- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
Yok, yok.Forumdan gitmek yok tamam :))
Enazından buraya takılır memleket özlemi çekmeyiz sayenizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, yok.Forumdan gitmek yok tamam :))
yok olmayız, bence göçmenlik için başvurulara başla..
o yazıyı yazan adam şu topiği görse gittiği yerin toprağını öperdi herhalde :)
anacım sen bana dökeceğin suyun içine kezzap,azığada arsenik katarsın. zaten almam ki:)Peki ben de başkasının arkasından su doker yolculuk zamanı boyunca yiyeceği azigini hazırlarim
Yok yav göçmen falan değil, şirket içi atamayla gitmeye çalışıyoruz. Ondan bu kadar uzun sürüyor. Bir seneden fazla oldu bekliyoruz hala. Göçmen başvurusu yapsak şimdiye gitmiştik. Ama şartlar önemli.
Yok reis burada kalsın orada yeni reis arayışlarına girelim :)
Kiminle didisecegiz yaw biz şimdi ?
Offf forumun bile tadı kalmadı :)
Giden gidene (!)
Biz de gelek mi ?
Allah Allah Kemal sunala yalancımı diyorsun sen şimdi adamcağızın tüm filimlerinde enflasyonun zorluğunda maaşın yetmediğinden çocuklara bakamamasından ev sahiplerinden boşunamı dem vurmuş.. kii bu filimler 13 senee evveldennn..13 sene evvel ben iyi bir eğitim alıyordum devlet okulunda. Babam memur maaşıyla dört çocuk bakıyordu, gece yarına kadar sokakta oynuyorduk kimse kaçırmıyordu bizi, mini etekle sokağa çıkıp taciz edilmiyorduk, kimse hamileler sokağa çıkmasın demiyordu, kadın cinayetleri bu kadar başını alıp gitmemişti. Senin ilerleme dediğin buysa çok ilerlemişsiniz O kadar çok ilerlemişsiniz ki gözden kaybolmuşsunuz derim ancak.
Bana böyle canhıraş propagandalarla değil, örneklerle gel güzelim. Somut olsun.
Saf su dokecegimanacım sen bana dökeceğin suyun içine kezzap,azığada arsenik katarsın. zaten almam ki:)
evet o vize türleri uzun sürüyor, ama nasıl olsa alırsın vizeni Sep'im..
hayaller ....beverly hillsne savaşması ayol .. çalıştık diyorum çabaladık diyorum ve doğru ellere geçti diyorum.. ve sen merak etme oky ERDOĞANIN sayesinde o laiklikte o demokraside emin ellerde ama GERÇEK Laiklik ve Gerçek demokrasi..
Size havada karada rahat yok mu diyosun nickimKanada güzel memleket. Toplasip gidelim bence. Ama reisi de goturelim genel seçimde yine onu seceriz
Gitme kadesa sen kal bari :)sen gelebilirsin ama dur gı ben buradayım biz didişiriz haha :)
Tamam siz kalın biz gidelim :))))Hahaaa espiriye gel. Firsatiniz olsa ilk siz terk edereiniz resisinizide vatan millet sakarya dediginiz memleketide....
ne savaşması ayol .. çalıştık diyorum çabaladık diyorum ve doğru ellere geçti diyorum.. ve sen merak etme oky ERDOĞANIN sayesinde o laiklikte o demokraside emin ellerde ama GERÇEK Laiklik ve Gerçek demokrasi..
Sen hesap bilin mi? Sevgili basbakanin IMFye odeyip bitirdigi borc 24 milyar dolar. Bu arada 80 yilda birike birike gelen dis borcumuz 2002 de 129 milyar dolar iken 13 senede 390 milyara cikti. Ic borc da ayri terane, o da ucmus, hem de butun bu ozellestirmelere, satislara ragmen.. Sen hala IMF ye odenen 24 milyarla avun canimcim..yığıntı enkaz dıyorsunya,e -5 boyu gidiyorum,panılara ne asmışlardı,hiç unutma,Başbakanımız bızı IMF borçalarımızı ödediğin için tşk gibi birşey,ne ankazı,ne ankazı,az kalsın arjatıne dönüyormuşuz da,bir sosyolog yazı,eee Yaratıcının muradı var bu topraklarda
Allah Allah Kemal sunala yalancımı diyorsun sen şimdi adamcağızın tüm filimlerinde enflasyonun zorluğunda maaşın yetmediğinden çocuklara bakamamasından ev sahiplerinden boşunamı dem vurmuş.. kii bu filimler 13 senee evveldennn..
Hahaaa espiriye gel. Firsatiniz olsa ilk siz terk edereiniz resisinizide vatan millet sakarya dediginiz memleketide....