zevkle çok tatlı yazmışsın:1: Aşağıya bak çizelgemden anlayacagın uzere kılom asırı fazla obezlık sınırındayım nerdeyse:25:.Ve daha ne nısan ne evlılk var.Aslında bi aday var ama senın yasadıklarını yasayacagımı bıldıgım ıcın hıc o ıslere gırmek ıstemıyorum.Ve kendımı cezalandırıyorum.Kilo verene kadar ne nişan var ne düğün.:63:

Bende su konusunda basarısız olanlar grubundayım.Wc ye gıdıp gelmek bıtırıyor benı bazen butun gun hıc ıcmedıgımı bılırım.Ama baslıyorum bu gunden ıtıbaren:10:.Leblebı zaten cekmecemde hep var Malesef bazen onla ogun atladıgım bıle oluyor cunku herzaman yemek yeme sansım olmuyor iş yerimde.Acayıp tok tutuyor.:30:

Tam ınancımı kaybettıgımde yenı bı yazı okuyorum ve motıvem yerıne gelıyor.Teşekkurler kızlar tesekkurlar K.K :kkk::kkk::kkk::kkk:

günaydııııın
konu sahibi geldi nihayet:)

arkadaşlar bu leblebi sarı mı beyaz mııı birde istediğimiz kadar yiyebilr miyiz yani açıkta leblemi bir kuru üzüm bende koca göbeğimi eritmek istiyorum birde günde 40 dk ka yürüyorum ama daha 1 kilo bile veremedim :1::1::1:

canım hiç düşünmedim. ben sarı yiyorum. ama hiç zayıflarım diye düşünmemiştim. hastayken bulantımı kessin diye yiyordum, sonra alışkanlık oldu.

su zehirlenmesi diye birsey var bilmem duydunuz mu?

cok fazla su icmekte iyi degil arkadaslar. gerci 3 litre cok asiri degil ama gunde 1,5-2 litre sivi almak gerek.

hafta ici bunu beceriyorumda haftasonu evde zorlaniyorum, cunku normalde pc arkasinda calisirken zor olmuyor evde ise cok cay su icme aliskanligim pek yoktur maalesef. neyse su vucudu temizler derler. ben genelde su ictikce kendimi cok sisik hissederim ama ertesi sabah super olur.

aksamlari 7 den sonra bende birsey yememeye dikkat etmeye basladim. dun aksam esimle otururken 2-3 tane kuru inciri loppurdettim gerci, ama ne yapayim seker ihtiyacimi bir sekilde almam lazim :9:

buarada sakin ogun filan atlamayin yani birseyler yeyin..leblebi yemekte sanirim ara ogunler icin ideal az kalorili oldugu icin yoksa tek tip besin asla saglikli olamaz. en azindan uzun sureli sagliksiz olamaz.

katılıyorum. ama bak 3 lt su sağlıksız olsaydı hastanede doktor iç demezdi değil mi:34:
öğün atlamak da doğru değil. ben hiç aç kalmıyorum ki, sadece akşamları hafif yiyorum. ama mesela dün öğlen 3 yufkadan 24 tane sigara böreği KIZARTTIM eşimle afiyetle yedik:21:

Yazını okudum cnm.Baştan sona büyük zevkle çok tatlı yazmışsın:1: Aşağıya bak çizelgemden anlayacagın uzere kılom asırı fazla obezlık sınırındayım nerdeyse:25:.Ve daha ne nısan ne evlılk var.Aslında bi aday var ama senın yasadıklarını yasayacagımı bıldıgım ıcın hıc o ıslere gırmek ıstemıyorum.Ve kendımı cezalandırıyorum.Kilo verene kadar ne nişan var ne düğün.:63:

