- 16 Haziran 2011
- 14.892
- 62.584
Aman ne risk olacak. Gelmişken güzelce tatillerini yapar ve hatta ellerine , yüzlerine bakılan tiplerse tatil aşkı bile yaşayıp dönerler.
Sen kesinlikle gelme, valla bakYorumları okuduktan sonra iyice korktum, aklıma tek birşet geliyor oda, biriyle tanışıp evlenme yoluna falan girim hoşuma giderse. Enazından yalnız olmam
Bacım Türkiye'de zaten heryerimiz mafya değil mi... Otoparkından tut kokoreçcisine inşaatından tut çöp karıştıranına kahvecisinden tut tefecisine kadar herkes bı ucundan tutuyor....He biz de Türk kadınları olarak zaten bu tiplere sokakta evde alışık olduğumuz için avrupadan gelenler bize süt çocuğu gibi gelir...Havada kapılır vallapiraye Hatta böyle bir durum olsa, adamlara Türkiye'de evlilik amaçlı talip çıkma ihtimali daha yüksek.
Başlığa cevap veriyorumYurtdışından yazıyorum. Türkiyedeki yaşamla alakalı birkaç sorum var internette bulamadığım.. (biliyorum ekonomi çok kötü..,..) başka biyere git vs demeyin. Öyle olmalı. Genç bekar bir kadınım, ve tanıdığın kimse yok, ve oraya taşınmaya karar verdim. Hiç gözü açık insan değilim. Yani tamamen nasıl başlarım ne yaparım bilmiyorum. Tabi ilk başta bi miktar parayla gelicem. Eve tutmak için vs..
birkaç sorumu sormak istiyorrum; şimdiden teşekkür ederim herkese
1. Oraya gittiğimde hemen, ev kiralamak istiyorum, ama içimde hep "ya dolandırıcıysa, nerden bileceğim" diye geliyor. Yani sokakta gördüğüm herhangi bi emlakçı ya girsem güvenebilirmiyim? Yani belgelerin gerçek olduğunu nerden anlarım?
2. İnternette bazı ilanlarda ev kira arkadaşı yazıyor, siz olsanız böyle birşey yaparmıydınız? Kadın veya erkeğin yanına, daha az ödemek için..
3. Sgk sigortaymış, onu yaptırmasam olurmu? İlk başta..?
4. Tabi ilk işim orda bi banka hesabı açmak, bunda dikkat etmem gereken birşey varmı?
5.Ve genel olarak nelere dikkat etmeliyim? Veya şunu yap bunu yapma dediğiniz birşey varmı?
6. Ayrıca, büyük şehirlermi daha iyi (ankara istanbul gibi) yoksa daha küçük yerlerimi tavsiye edersiniz?
Derdim evlilik değilki orda yaşamakSen kesinlikle gelme, valla bak
Niye, okadarmı kötülerBu daha fena.
VarBekar ve evlenmek isteyen , normal insan evladı biri var mı şu an hayatınızda ? Yok.
Türkiye'de de ortalık bekar , evlenmeye hazır ve istekli adam kaynamıyor.
Sırf taşınmak için tanımadığınız sevmediğiniz bir adamla evlenmek sizce akıllıca bir hareket mi?Niye, okadarmı kötüler
Sosyal çevren yok, işin yok, okulun yok buraya bağlayan bir şey yok. Oldukça marjinal bir karar alıyorsun ama altını dolduracak hiçbir şey yok, bir de üzerine yalnız kalmamak için evlenirim gibi bir mantık yapın var. Elbette kadınlar istediğini yapsın, tek başına ama böyle uçuşarak değil. Gerçi ben bir gönül meselesi olduğunu düşünüyorum. Aslında derdine çare arıyorsan anonim bir yerde, detaylı anlatırsan biz de niyet okumaya çalışmayız.Derdim evlilik değilki orda yaşamak
E varsa evlen kal orda....Ya da evlen buraya gel....Başta niye yalnız gelicem dedin ki o zaman?
Bekar ve evlenmek isteyen , normal insan evladı biri var mı şu an hayatınızda ? Yok.
Türkiye'de de ortalık bekar , evlenmeye hazır ve istekli adam kaynamıyor.
E varsa evlen kal orda....Ya da evlen buraya gel....Başta niye yalnız gelicem dedin ki o zaman?
Bı adamakıllı anlatmadin derdini bı gizemler bi değişik haller ... Fuhuş çalışanı mısın dedik yok? Aile baskısı mi dedik yok? Psikopat kocadan mafyadan mi kaçıyorsun dedik ona da yok??? sosyal deney mi yapıyorsun nedir ben anlamadım ki derdini
Gelsin valla yaa... Sılaya kavuşmak onun da hakkı....ben artık ikna oldum şahsen
Call center da çalışıp bu maaşı alanı duymadımTek kişi için yeterli değilmi ? aylık 8000 bin civari alsam?