- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.516
huriye adımı her yerde yazma dedim!
ne zaman gidiyodun sen?
bu senenin ilk yarısında onaylanacak vizem ve ben uçacam inşallah, dinimiz, amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huriye adımı her yerde yazma dedim!
ne zaman gidiyodun sen?
giderken kuaförümüde götürcem
adam bir röfle yapıyor. muhteşemmmmm
Demin bana diyordun zor yerden soruyorsun diye.. Sen de az degilsin..misal ne yaptınız çalışmalarınızdan bir iki örnek alabilir miyiz bize de fikir olsun?
Demin bana diyordun zor yerden soruyorsun diye.. Sen de az degilsin..
350 lira..yaptırdım var röflemde.. şu an sadece uçları biraz açtırcam . dip boya birde. kesimde yapılacakKaç para röfle orada
350 mi? saçın hala dünki resimdeki gibi kısamı?350 lira..yaptırdım var röflemde.. şu an sadece uçları biraz açtırcam . dip boya birde. kesimde yapılacak
tamamdır. adam çok iyi. götürürüm seni benIstanbula geldiğimde alayım senden adres ve telini. Iyi röfle yapan bir kuaför arıyorum bende
yok. uzun şu an. ve platin sarı. yok ya. benim kuaför uygun yerine göre aslında. sanada aynını yapar350 mi? saçın hala dünki resimdeki gibi kısamı?
bende bidahaki ay yaptırıcam da 2binden aşağı çıkamam öyleyse
ama,,ama burada ne ciddi anlatanlar varr.. onları dinledinizmide aynı teranelerle devam.. saraylım erdoğanı dün akşam dinledinmii kız yoksa hiç yüzüne bakmıyormusun.. o kadarmı yanii kız o bir fani ölecek birgün üzülme bu kadar kız napcaz biz senle taktın kafayı akpye ve erdoğana..12 sene evvel kime takıktın de bir bakem merak ettimDemin bana diyordun zor yerden soruyorsun diye.. Sen de az degilsin..
350 lira..yaptırdım var röflemde.. şu an sadece uçları biraz açtırcam . dip boya birde. kesimde yapılacak
kıyabilirsem yaptırıcam bakalım, yanarsa diye korktum :)yok. uzun şu an. ve platin sarı. yok ya. benim kuaför uygun yerine göre aslında. sanada aynını yapar
niye ingiltereye gittinkii.. vicdan azabımı çekiyon bloğunda bu yazıları yazmışsın..bize kaçan değil ülkesi için mücadele eden lazımm.. de git var yolunaa..
çok zenginim sorma gitsin. yok ya. orta şekerim ben.. kuaförüm oranın eskilerinden. pahalıı değil. lükste değil oradakiler gibiooo zenginsin hem de bağdat caddesi falan bir de erdoğanı beğenmiyorsun peh
ben de Yasin gününe gidicem de mesaim bitmedi pasta börek artık türk kültürüne uygun ne varsa mideme indiricem
350 lira..yaptırdım var röflemde.. şu an sadece uçları biraz açtırcam . dip boya birde. kesimde yapılacak
sizlerden öğreniyoruz hocam
ama cevap gelmedi hala kemal sunal diyor arkadaş.
ee saç biraz gidiyor. o olacak. röfle çünkü. bol bol bakım yapacaksın artıkkıyabilirsem yaptırıcam bakalım, yanarsa diye korktum :)
ama,,ama burada ne ciddi anlatanlar varr.. onları dinledinizmide aynı teranelerle devam.. saraylım erdoğanı dün akşam dinledinmii kız yoksa hiç yüzüne bakmıyormusun.. o kadarmı yanii kız o bir fani ölecek birgün üzülme bu kadar kız napcaz biz senle taktın kafayı akpye ve erdoğana..12 sene evvel kime takıktın de bir bakem merak ettim
şu ezik , şu geleceği olmayn bir ülkede 350 saçına verebiliyon demek.. nerden geliyor bu özgürlük. o kaybolan laikliği nerde buldun bakayım.350 lira..yaptırdım var röflemde.. şu an sadece uçları biraz açtırcam . dip boya birde. kesimde yapılacak
teşekkürler. ya röfle her zaman yapılmıyorki. 4 beş ayda birBirde cadde olunca fiatlar uçuyor tabi..
Az değilmiş fiatıda,ama güle güle kullan şimdiden .
ama,,ama burada ne ciddi anlatanlar varr.. onları dinledinizmide aynı teranelerle devam.. saraylım erdoğanı dün akşam dinledinmii kız yoksa hiç yüzüne bakmıyormusun.. o kadarmı yanii kız o bir fani ölecek birgün üzülme bu kadar kız napcaz biz senle taktın kafayı akpye ve erdoğana..12 sene evvel kime takıktın de bir bakem merak ettim