Turkiye'ye gelecegim ama korkuyorum

Uzerinde en çok anne babanın hakkı olduğuna göre tatilini onlarla geçir. Bu durumda arkadaş küsecek diye anne babamı riske atmazdım. Ki her ne hikmetse millet kendinde korona olduğunu gizliyor. 🤬🤬
Ben de bir şey ben de bir şey yok. Okadar vaka uzaydan geliyor zaten.

Pansiyon kiralayın ailecek akdeniz sahilleri hem çok kalabalık değil hem çok temiz
Bıktık şu bodrum da bodrum reklamlarından sanki memlekette bir Antalyanın sahili var insanlarımız çok cahil ve araştırmacı değil bodrumdan başka bildikleri yer yok Antalya ya gitmeyin çok su kesintisi oluyor tatiliniz burnunuzdan gelir; benden söylemesi
Bodrum Antalya da değil Muğla ‘da. Aynen bizim insanımız cok cahil. 😄😄😄

Gercekten kafamda en kucuk seyi buyutuyorum, o ne hisseder, bu kirilir mi, kafayi yicem, su an calistigim kamptayim, irmak kenarindayiz, soyunup bagirarak nehre dogru kosasim var o kadar stresliyim (isle ilgili bazi sorumluluklardan dolayi da stresliyim, yakin bir arkadasimla sabah yazistik, bir seyler anlatti bana ona da uzuldum, ona da stres oldum...) Boyle kiyafetlerimi cikarip kosarak nehrin sularinda cirilciplak dans etmek istiyorum. Beyaz kadin temiz delirdi diye de dusunebilirler. :p
Cok naifsin❤️ Ailen kendi arkadaşlarıyla görüşüyorsa uzaktan uzağa sen de bir merhaba diyebilirsin.

Hep aynı yerler ha muğla ha antalya başka deniz yok yok zaten , virüs kapıp gidiyorlar aşırı kalabalıktır şimdi oralar rus, almanı
Evet başka Deniz yok. Ya Ege’ye gidersin ya da Akdeniz’e tatil için. Virüs var gidilmesin demenizi anlarım da bodrumu Antalya da sanmak. Denizleri bilmemek. Neyse :KK45:

Antalya ya gittim hiç beğenmedim olimpus sahilinde kum yoktu çakıl taşları vardı
Akdenizin kumları güzel uzun yürüyecek sahil boyu, ama tabi reklamını yapmazlar bütün 5 yııdızlı oteller orada olduğu için reklam bombardıma onlara yönelik

Antalya ya gittim hiç beğenmedim olimpus sahilinde kum yoktu çakıl taşları vardı
Akdenizin kumları güzel uzun yürüyecek sahil boyu, ama tabi reklamını yapmazlar bütün 5 yııdızlı oteller orada olduğu için reklam bombardıma onlara yönelik
Antalya zaten Akdeniz’de??????

Antalya hariç varsa yoksa antalya başka yer yok yok sanki

Mutlaka gelmeniz gerekiyorsa sadece ailenizle vakit geçirin. Arkadaşlarınızla görüşmeyin. Tatil planınızı da bence erteleyin. Ne kadar villa kiralasanız da yine de dışarıyla etkileşim oluyor ve şuan Türkiye’de tatil çok da güvenli değil. Vaka sayıları ciddi şekilde arttı. Babanızı riske atmayın

bu sureclerde kırılacak arkadasta kırılsın ve kırıldıgı yerde kalsın derım ben olsam
normal bır surec olsa zaten gorusurdunuz bunu bılmelerı gerek coronayla tum dunya savasıyor sonucta

bence arkadaslarla gorusmeyın geldıgınızı de saklamayın gorurlerse pandemı sebebıyle kımseyle gorusemıyorum canlarım dersınız

bızım gıbı dıkkatlı ınsanlar yakınlarının cenazesıne bıle gıdemıyor gıtmıyor ayıbı yok bı ısın saglık bu baska hıcbırseye benzemez

Ablacım geçmiş olsun ya aynen
Pandemi sizi epey vurdu
Bu sektör çok sallantıda olur , her an politik sebeplerden ötürü dahi her an işsiz kalınabilinir , bence kadınlarımız mühendislik mesleklerinde iyi kazanırlar ama tabi matematiği öğreten pek kimse yok çoğunluk
Edebiyattan giriyor , matematik pek çözemiyor kadınlarımızın bahtsızlığı bundan

Pandemi sizi epey vurdu
Bu sektör çok sallantıda olur , her an politik sebeplerden ötürü dahi her an işsiz kalınabilinir , bence kadınlarımız mühendislik mesleklerinde iyi kazanırlar ama tabi matematiği öğreten pek kimse yok çoğunluk
Edebiyattan giriyor , matematik pek çözemiyor kadınlarımızın bahtsızlığı bundan
Dostum kafan mı iyi senin? Turizmle alakam yok. Biraz kitap oku önce haritayı öğren sonra karşındakinin ne demek istediğini.

Testi gelmeden 2 hafta önce yaptırın pozitif çıkarsa zaten seyahati iptal edersiniz negatif çıkar ise içinizin rahat etmesi açısından burada da test yaptırabilirsiniz. Yalnız semptom varsa 14 gün karantina uygulanıyor, ben su an karantinadayım bir iki basit semptom dan dolayı test yapıldı negatif olmasına ve şu an sağlıklı semptomsuz olmama rağmen 14 gün karantina uygulanıyor yani evdeyim ama 2 test te negatif çıkarsa ailenizden ayrı kalmanıza gerek yok bence.

Babanız bu virüsün en çok etkilediği akciğerden kanser atlatmışken, arkadaşım görüşmedim diye bana küsecek öyle mi? Ve bunu birde kendinize dert ediniyorsunuz? Ben babamın sağlığı varken hiçbirini dert etmezdim. Kaldı ki onlarda gerçek dost ise sizin bu durumunuzun asla kusuruna bakmaz. Hatta kendileri teklif etmeli görüşmemeyi.

Babamda koah var arkadaşla buluşmak nedir unuttum aylardır. Erkek arkadaşımla da aynı aylar oldu görüşmedim.

Back
X