yaprakta sar bari.:)Saf su dokecegim
Azigida Torku mamullerinden yapmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaprakta sar bari.:)Saf su dokecegim
Azigida Torku mamullerinden yapmayı düşünüyorum
Bakiyorum foruma ama bizimle dalga geciyorlar rahatca fikrimizi soyleyemiyoruz diyenler de dalga gecer olmus. Ne ironi ama
aaaa kemal sunal oo yapma etmeee ..Şimdiki filmlerde, dizilerde de herkes köşklerde yalılarda yaşıyor. Ben neden apartman dairesindeyim acaba? Bak ben tv programlarının tamamen gerçeği yansıttığını unutmuşum, tühh vaahh..
Valla ne guzel olur yaaaa. Tekyon bilet alip gidseniz....Tamam siz kalın biz gidelim :))))
Ya evet resmen cete kurmuslar bizimla dalga geciyorlar uhuhuuuhuhu.çete kızım bunlar
aaaa kemal sunal oo yapma etmeee ..
off. yağmur feci gerçekten. ben kuaföre nasıl gidecem. :)
Ne demek istiyorsun kakao? Düzgün cümle kursan da anlasak.
Bana örnek ver diyorum, arguman olarak kemal sunal filmlerini sunuyorsun. Bu mu senin konuşma tartışma kapasiten?
off oky daha kuaföre gidemedin yurt dışına nasıl gidicez
Hayir dusmezsin. Dusmemen gerekir normalde. Cocugunun Turkiyede egitim almasindan memnun olan insan cocugunu dusunmuyordur acik net. O kadar berbat bir sistemimiz (sistem de yok ya neyse) var ki sirf bunun icin terkedilir.Bende çok dar çerçevede düşünüyorum şu an bu yazıyı. Eğitim için terkederim ben bulunduğum yeri. Ki inşallahta gideceğim bulunduğum şehirden. Kızımın bu şehirde okula başlamasını, eğitimle bu şehirde tanışmasını istemiyorum. Ben şimdi nankör olurmuyum bu durumda? İleride yetmediği durumda tıkandığım nokta da imkanım elverdiğince kızım için,eğitimi için giderim bu ülkeden. Yada kızımı gönderirim. Yine nankör olur muyum, ülkemi sevmiyor durumuna düşer miyim acaba?
ahh okyy ahh sende biliyorsunda doğru olduğunu ama ama akp,, ama erdoğan oldumu duruyorsun düşündümde tersi olsaydı şu an erdoğan değilde kemal olsaydı derdin ve derdiniz baştakilere hazımsızlık bari bunu kabul et yaa..hayyaller
hayaller ....beverly hills
gerçekler türkiye:)
ahh okyy ahh sende biliyorsunda doğru olduğunu ama ama akp,, ama erdoğan oldumu duruyorsun düşündümde tersi olsaydı şu an erdoğan değilde kemal olsaydı derdin ve derdiniz baştakilere hazımsızlık bari bunu kabul et yaa..hayyaller
hayaller ....beverly hills
gerçekler türkiye:)
işin garip tarafı kuaföre gitmek daha zor arabaya binip Avrupa yakasından Anadolu yakasına 4 saatte gidip 4 saatte döndüğümü bilirim.. o saate 2 saat daha koy New Yorka gidersin
Demi ama. Ben ne insanlar taniyom bu memlekette. Sirf cocuklarini yurtdisinda okutmak icin, ee napsin turban takmak yasakdi oglumda gitti abd de okudu diyen babalar bilirim....hep onu diyorum ya.. kapıda green card dağıtılıyor deseler forumda bir kişi kalmaz.. ama hep çocukları için (!) olur
benim için kişilerin önemi yok. öyle birine körü körü bağlanmam. benim için olay yönetimdir. kişiyi baz almam.ahh okyy ahh sende biliyorsunda doğru olduğunu ama ama akp,, ama erdoğan oldumu duruyorsun düşündümde tersi olsaydı şu an erdoğan değilde kemal olsaydı derdin ve derdiniz baştakilere hazımsızlık bari bunu kabul et yaa..
ama hiç burdan öyle gözükmüyorsunnbenim için kişilerin önemi yok. öyle birine körü körü bağlanmam. benim için olay yönetimdir. kişiyi baz almam.