- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Kapatın kapıları kızlar kadınlar elden gidiyor !
Içi dolu cevabı anca içi dolu olan konuya yazar çizerim ben :)
Tamam anlaşıldı, senin yazacak bişeyin yok. Peki saçmalamaya devam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapatın kapıları kızlar kadınlar elden gidiyor !
Içi dolu cevabı anca içi dolu olan konuya yazar çizerim ben :)
Ne kadar köfte o kadar ekmekTamam anlaşıldı, senin yazacak bişeyin yok. Peki saçmalamaya devam...
ha hayt sen bu kelimeleri kontesemi dedin omu yazamıyorrr.. hımmm kontesi anlayamamışsınn
Benim yerime de öp. Hayir hic kiskanmiyorum kiSaraylım ben Amerikaya geliyorum :) Elim değmişken Golden Gate'in korkuluklarını öpeceğim
Benim yerime de öp. Hayir hic kiskanmiyorum ki
şaka yaptım be keleşim oky bilir bende boyattım yeni misler gibi kızılaa..Laiklikle ne alaka saçın bir söylesene kakao saçmaladın şimdi..
:))Kontes kim ki? Niye tanımak ya da anlamak zorundayım? Yazdıklarından ne anlıyorsam onu yazıyorum, bana ne yansıtıyorsa o...
:))
Allah'tan anlıyorsun :)
Kontes hic yakisiyor mu ici bos konulara yazmak senin gibi ulu bi insanaNe kadar köfte o kadar ekmek
Bana bunlarla gelme :)
beni banlamayamı geldin müdürüm. bu aralar banlama yarışmalara katılıcammZeytinlerimi aldım geldim, çekirdek yerine zeytin yiyorum, kırma, ister misiniz
Ben seni yavaslatirim. Sen kac kurtar kendinigel beraber gidip öpelim yapışalım korkuluklara
3 kuruşa 5 köfte karanfilKontes hic yakisiyor mu ici bos konulara yazmak senin gibi ulu bi insana
alkış sana git tabi nasıl gidecen mehter marşıylamı..Valla bende gidiyorum bir sene içinde viyanaya yerleşicem her sokağa çıktığımda ağızlarından salya akıtan iğrenç yaratıklardan da söyledikleri o pislik dolu lafları duymaktan da kurtulacağım için çok mutluyum oh iyi yapıyorum aferin bana
Ben de sarı yapayım bari at şeyine kelebek konmuş gibi çıkarım artık kuaforden :))
Beni de yazın listeye !
:)Muhatap olmayacaklarım listesine girdin, yeterli bu kadar...
Kore mi? Aman K. Kore olmasin da.. Adamin kopegi mopegi olur, hayatiniz zoraki yas tutmalarla 40 gun 40 gece aglamalarla gecmesin oralarda.. Neydi oranin baskaninin adi unuttum, kocana onun sac modeli yakisacak mi, bir de o dert var..adam kendi sac modelini dayatiyormus ya herkese.. Allah muhafaza..Saraylım bi de kore var ihtimaller dahilinde. Onu hiç saymadım bile. Seçme şansımız çok yok, ne çıkarsa oraya gideceğiz. Geçen sene mısır çıktı reddettik. Bu sene bunlar var elimizde
Boyle cok dağıtırsan kaliteden kisarsin kiymeti kalmaz3 kuruşa 5 köfte karanfil
Çok bile :))
Kıymetim bilinsin