Bende su konusunda basarısız olanlar grubundayım.Wc ye gıdıp gelmek bıtırıyor benı bazen butun gun hıc ıcmedıgımı bılırım.Ama baslıyorum bu gunden ıtıbaren:10:.Leblebı zaten cekmecemde hep var Malesef bazen onla ogun atladıgım bıle oluyor cunku herzaman yemek yeme sansım olmuyor iş yerimde.Acayıp tok tutuyor.:30:

Tam ınancımı kaybettıgımde yenı bı yazı okuyorum ve motıvem yerıne gelıyor.Teşekkurler kızlar tesekkurlar K.K :kkk::kkk::kkk::kkk:

seni çoook iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun.

kızlar, bugün olaya farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. ben zayıflamamın asıl sebebinin dua olduğuna inanıyorum.

kısaca özet geçelim
2 çeşit dua var:
fiili dua
kavli dua
kavli dua bildiğimiz el açıp Allah'tan istemek.
fiili dua ise, istediğimizin olması için popomuzu kaldırıp bir şeyler yapmak:)
mesela evde oturuyorsun ve Paris'e gitmek istiyorsun.
oturduğun yerden dua ediyorsun "ne olur Allahım beni parise gönder"
tamam, güzel. ama oturduğun yerden Paris'e ışınlanman şimdilik imkansız, o yüzden ne yapmalısın, her koşul uygun diyelim, gidip en basitinden bilet almalısın.
işte evdeki duan kavli, bilet alman da fiili dua.
ama paris'e gitme sonucun yine Allahın elinde.

inançlar farklı olabilir. bu benim bakış açım.
zayıflamak istiyordum. tıpkı 3 yıl önce kilo almak istemem gibi. ( ne tuhaf, o zaman da 55 olmak için dua ediyordum, şimdi de:33:)
kavli duamı hiç eksik etmedim. " Allah'ım beni eşime güzel göster, sağlığım için zayıflat, şişman bir anne olmayayım, eşim benden soğumasın, iğrenmesin"
sonra fiili dua hükmünde bazı besleme kurallarına dikkat ettim. geç saatte yememek, birden yüklenmemek, çok su içmek, vb.
sonuç, bu sabah 500 gr daha gitmiş. olduk 62.5 :21:

ne olur, şu gün başlayayım, diyet yapacağım gibi fikirlerle bedeninizi, ruhunuzu yıpratmayın, korkutmayın. sizce de yeterince işkence etmedik mi saçma sapan diyetlerle?

ben köydeyim. her zaman sebze bulamıyorum. eşimin ailesi tüm yemekleri tereyağıyla yiyor. öğünlerin çoğunu hamur işi ve et oluşturuyor. ama isteyince oluyor işte.

bir şey farkettim. ben en çok, her zaman yeme imkanım olmayan şeylere kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum. çocukluktan kalma da olabilir. hani çikolatalar misafire saklanırdı, bayramda onlara tuttuktan sonra dişler çürümesin,vs. diye hemen vitrinin üstüne kalkardı. tüm bunlar içimde doymamış bir çocuk bırakmış meğer.
evde şöyle bir dolaştım. en çok ne yemek istiyorum, neyi görünce dayanamıyorum diye. baktım tahin helvası çok çekici. eşimi yolladım, en büyük teneke kutu var ya, daire şeklinde. ondan aldırttım. bir iki gün saldırdım, baktım bir yere kaçmıyor:)) inanır mısınız, eskiden şu küçük kalıplar iki günde biterdi, gizli gizli kaşıklardım. ama 6 ay gitti o helva. sonunda tadı kötü oldu da attım. böreğe dayanamazdım. nişanlıyken de. annem kiloma kızıyor diye, gizlice mutfağa gider, lop diye tıkardım koca dilimi ağzıma.:17: tam 2 tepsi börek yaptım. evde eşimle iki kişiyiz. koydum tezgaha. " istediğim zaman yerim" dedim. arada bir iki dadandım, baktım çok da matah bir şey değilmiş. bıraktım.

bimde 20 krşa gofretler var hani. en sevdiğim bitterinden aldım sürüyle. zaten 2 lira verseni,z 10 gofretiniz oluyor:) koydum masamın çekmecesine. "istediğim zaman yiybilirim. bitince yine alırım. o da biterse yine alırım" dedim. ilk aldığım bitmedi.

