- 30 Aralık 2009
- 22.510
- 87.116
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin bir lüksü var . benimde saçım ve makyaj malzemelerim. o röfle 5 ayda bir oluyor. senede nerdeyse 2 kere. olsun o kadarda artıkşu ezik , şu geleceği olmayn bir ülkede 350 saçına verebiliyon demek.. nerden geliyor bu özgürlük. o kaybolan laikliği nerde buldun bakayım.
kaç yılmı daha 1 buçuk seneliğim yaww nasılmış sıkılmak tee iste bende aynı sözlerinizden öyle sıkıldım aynı laflarınızdan, ağlamalarınızdan nasılmış o duygu..şu siyasette kız ayol şekerim den öteye kaç yıldır gidemeyen bi kişi kaldı o da sensin.içim bayıldı artık,bir de sorulara normal cevap ver ya.sanki altın günündeyiz.
teşekkürler. ya röfle her zaman yapılmıyorki. 4 beş ayda bir
işte gidiyo dedinmi irkiliyorum ben, kıyamıyorum hiç depresyona giriyorum bakalım belki farklı bişeyler yaptırırım belli olmazee saç biraz gidiyor. o olacak. röfle çünkü. bol bol bakım yapacaksın artık
höh benim ek ders ücretim o kadar yav
işte bunlar hep tayyip işte bunlar hep zenginlik hep refah hep duble yol hep hep..
işte gidiyo dedinmi irkiliyorum ben, kıyamıyorum hiç depresyona giriyorum bakalım belki farklı bişeyler yaptırırım belli olmaz
yalnız ekşiciler görse benle az dalga geçmez konuyu röfleyle sabote ettim :)
orduevide iyidir. bir kaç kere gittimdi bendeBenimde yaptırmam lazım dipleri açılmaya başladı,gerçiorduevine gidiyorum bende ezik olmam lazım
uzun, gür ve dalgalı abla,Sare sen,in saçın uzundu demi
kaç yılmı daha 1 buçuk seneliğim yaww nasılmış sıkılmak tee iste bende aynı sözlerinizden öyle sıkıldım aynı laflarınızdan, ağlamalarınızdan nasılmış o duygu..
şu ezik , şu geleceği olmayn bir ülkede 350 saçına verebiliyon demek.. nerden geliyor bu özgürlük. o kaybolan laikliği nerde buldun bakayım.
şu ezik , şu geleceği olmayn bir ülkede 350 saçına verebiliyon demek.. nerden geliyor bu özgürlük. o kaybolan laikliği nerde buldun bakayım.
350 tl'ye rofle yaptirabiliyorsa oky biz kalkınmış bir ülkeyiz demektir haha
Gitmenize gerek kalmadi kizlar
bence vazgeç senin saçlar o kadar güzelki. gidiyor ne olursa olsun. içine açıcı konuyor çünküişte gidiyo dedinmi irkiliyorum ben, kıyamıyorum hiç depresyona giriyorum bakalım belki farklı bişeyler yaptırırım belli olmaz
yalnız ekşiciler görse benle az dalga geçmez konuyu röfleyle sabote ettim :)
işte bizde olan asıl bu herkes hakkında istediğini söyleyebileceğini zanneden bunu kendinde bir hak olarak gören türk insanları biz birleşicez öylemi kaçmak yerine bırak Allahaşkına ya
orduevide iyidir. bir kaç kere gittimdi bende
uzun, gür ve dalgalı abla,
ama depresyondayım bu ara heran gidip kazıtabilirim
Yok reis burada kalsın orada yeni reis arayışlarına girelim :)
ama depresyondayım oky, ne yapayım fikir ver :))bence vazgeç senin saçlar o kadar güzelki. gidiyor ne olursa olsun. içine açıcı konuyor çünkü
ama insan hakları özgürlükler nolacak kontes.düşüncelerini rahatça söyleyemedikten,,adaletsizlik olduktan sonra,kadın hakları yok oldukttan sonra röfleyi napayım ben350 tl'ye rofle yaptirabiliyorsa oky biz kalkınmış bir ülkeyiz demektir haha
Gitmenize gerek kalmadi kizlar