Canim mehmet bey bahçeci de micanım bende mehmet beyin hastasıyım kendisi ileri yaşta ve rezerv azlığında çok başarılı bir hekim hem arkadaşlarında dediği gibi bahçecinin lab. çok iyi
aynen canım bende instagram da takip ediyorum çok kibar biriCanim mehmet bey bahçeci de mi
bahçecide ilk denememi yaptım rahim filmi kendi isteğimle çektirmek istediğm halde gerek yok diyerek yapışıklık olan rahime embriyoları koydular . seri üretime geçmiş gidecek olanlar düşünsün tekrar derim labaratuvar çok iyi ama çok kalabalık sıradan herkese aynı işlemi yaptıklarını gördüm kimine iyi geliyor kimine kötü. çok okuyun bilinçli gidin. bende hastan arıyorum herkes farklı şeyler yazıyor doktorlar hakkında birine iyi gelen diğerine kötü. amerikanı araştırıyorum doktorlar çok fazla ve embriyologlar çok eğitimli bir bakın sizde derim.Bahçeciyi pek düşünmüyorum hatta bi çok insandansan sadece para odaklı olduklarını bin de bir gelen hastalara ilgi li olduklarını özenin sıfır olduğunu duymuştum o yüzden orayı sildim bile aklından ama tabiki bilemiyorum aret kamar i de duydum çok iyi bi dr olarak fakat hangi hastanede nasıl yani bi onu araştırmadım aslında çok başarılı olarak duydum
Tabiki katılıyorum bende sana canım birine iyi gelen diğerine de iyi gelcek diye bise yok ama neden gelmiyor mesela önemli olan bu bence herkeze aynı işlem yapılamaz bunun için ilk başta ne test gerekiyorsa merkezin yapması gerekli diye dusunuyorum ben boyle olursa sorunlar ayni bile gorunse olmadigi kesinlesir dogru tedavi ile basari yakalanabilir önemli olan aynı tedavide başarı sağlamayı amaçlamak olmamalı gerçekten kişiye özel tedavi olmalı.....amarikana nerde canım hiç bahseden duymadım ben de araştırayım orayıbahçecide ilk denememi yaptım rahim filmi kendi isteğimle çektirmek istediğm halde gerek yok diyerek yapışıklık olan rahime embriyoları koydular . seri üretime geçmiş gidecek olanlar düşünsün tekrar derim labaratuvar çok iyi ama çok kalabalık sıradan herkese aynı işlemi yaptıklarını gördüm kimine iyi geliyor kimine kötü. çok okuyun bilinçli gidin. bende hastan arıyorum herkes farklı şeyler yazıyor doktorlar hakkında birine iyi gelen diğerine kötü. amerikanı araştırıyorum doktorlar çok fazla ve embriyologlar çok eğitimli bir bakın sizde derim.
bahçeci gereçekten çok iyi bir klinik olduğu için gittim bende fakat doktor şanssızlığım oldu ve orada bazı kişilerle tanıştım 3. denemesi olan kimisi memnun kimisi değil ben sadece yaşadığımı anlattım bütün doktorlar kötü diyemem bu haksızlık fakat bana yapılan çok büyük yanlıştı rahim filmine gerek görmeden embriyo koydular sonradan çekilen filmde rahimde 3/4 yapışıklık var bundan olmadı dediler sizce bu revamı böyle bir konu risk edilebilir mi parayı veren benim masraftan kaçınmayan benim nasıl ben istediğim halde gerek yok diyip böyle işlem sonucunda aaa yapışıklık sebebi ile olmadı. bahçeci veye başka yer çok okuyun bilinçlenin istiyorum paraya dökmüşler bu işi çok vijdansız davranıyorlar olmadı 2 olmadı 3 olmadı 4Bahçeci umuta başladım ücretleri evet yüksek fakat benim için her daim ilgi güleryüz mütevazilik çok önemli.Her konuda teferruatlı olarak bilgi veriliyor.Çok para alıyorlar tabi yaparlar düşüncesi oluşabilir,alıp da yapmayanı da gördük.Doktorumdan da çok memnun kaldım.Zaten her yere bir maddiyat veriliyor en azından değsin.Bilmiyorum benim düşüncem bu yani.Önce ki yerden tecrübem var..