çikolataya dayanamazdım. hobbynin küçükleri var. pembe olan. ya marka yazıyorum ama anlaşılsın diye. yanlış anlamayın. ondan bir torba aldım. içinde baya var. onu da bir kaseye koydum, masada. "istediğin kadar ye."

vs.vs.

ben, içimdeki çocuğun, o aç bebenin gözünü doyurdum önce. canım ne çekiyorsa, bütçem el verdiğince yaptım, bir kenara koydum. sonunda içimdeki aç canavar anladı ki, yiyecekler hiç bir yere gitmiyor. o tepsinin hepsini şimdi yememe gerek yok. çikolata biterse yine alırım.vs.

şimdi hiç aç kalmıyorum evde. sürekli atıştırıyorum. ama bu kelimeye dikkat: atıştırıyorum. tıkınmıyorum artık. arada bir avuç leblebi, bir ısırık gofret, bir portakal, canım mı çekti, kocaman bir pasta yapıyorum. dolaba koy, canın çekerse yersin diyorum. arada bir çatal alıyorum. okuldaki öğrencilerin nasibi oluyor çoğu kez.

midemizi doyurmak kolay. insan midesi yumruğu kadar yiyecekle doyar. dengeli beslenirse.
önemli olan gözünü doyurmak yeğen:34:

bir şey farkettim. ben en çok, her zaman yeme imkanım olmayan şeylere kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum. çocukluktan kalma da olabilir. hani çikolatalar misafire saklanırdı, bayramda onlara tuttuktan sonra dişler çürümesin,vs. diye hemen vitrinin üstüne kalkardı. tüm bunlar içimde doymamış bir çocuk bırakmış meğer.
evde şöyle bir dolaştım. en çok ne yemek istiyorum, neyi görünce dayanamıyorum diye. baktım tahin helvası çok çekici. eşimi yolladım, en büyük teneke kutu var ya, daire şeklinde. ondan aldırttım. bir iki gün saldırdım, baktım bir yere kaçmıyor:)) inanır mısınız, eskiden şu küçük kalıplar iki günde biterdi, gizli gizli kaşıklardım. ama 6 ay gitti o helva. sonunda tadı kötü oldu da attım. böreğe dayanamazdım. nişanlıyken de. annem kiloma kızıyor diye, gizlice mutfağa gider, lop diye tıkardım koca dilimi ağzıma.:17: tam 2 tepsi börek yaptım. evde eşimle iki kişiyiz. koydum tezgaha. " istediğim zaman yerim" dedim. arada bir iki dadandım, baktım çok da matah bir şey değilmiş. bıraktım.

bimde 20 krşa gofretler var hani. en sevdiğim bitterinden aldım sürüyle. zaten 2 lira verseni,z 10 gofretiniz oluyor:) koydum masamın çekmecesine. "istediğim zaman yiybilirim. bitince yine alırım. o da biterse yine alırım" dedim. ilk aldığım bitmedi.

çikolataya dayanamazdım. hobbynin küçükleri var. pembe olan. ya marka yazıyorum ama anlaşılsın diye. yanlış anlamayın. ondan bir torba aldım. içinde baya var. onu da bir kaseye koydum, masada. "istediğin kadar ye."

vs.vs.

ben, içimdeki çocuğun, o aç bebenin gözünü doyurdum önce. canım ne çekiyorsa, bütçem el verdiğince yaptım, bir kenara koydum. sonunda içimdeki aç canavar anladı ki, yiyecekler hiç bir yere gitmiyor. o tepsinin hepsini şimdi yememe gerek yok. çikolata biterse yine alırım.vs.

