Türkiyeye taşınan kişi nelere dikkat etmeli ?

Oradaki işinizi asla yapmak istemiyorsunuz. Eskort musunuz orda? Kesin olarak orayla bağlantıyı keskin olarak kesmek oradaki işi burada yapmak istememek. Dikkatli olun diyebilirim sadece. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
Hayır değilim, aklınıza neler gelmiş. Ben normal bi meslekten bahsediyorum. Ama istemiyorum artık eskileri hatırlattığı için.

Hayır değilim, aklınıza neler gelmiş. Ben normal bi meslekten bahsediyorum. Ama istemiyorum artık eskileri hatırlattığı için.
Ya ben kınamak icin sormadım ki, cok gizemli ve ısrarla söylemeyince bunu düsündüm sadece. Ben olsam gelmezdim baska bir yol düsünürdüm.

Ticaretle hiçbir alakam olmadı.. ama çok iyi geliyor kulağa

Bu mesajdan sonra Türkiye içi Konya göçü başlarmış bir de.

Geri bulamadım ama biri: küçük illerde kabul etmezler yazmış. Bu ne demek? Kimden bahsedliyor? İş verenlermç

Bu mesajdan sonra Türkiye içi Konya göçü başlarmış bir de.
Kayseri'de çok güzel bir şehir,iki sene yaşadım orada,yaşam standartları baya iyi.Sehirin bir ucundan öbür ucuna tramvay ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz,ev kiraları ven oradayken çok uygundu ama şu anda nasıl bilmiyorum.Yeme içme de çok ucuzdu.

Sanki bu eskileri hatırlattığı için Türkiye'ye gelmek, bu kadar radikal bir karar için fazla romantik bir sebep değil mi? En azından 1 ay falan bir ortamı koklasanız.
Tek başına yaşayacaksanız İzmir, Antalya kıyı şeridine bakabilirsiniz. Hem yabancı dille ilgili iş yapacaksanız, turizm açısından da uygun olabilir.
Gözünüz açık değilse açıkmış gibi yapın, yabancı olduğunuzu söylemeyin, size iyilik yapar gibi görünen insanlara inanmayın. Ketum olun.
Ay sizin için endişelendim açıkçası. Gözü açık olan ve buraya yerleşen arkadaşlarım bile burada biraz saf kalıyor açıkçası. Çünkü bizde görünenin arkasında başka bir sistem var, onu çözmek uzun zaman alıyor. Umarım düşündüğünüz, istediğiniz gibi olur.

Orda dil sorun ama türkiyede kararlıyım. Enazından kendi memleketim

Doğma büyüme yurtdışındaymışsınız. Türkiye ile aktif bir bağınız yok ki , aklınızda yaşayacağınız il dahi yok. Yani memleketinizle de pek ilginiz yok.

İlgili ülke sizi sınırdışı mı ediyor , vatandaşlıktan mı çıkarıldınız ?

Gelmek isteyen gelsin tabi. Yurtdışında yaşarken Türkiye seçimlerine oy kullandıysanız ; seçimlerin sonuçlarını da bizlerle beraber yaşamak en doğal hakkınız.

Akli olan gitsin. Kalbimi birakip da dondum. Hayatimin 1,5 senesini keyifle gecirdim.

Lakin “Muhafazakar sehir” diye dusunup gideceklere ciddi sok olur. Uyarmamis olmayayim.

Şu anda kiraların aynı seviyede olduğundan emin misiniz ?

Yer İstanbul. Geçen sene aynı dönem 2 bin tl ye dahi ev ilanı varken, şu an ilanlar 7 bin tl den başlıyor aynı semtte.

Asgari ücret artışlarına oranlasak dahi istenen rakam her koşulda çok yüksek. Borcuna sadık biriyseniz ,kaç para olursa olsun girerim ; ödeyemezsem mal sahibi canımı mı alacak diye düşünen biri değilseniz , işiniz daha da zor.

Yazdigim guncel fiyat. Eminim.

Bizi yorma liste sonsuz olur. Gelmemek en iyi çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…