Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben direkt kına yakıyorum iktisatlı ev kadını modeliyim 350 liraya 3 hafta pazara giderim, sineğin yağını çıkarır cilt bakımında kullanırım, devir ekonomi devri, kemer sıkmak lazım, ortadirek'in ortası ve direği kırılmamalıMüdürüm öyle deme bak röfle yaptırıyor oky hemde 350 tl fiatı
Sinirlenmek mi ?Çok net ve dürüst bir şekilde soruyorum, bu kadar dalga geçmenin ve sinirlenmenin sebebi ne? Neden düzgünce konuşamıyoruz? Gerçekten anlamıyorum.
Gitmek istiyor oluşumuz neden bu kadar rahatsız ediyor seni? Gidip kurtulacağımız, sizinle burada aynı sıkıntıları çekmeye devam etmeyeceğimiz için mi rahatsızsın? Yoksa sen gidemediğin için mi?
Sinirlenmek mi ?
Ben mi ?
Çok pardon
Oradan karalar bağlayıp elimde kadehim içip içip kederlendigimin bu kadar belli olduğunu sanmıyorum :)
Hatırlıyorum avatarda kullanmıştın saçlarını.
Çık depresyıondan kazıtma ama kısaltabilirsin yani
aslında istediğim tam olarak bu ama yapabilirlermi bilmiyorumSare Lavinya
şunlara bak. muhteşem ombreler. bunu yapan biri lazım
Eki Görüntüle 1737920 Eki Görüntüle 1737921 Eki Görüntüle 1737922
garage--ahmet çoban tek adresSare Lavinya
şunlara bak. muhteşem ombreler. bunu yapan biri lazım
Eki Görüntüle 1737920 Eki Görüntüle 1737921 Eki Görüntüle 1737922
Haha Sephoraa beni tanımadığın o kadar belli ki :)Çok belli oluyor. Kadehinizi içkinizi derdinizi bilmem. Bu kadar dalgavari ancak saldırgan yorumların altında ben sinirden başka bişey göremiyorum.
Yav herkesler Kanadaya mi gidiyor?
yapma bee o kadar yaniiee ama haksızlık benim arada kemali dinlemişliğim var yani keleşimm..Direk kanal değiştiriyorum mesela görünce..
Ben direkt kına yakıyorum iktisatlı ev kadını modeliyim 350 liraya 3 hafta pazara giderim, sineğin yağını çıkarır cilt bakımında kullanırım, devir ekonomi devri, kemer sıkmak lazım, ortadirek'in ortası ve direği kırılmamalı
ombreyi yaptırayımda öyle gitsinKızlar bırakin ombreyi ülke elden gidiyor :)))
olmuştur belki nerden biliyorsun belki vicdan azabıyla yazdı nerden biliyorsunn..offf ne üzülmüştür şimdi bu dediğine içine dert olmuştur ya
yapabilen yapıyor. sor bakalım kuaförüne.aslında istediğim tam olarak bu ama yapabilirlermi bilmiyorum Eki Görüntüle 1737941
Haha Sephoraa beni tanımadığın o kadar belli ki :)
çok kötüsün kızım ya !ombreyi yaptırayımda öyle gitsin
aslında istediğim tam olarak bu ama yapabilirlermi bilmiyorum Eki Görüntüle 1737941
yapma bee o kadar yaniiee ama haksızlık benim arada kemali dinlemişliğim var yani keleşimm..
hadin ben kaçar. anca giderim:)
olsunn tabi sefan olsunn yakışır ..herkesin bir lüksü var . benimde saçım ve makyaj malzemelerim. o röfle 5 ayda bir oluyor. senede nerdeyse 2 kere. olsun o kadarda artık