şimdi hiç aç kalmıyorum evde. sürekli atıştırıyorum. ama bu kelimeye dikkat: atıştırıyorum. tıkınmıyorum artık. arada bir avuç leblebi, bir ısırık gofret, bir portakal, canım mı çekti, kocaman bir pasta yapıyorum. dolaba koy, canın çekerse yersin diyorum. arada bir çatal alıyorum. okuldaki öğrencilerin nasibi oluyor çoğu kez.

midemizi doyurmak kolay. insan midesi yumruğu kadar yiyecekle doyar. dengeli beslenirse.
önemli olan gözünü doyurmak yeğen:34:

yaşam tarzın olmuş artık yeğen (dayıda öldü) bu yolda ilerle darısı bizlere
yaa ben tutuyorum tutuyorum kendimi sonra çok acıkıyorum saldırıyorum sonrada pişman oluyorum 60,6 yım halen.

kız senin boyun kaç? niye kendine 150 kilo muamelesi yapıyorsun?

1,68 cm doğum yapalı 1 sene oldu. iş yerinde de sürekli oturduğum için kalçam var basenlerim var yan simitler birde göbek. kalçam küçülsün göbeğim düdüz olsun simitlerim gitsin. 50 kiloyla evlenmiştim çok iyiyiydim ama 55 olsam bana yeter diye düşünüyorum.

1,68 cm doğum yapalı 1 sene oldu. iş yerinde de sürekli oturduğum için kalçam var basenlerim var yan simitler birde göbek. kalçam küçülsün göbeğim düdüz olsun simitlerim gitsin. 50 kiloyla evlenmiştim çok iyiyiydim ama 55 olsam bana yeter diye düşünüyorum.

ayıp ayıp.
hepimi manken olacak değiliz ya.
o boya o kilo gayet iyi bence.bir de doğumdan çıkmışsın. at kafandan kilo meselsini. dengeli yaşa.eminim fıstık gibisindir;)

canım ya ben göbek konusunda çok takıntılıyım. kadında göbeği hiç sevmem. eşim de nefret eder. sürekli oturduğum için kalçam da genişliyo. birde yaş ilerledikçe aldığın kiloları veremiyorsun 28 yaşında ben kilo vermekle uğraşıyorsam 35 de naparım bilemem. istediğim kiloya gelip onu korumak daha iyi. vücudum almaya çok müsait. ay şu deli gibi yedim yedim kilo almıyorum diyenler varya çok kıskanıyorum ne güzel istediklerini yiyorlar kilo almıyorlar.
benim sporda yapmam şart ama işten yorgun gidiyorum evde deyumurcak var. valla ufaklığı uyutup yatağa zor atıyorum kendimi.belimde de sorun var. mekik de çekemiyorum. üfff çok anlatım sıkmadım inşallah.

canım senin hikayen aynı benimkine benziyor.ünv. evlilik falan.ben de çok zayıftım eskiden.ben de son hızla kilo alıyordum ki daha 3 gün oldu diyete başlayalı.bir de hamile kalırsam ne olurum düşüncesi sardı iyice....10 kilo verebilsem bir!!63.5 ile başladım sabah 61.5 ti ama şu an 62.8 yaaa!!ne yediysem artık:5::5::5:

valla tebrik ederim canım çok büyük başarı.gram bile veremezken ben sen kilolarını çırpmışsın resmen.ohhhhh tadını çıkar yeniden zayıf olmanın.:21::21::21:

helal sana meslektaşım ne diyeyim :)
bende günde 15 bardak su içerim kendimi bildim bileli ama bana faydasını hiç görmedim :))))

