- 30 Aralık 2009
- 22.510
- 87.117
- 40
Ben yaptırdım bikere eşim çok korktu benden ahahahBen de sarı yapıcam kapkara kaslarimla cok uyumlu olack eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım bikere eşim çok korktu benden ahahahBen de sarı yapıcam kapkara kaslarimla cok uyumlu olack eminim
şaka yaptım be keleşim oky bilir bende boyattım yeni misler gibi kızılaa..
Ben de sarı yapıcam kapkara kaslarimla cok uyumlu olack eminim
TSE ile iso9001 belgelerim var her türlü giderim varBoyle cok dağıtırsan kaliten kisarsin kiymeti kalmaz
Kore mi? Aman K. Kore olmasin da.. Adamin kopegi mopegi olur, hayatiniz zoraki yas tutmalarla 40 gun 40 gece aglamalarla gecmesin oralarda.. Neydi oranin baskaninin adi unuttum, kocana onun sac modeli yakisacak mi, bir de o dert var..adam kendi sac modelini dayatiyormus ya herkese.. Allah muhafaza..
ooooo onu vede ausu anlatsam varya ..kız onların bir kalemi var aşık olursun aşıkk..Kontes kim ki? Niye tanımak ya da anlamak zorundayım? Yazdıklarından ne anlıyorsam onu yazıyorum, bana ne yansıtıyorsa o...
Kore mi? Aman K. Kore olmasin da.. Adamin kopegi mopegi olur, hayatiniz zoraki yas tutmalarla 40 gun 40 gece aglamalarla gecmesin oralarda.. Neydi oranin baskaninin adi unuttum, kocana onun sac modeli yakisacak mi, bir de o dert var..adam kendi sac modelini dayatiyormus ya herkese.. Allah muhafaza..
Yok yok güneyi. Oraya da hidrojen bombası atıverir munenin Kim'i patlarız.
alkış sana git tabi nasıl gidecen mehter marşıylamı..[/QUOTE
çok cahilsin
ama yaptımm tamam kızma saygılar efemmmŞaka yapılırmı beaaa kakao
Sokakta cekmez tabi saclar gozukmeyecegi icin. Muhim olan evde çekeceği dikkat.Çok dikkat çekmez. Sokakta bir sürü sarı saçlı kara kaşlı hatun var. Yeni moda.
ooooo onu vede ausu anlatsam varya ..kız onların bir kalemi var aşık olursun aşıkk..
Hadi ya.. sevindim. Insallah seversin buralari..Saraylım ben Amerikaya geliyorum :) Elim değmişken Golden Gate'in korkuluklarını öpeceğim
olmuştur belki nerden biliyorsun belki vicdan azabıyla yazdı nerden biliyorsunn..
Tepriklerre appllaaa braavooooTSE ile iso9001 belgelerim var her türlü giderim var
Nefes alayım yeter
tamam sensin sepcim..Ausencia yı severim,saygı duyarım. Düzgünce konuşulabilen tartışılabilen nadir üyelerden biri. Boş konuştuğunu dalga geçtiğini görmedim şimdiye kadar. Kontesle kıyaslamak ona haksızlık olur.
Kore'ye gidersen Kim'i yanaklarından öp benim için. Güney'e gidiyorsan, benim için bir ara Kuzey'e de geçSaraylım bi de kore var ihtimaller dahilinde. Onu hiç saymadım bile. Seçme şansımız çok yok, ne çıkarsa oraya gideceğiz. Geçen sene mısır çıktı reddettik. Bu sene bunlar var elimizde
Mune dışladı kimi adamın sevgilisi varmış
Oyy :) fena dibe itildim kıymetim bilinmiyorAusencia yı severim,saygı duyarım. Düzgünce konuşulabilen tartışılabilen nadir üyelerden biri. Boş konuştuğunu dalga geçtiğini görmedim şimdiye kadar. Kontesle kıyaslamak ona haksızlık olur.