Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corlu dusunuyoruz hani.cok kaliteli olmasada olur 5 6 yil gitsin yeteriyi de;
mobilyayı ikeadan almak var tekzenden almak var, ikisi de kimine göre orta halli
büfeyi taksim meydanında açmak var bilmemne mahallesinde açmak var
ankarada yaşamak var çorumda yaşamak var
hani bunlar önemli.
en net cevabı yeni evlenenler verir belki.
hangi ülkeden gekiceksin corlu iyi güzelde avrupadan geliceksen bence donmeCorlu 4 kisiyiz
Corlu. Orta halli olsun hersey yukseklerde gozumuz yok yurtdisinda yillardir ne eri gidebiliylruz ne geriYaşayacağınız şehir neresi?Ayrıca yaşam standardınız?
Ilk etapta kira olur sanirim. 100bin civari nakitimiz olucak anca is kurmaya yeterOrta halli bir evi sıfırdan 50bin civarına dizersiniz. İş kurma olayı şehirden şehire hatta aynı şehirde mahalleden mahalleye bile değişir. Aylık giderde yine sizin yaşam standardınıza bağlı. Kira verecekmisiniz kaç kişilik ailesiniz?
Almanya ama artik eksik hissediykrum burda kendimi hic kimsemiz yok bi misafir bile gelmiyo hayat cok pahalihangi ülkeden gekiceksin corlu iyi güzelde avrupadan geliceksen bence donme
valla corluda misafir gelse ne olur benceAlmanya ama artik eksik hissediykrum burda kendimi hic kimsemiz yok bi misafir bile gelmiyo hayat cok pahali
Corlu dusunuyoruz hani.cok kaliteli olmasada olur 5 6 yil gitsin yeter
Ilk etapta kira olur sanirim. 100bin civari nakitimiz olucak anca is kurmaya yeter
Iki yetiskin iki cocuk
Almanya ama artik eksik hissediykrum burda kendimi hic kimsemiz yok bi misafir bile gelmiyo hayat cok pahali
Yani 100bin iş kurmaya bile yetmeyebilir. Yurt dışında ne ileri ne geri diyorsunuz ama Türkiyede genelde geri gidiliyor yani:)Ilk etapta kira olur sanirim. 100bin civari nakitimiz olucak anca is kurmaya yeter
Iki yetiskin iki cocuk
Sahibindende baktim biraz az daha koyarsam 2 bufe bile alinabiliyo corludan. Esim daha once 5 yil kaldi.ona gore iyi yerlerden ama o.bilinmez tabi.100.000 ile iyi yerden büfe alınır mı ya da açılır mı? yani bunun bi de ev kurması var. bence biraz zor.
yerleşip ev kurmak için sıfırdan 40.000 - 50.000 gider heralde
:)) daha kucukler zaten donersek anca 1 yil icinde olur cocuklar okula baslamdan yoksa zorlanirlar sanki. Henuz kres yasindalarYani 100bin iş kurmaya bile yetmeyebilir. Yurt dışında ne ileri ne geri diyorsunuz ama Türkiyede genelde geri gidiliyor yani:)
Ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle çocuklarınız zorlanabilir.
Sahibindende baktim biraz az daha koyarsam 2 bufe bile alinabiliyo corludan. Esim daha once 5 yil kaldi.ona gore iyi yerlerden ama o.bilinmez tabi.
Beni daha cok dusunduren ev kurmsk ve aylik temel giderler
Suan burda ise bile giremiyorum cocuklari birakicak hic kimse yok hastane doktor isim oluyo mecbur onlarda geliyo dogum yaptigimda hastanede bile kalamadi ertrsi gun ciktim.hemenmisafiri napcaksın ya çocukların gül gibi eğitim alır burda. orda sen ne kısalırım ne uzarım diyosun da çocukların uzar emin ol.