merhaba,
ben nişanlanana kadar hep 45 kilo civarıydım. bu arada boyum 1.62
sonra son sınıfta nişanlandım, depresyona girdim, ilaçlar, vs, hep 55 kilo olayım diye dua eden ben, bir gün denk gelen bir tartıya bir çıktım, 59 kilo olmuştum! o yaz telaşlandım ama pek takmadım. mezun olunca bir sene evde bekledim. annemle günlere gider, yer içer yan gelip yatardım. her gün başka diyete başlar, hafta dolmadan bozardım. elma diyeti, protein, montignac.... hiç birine devam edemedim. 1-2 kilo veriyor, geri 2 katını alıyordum. komşumuz "kız az ye, gelinliğe giremeyeceksin" derdi. giremedim de:( gelinlik bakma faslı kabus gibi geçti. ben 65 kilo olmuştum, kocaman bir göbeğim vardı ve maalesef modacılar gelinlikleri hep 36 beden dikmişti. biz de mübarek annemin kızlar takımıyla 7-8 kişi geziyoruz gelinlikçileri. son girdiğimiz mağazada bir gelin adayı daha vardı. gıcık! üflesen uçacak:( her giydiği cuk oturuyor. ben ona dikkat etmemeye çalışıyorum. bir model çok hoşuma gitti. şöyle basene kadar oturup alttan açılıyor. deneyim dedim. ne alttan açılması ayol, üstten göğüslerimden bile geçemedi.:43:
sonra ne göreyim, öbür kız o gelinliği giymiş kuğu gibi süzülüyor ortada. ağladım çıktım oradan.
pekiii, akıllandım mı? HAYIR...
Düğünde erkek tarafı "gelin hamile" demiş. Allahtan 10 ay oldu hala bebek yok:) laflarıyla kaldılar.
evlendim, köyde öğretmeniz ikimiz de. doğudayız, sebze yok... et, hamur işi... yağlı çörekler, bazlamalar, ekmekler, tereyağları....
tartı 71i vurdu...eşim dalga geçiyor artık "tabakları ayıralım, sen kilo aldıkça ben veriyorum" diye.:25:
"koca kadınlara benzedin" diyor. haklı çünkü selülitler karnıma kadar çıktı...

çok uzattım. 1,5 ay önce ağır ateşle hastalandım. tıpta yattım1 hafta. kollarımla damarlar kuruyunca delinmekten, hemşireye serumun alternatifi yok mu diye sordum. "GÜNDE 3 LT SU İÇEBİLİR MİSİN?" dedi. düşünmeden kabul ettim. ve içtim. vücudumda ağır enfeksiyon vardı ve ateşim 39dan düşmüyordu. 5 gün boyunca, her gün 3,5 ltye yakın su içtim. midem hastane yemeğini kaldırmadı, eşime fındık, leblebi aldırdım. bol meyve yedim aralarda. zaten akşam 6 da yeniyordu yemek sonra bir şey yoktu. neyse, yattığım süre boyunca sadece ateş takibi yaptılar anlamak için. ve 5 gün sonunda enfeksiyon sıfırlandı. idrar yollarında, alt tarafta, boğazımda,vs. hepsi bitti. doktorlar su içtiğin için dediler. hiç ilaç kullanmamıştım. bu arada göbeğim gitmişti. abartmıyorum. hastaneden çıkarken eteğim bollaşmıştı bile.
eve gidince tartıldım, 66 kilo! su kaybıdır dedim.
evde de düzenimi sürdürdüm. en az 2 litre suyu mutlaka bitirdim. ama zayıflamak aklımda yoktu. iştahımı da kesiyordu gerçi su. ben ilaç kullanmamak için içiyordum. bol bol fındık+leblebi+meyve yedim. bir de akşam yemeğini midem kaldırmıyordu. öğle arası yiyor, 4 gibi de yoğurt falan yiyordum.
geçen hafta tartıldım, 64 kilo. bu sabah 63 olmuşum:)