amerikan hastanesi nişantaşı henüz karar vermedim araştırıyorum çok fazla tüp bebek doktoru var özellikle bu konuda yıllarca çalışmış ve doktor kadar önemli olan embriyologlar . embriyolog çok önemli arkadaşlar tüm işlem herşey onların elinde en küçük bir hata ve özensizlik istdiğiniz kadar iyi yumurta sperm olsun hepsi boşa gider. hangi hastane olursa olsun embriyologları mutlaka inceleyin ve teknikleri okuyun bileek gidin doktora ben liste yaptım mesela tüm soracaklarımı hangi teknikler uygulnacak çünkü artık biliyorum herkese aynı tedavi diye birşey yok her kişi farklı yapısı yumurtası ilaçlara tepkisi vs. eline liste alıp bu iğneleri yaparız olursa olur ile başlamak istemiyorum artık bir sürü yeni yöntem gelişöiş embriyo yapıştırma traşlam mikroenjeksiyon bağışıklık konusu çok önemli mesela vs.Tabiki katılıyorum bende sana canım birine iyi gelen diğerine de iyi gelcek diye bise yok ama neden gelmiyor mesela önemli olan bu bence herkeze aynı işlem yapılamaz bunun için ilk başta ne test gerekiyorsa merkezin yapması gerekli diye dusunuyorum ben boyle olursa sorunlar ayni bile gorunse olmadigi kesinlesir dogru tedavi ile basari yakalanabilir önemli olan aynı tedavide başarı sağlamayı amaçlamak olmamalı gerçekten kişiye özel tedavi olmalı.....amarikana nerde canım hiç bahseden duymadım ben de araştırayım orayı
Ya zaten rahim filmi görülmeden bir tedaviye başlamak da nedir?Bütün tahliller vs.görülür ardından yol alınır.Sizin talihsizliğiniz doktorun ihmali olmuş.Evet o gerek yok lafı bize de başka bir yerde söylendi.Amh yapmıycakmısınız diyoruz doktora "yoo gerek yok ben zaten ultrasonda görüyorum" dedi.Sonra negatif olunca da yok şöyle yok böyle.insan yaşamadan denk gelmeden tecrübe edemiyor işte..Sakıncası yoksa merkezin hangi doktoruydu bu canımbahçeci gereçekten çok iyi bir klinik olduğu için gittim bende fakat doktor şanssızlığım oldu ve orada bazı kişilerle tanıştım 3. denemesi olan kimisi memnun kimisi değil ben sadece yaşadığımı anlattım bütün doktorlar kötü diyemem bu haksızlık fakat bana yapılan çok büyük yanlıştı rahim filmine gerek görmeden embriyo koydular sonradan çekilen filmde rahimde 3/4 yapışıklık var bundan olmadı dediler sizce bu revamı böyle bir konu risk edilebilir mi parayı veren benim masraftan kaçınmayan benim nasıl ben istediğim halde gerek yok diyip böyle işlem sonucunda aaa yapışıklık sebebi ile olmadı. bahçeci veye başka yer çok okuyun bilinçlenin istiyorum paraya dökmüşler bu işi çok vijdansız davranıyorlar olmadı 2 olmadı 3 olmadı 4
Soylediklerinize katılmakla birlikte herkese ayni işlem yapıldığını düşünmüyorum bu mumkun degil. En basiti kullanilacak ilaclar ve dozları bile hastadan hastaya degisiyor. Olumsuzluk yasayinca haklisin olarak bi soguma ve elestiri oluyor hakkiniz var. Amerikani arastiriyisunuz ya ordan olumsuz sonuc alanda orayi tavsiye etmez. Bence bu konuda herkes kendi şansını yasiyor. Daha bugun okudum 38 tedavinin 34 u Pozitif sonuclanmis basari yüzdesi yuksek bu demek degilki benimde Pozitif olacak fakat dedigim gbi herkesin sansi bahtı iste. Benimde kendi sehrimde olumsuz aldığım sonuclar var sorsan kapisindan gecmem dahabahçecide ilk denememi yaptım rahim filmi kendi isteğimle çektirmek istediğm halde gerek yok diyerek yapışıklık olan rahime embriyoları koydular . seri üretime geçmiş gidecek olanlar düşünsün tekrar derim labaratuvar çok iyi ama çok kalabalık sıradan herkese aynı işlemi yaptıklarını gördüm kimine iyi geliyor kimine kötü. çok okuyun bilinçli gidin. bende hastan arıyorum herkes farklı şeyler yazıyor doktorlar hakkında birine iyi gelen diğerine kötü. amerikanı araştırıyorum doktorlar çok fazla ve embriyologlar çok eğitimli bir bakın sizde derim.
Evet cem hoca da bugün ben de gördümSoylediklerinize katılmakla birlikte herkese ayni işlem yapıldığını düşünmüyorum bu mumkun degil. En basiti kullanilacak ilaclar ve dozları bile hastadan hastaya degisiyor. Olumsuzluk yasayinca haklisin olarak bi soguma ve elestiri oluyor hakkiniz var. Amerikani arastiriyisunuz ya ordan olumsuz sonuc alanda orayi tavsiye etmez. Bence bu konuda herkes kendi şansını yasiyor. Daha bugun okudum 38 tedavinin 34 u Pozitif sonuclanmis basari yüzdesi yuksek bu demek degilki benimde Pozitif olacak fakat dedigim gbi herkesin sansi bahtı iste. Benimde kendi sehrimde olumsuz aldığım sonuclar var sorsan kapisindan gecmem daha
Benimde tercih sebeplerimden birisi rahim dinlendirme yapılması. Tanıdığım iki kişi bahçeci icin onceki merkezlerine gore farkli tedavi uyguladilar dedivalla kimine göre iyi kimine göre değil. ben gördüğüm muameleden de aldığım hizmettende son derece memnunm bana hiç ezber bir tedavi uygulanmadı daha önce gittiğim yerlerdekinden çok farklı bir tedavi süreci uyguluyor bahçeci. En bait örneği başka yerde rahim dinlendirme falan gibi şeyler yoktu burada var. Amerikan evet çok iyi hastane ama sadece işleri tüp bebek değil. beni bu çook etkiliyor mesela
Doktorumun kendine ait muayenehanesi var.2018 yılında tedavi gördüm ikizlerim var büyüyorlar şükürler olsun.Esra ç. cömert'e gittim.Takipleri kuvvetli sabırlı yani benim bütün sorunlarımla da sorularımla da ilgilenmişti.Paradan baska hic birseye deger vermeyen tup bebek merkezleri yordu beni hastaneler bizleri sadece bir kazanc kapisi olarak goruyor illaki yuzde yuz memnuniyet beklenemez ama basarisi yuksek ve ilgili bir tup bebek merkezi onerisi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?