- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
kendi aramızda anlaştık çete kurduk DERMİŞİMM..Bakiyorum foruma ama bizimle dalga geciyorlar rahatca fikrimizi soyleyemiyoruz diyenler de dalga gecer olmus. Ne ironi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi aramızda anlaştık çete kurduk DERMİŞİMM..Bakiyorum foruma ama bizimle dalga geciyorlar rahatca fikrimizi soyleyemiyoruz diyenler de dalga gecer olmus. Ne ironi ama
ya 3 de randevu aldum. taa bağdat caddesine gideceğim. pehh. saçlarda yağmurda kıvrılacak yine. fönüm mahvolacak:)) aman neyse boyaya gidiyorum zaten..off oky daha kuaföre gidemedin yurt dışına nasıl gidicez
ben kartaldan kadıköye gideceğim. oradanda bağdat caddesine. taksiye binerim artık kadıköydenişin garip tarafı kuaföre gitmek daha zor arabaya binip Avrupa yakasından Anadolu yakasına 4 saatte gidip 4 saatte döndüğümü bilirim.. o saate 2 saat daha koy New Yorka gidersin
ya 3 de randevu aldum. taa bağdat caddesine gideceğim. pehh. saçlarda yağmurda kıvrılacak yine. fönüm mahvolacak:)) aman neyse boyaya gidiyorum zaten..
bakın ne çok derdişm var işte.
Size havada karada rahat yok mu diyosun nickim
Siz gelinde reisiniz kalsın pliss
ben kartaldan kadıköye gideceğim. oradanda bağdat caddesine. taksiye binerim artık kadıköyden
Kuaförlerden çıkmıyonuz, herkeşin altında araba, elinde aypon...ya 3 de randevu aldum. taa bağdat caddesine gideceğim. pehh. saçlarda yağmurda kıvrılacak yine. fönüm mahvolacak:)) aman neyse boyaya gidiyorum zaten..
bakın ne çok derdişm var işte.
şu fakir,, ezik,bir ülkede sen kartaldan tee bağdatamı gidecen saç boyuyacan bide bu ne özgürlükk..kötüye giden bir ülkede saç boyamakta neymiş sinema ,operaya gitmekte neymiş,, manyakça alışverişlerde varmıymışş..ya 3 de randevu aldum. taa bağdat caddesine gideceğim. pehh. saçlarsa yağmurda kıvrılacak yine. aman neyse boyaya gidiyorum zaten..
anacım sen saraylımı yada beni tanıdığını sanyorsun. sanki kankimiz gibi. de işte tanımıyorsun.ama hiç burdan öyle gözükmüyorsunn
ooo zenginsin hem de bağdat caddesi falan bir de erdoğanı beğenmiyorsun peh
ben de Yasin gününe gidicem de mesaim bitmedi pasta börek artık türk kültürüne uygun ne varsa mideme indiricem
Bile bile kızımı eğitimsizliğe göndermek benim suçumdur. Düşünsenize siz okul derdi ben şehir derdindeyiz. Benim kızım 17 aylık daha çok var ama şimdiden derdi düşüyor anneye babaya.Hayir dusmezsin. Dusmemen gerekir normalde. Cocugunun Turkiyede egitim almasindan memnun olan insan cocugunu dusunmuyordur acik net. O kadar berbat bir sistemimiz (sistem de yok ya neyse) var ki sirf bunun icin terkedilir.
Kizimin okula baslamasina iki sene var. Simdiden kara düşünüyorum. Kaydimizin düştüğü okula asla yollamam ne yaparim nasil ederim de daha iyi daha kaliteli bi yere yollarim derdindeyim.
giderken kuaförümüde götürcemKuaförlerden çıkmıyonuz, herkeşin altında araba, elinde aypon...
Bide daha bu ülkeden kaçmaya çalışıyonuz!!!
Nankörsünüz!
mesela eskiden konken partisine gidiyordun Hayriye, değişimi farkediyoruz hadi hadii
şimdi briçe taktık dermişimmesela eskiden konken partisine gidiyordun Hayriye, değişimi farkediyoruz hadi hadii
Istanbula geldiğimde alayım senden adres ve telini. Iyi röfle yapan bir kuaför arıyorum bendegiderken kuaförümüde götürcem
adam bir röfle yapıyor. muhteşemmmmm
kuaförüm orada napayım:)şu fakir,, ezik,bir ülkede sen kartaldan tee bağdatamı gidecen saç boyuyacan bide bu ne özgürlükk..kötüye giden bir ülkede saç boyamakta neymiş sinema ,operaya gitmekte neymiş,, manyakça alışverişlerde varmıymışş..
giderken kuaförümüde götürcem
adam bir röfle yapıyor. muhteşemmmmm
mesela eskiden konken partisine gidiyordun Hayriye, değişimi farkediyoruz hadi hadii