asıl önemli olan şu: artık hastalanmıyorum. grip, boğaz ağrısı, akıntı, altta sıkıntı falan kalmadı. üniv. sonda 58 kiloyken aldığım, kilo alınca rafa kalkan montumu giyiyorum ve rahat oluyor. sıkmadan. ki o montu evleneceğim zaman getirmek istememiştim çünkü giydiğimde kollar gergide kalıyordu. öndeki 1 karış açıklıktan bahsetmiyorum bile.
2 ay sadece 2 ay önce aldığım 46 beden etek artık giyince yer düşüyor ve şu an 40 beden eteklerim artık ta göğsümün altında değil, olması gerektiği gibi kalçamda duruyor.üstüne dökülen göbeğimin yerinde yeller esiyor. hala var tabi ama ne derler, ayva göbeği:))

nasıl oldu?

eski hayatımdan fark şu:
günde 3 lt su
akşam 6 dan sonra meyve bile yememek.

bu arada selülit mi? o da ne:9:[/QUOTE

ben 1 hafta hastanede yattım aynen vucut artık serum kabul etmedi su iç ddiler içtim 3 lt eve geldiğim az ve düzenli yemek verdiler hast. akşam 7 den sonra da bişiy yemedim
eve geldiğimde 58 kiloydum sadece 1 hafta önce 65 kiloydum gerçekten su mucize ve ben su içmenin önemini anladım sanada selamlar dilediğin kiloda olman dileğiyle

canım aynıyım. 62 kilo.
dün hafif sancı ve idrarda kan şikayetiyle acile gittim. tahlil yapıldı dktor şokta. taş düşürüyorsun. hiç anlamadın mı dedi. yok hafif bir sızı var dedim. normalde doğumdan beter derler ya. dedim çok su içiyorum. günde 3 lt. maşallah ben o kadar içemiyorum dedi.
çok su içtiğim için taş düşürürken bile sancım az oluyormuş. basit bir ilaç verdi kan için. tek doz. dün gece suya katıp içtim, sabah kan da yok acı da. sürekli devam et dedi. su içmeye yani:)

geçmiş olsun canım dün hiç açmayınca dedim bu kız nerelerde genelde her sabah açıp bakıyorum senin sayfana yeni birşeyler varmı diye. bak suyun kıymetini bir kez daha anladın :) yine hayatını kurtardı.kızın olursa adını su koy çok güzel su ismi :) bende 3 litre su içmeye başladım. wc ye sık gidiyorum ama olsun alıştım. sağol suyun değerini bir kez daha hatırlattığın için.

Ya ben sarısınıda beyazınıda hiç sevmem hatta bir yerde kızın biri 100 gün boyunca sadece leblebi, çay ve su ile 6 beden zayfıladım yazmıştı. Beyazı daha makbulmüş. Çerezlerin içinde de en az kaloriye sahip olanıymış ama ben katur kutur sevmiyom ya:26:
Su içiyom o ayrı mesele. Öfff toz haline getirsem pipetle yesem olmaz mı? Eski günlerdeki gibi:27:

Cumadan beri yapmaya çalışıyorum.
Sabah cornflakes yiyorum geri kalan zamanda leblebi bazen kuru üzüm ekliyorum.
Evde ne yemek varsa birer kaşık alıyorum.
Onun dışında mecburen çok su içiyorum.
Diyete ocak ayında başladığımdan beri zaten su işini yapıyordum ama leblebi sayesinde biraz daha çoğaldı. 2700 gr civarında içiyorum sanırım.
Hem regl dönemi hemde hava şartlarından 5 gündürde spor yapamıyorum.
Başlamadan önce tartılmadım ama tahmini kilomu biliyorum bu sabah tartıda 3 gün öncesine göre 1 kg dan biraz daha fazla eksildiğimi söyleyebilirim.
Çizelgedeki kilom regl döneminden öncesiydi ve o zaman abartmıştım.
81 in üstündeydi leblebi yemeğe başlamadan önceki kilom.
Nasipse yarın falan çizelge altına düşerim.:52:

Back