• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyeye kesin dönüs. Masraflar?

Maalesef acı ama gerçek üzücü keşke ülkemizdede herkes istediği arabayı alsa geçim sıkıntısı olmadan yaşasa umarım herşey düzelir zamanla... bu arada herkesin altında gayet güzel arabalar var araba burada lüks değil

Yeme içme uygun değil mi ????almanyada yasıyorsunuz değil mi ??1 kilo Şeker 0.55cent süt 0.50cent yumurta 1euro 10lusu domates daha cuma günü aldım penny den minik domates kutuda0.77 cent et 6 Euro bence gıda çok uygun Türk parasına çevirerek düsünmüyorsunuzdur umarım bi çoğu öyle hesap yapıyor ama saçma biz burda Euro kazanıyoruz Türkiye gıdada bence daha pahalı
Ben 1 euronun altinda seker gormedim suan eomates 1.59 yumurta ucuz sayilir 1.29 10lu bolgeye gore degisiyo sanirim sutte 80 centten asaga yok

Ben söyleyeyim şekerin kilosu 3.5- 5 lira
Yumurta 30lu 10_15 lira markasına göre
Domatesi ancak pazarda uyguna bulursun ki istanbulda pazar da çok çok uygun değil. marketlerde en az 2 buçuk lira. salkım ya da cherry domates alacaksan 4 -6 lira arası.
Et olayını zaten duymuşsunuzdur ucuzlaması için yurtdışından ithal edilecekmişmiş :skandal: şu an bir kilo kıyma 35 40 tl den başlıyor indirimli hali ile.
Bunlar küçük masraf gibi göze görünmez temel ihtiyaç diye ama hepsini toplayınca bayağı çok tutuyor.
Hey gidi tarım ülkesi ne hale geldi :cry:

Back
X