- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
ay napayım depresyondayız herhal, ülkeyi tek renk saçlamı terkedeyim :)çok kötüsün kızım ya !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay napayım depresyondayız herhal, ülkeyi tek renk saçlamı terkedeyim :)çok kötüsün kızım ya !
Çıks sen yansıyan tarafımı yanlış yorumlamissinTanımak zorunda mıyım? Burda hepinizi tanıyıp karakter analizi yapamam ki? Yorumlarınıza göre yorum yapıyorum. Bana ne yansıttıysan onu yazıyorum.
Gelirken Porsche ile dön beni gezdirirsinay napayım depresyondayız herhal, ülkeyi tek renk saçlamı terkedeyim :)
aynennn bak bana iş yerinde iş yoktu oh burası yaşasın kk..pıçak var mı pıçak
canım burası siyaset meydanı siyasi konularda ağlarız da güleriz de değil mi?
ayıpsın kontesGelirken Porsche ile dön beni gezdirirsin
Rofleni bize de göster giderayakoff ay gidemedim ya. yazmayında çıkayım. habire bildiri geliyor. neyse cepten takip ederim sizleri. yuppiee evreka
Kanadada Vancover'i cok ovuyorlar.. Her tarafi ayni degil.. Sosyal devlet, yasam sartlari cok iyiymis. Almanya da guzel ama Dogu bloku ile birlestikten sonra biraz ekonomisi sarsildi. AB de pek yaramadi hic birine.. Avustralya cok uzak yav..Ben kanadaya gitmem ayol, soğuk orası. Avustralya istiyorum ama almanyaya gideceğim muhtemelen çok yakın yerler oldu dimi
hee valla ondan sonrada okyy yok gitti ülke ,,yok erdoğan ne zaman gidecek bu akp ne zaman bitecekk..evet kakao, 350 lirayı saça verecek maddi durumun varsa sorunlar otomatik olarak kayboluyor.. eğitim sistemi yoluna giriyor, sağlık ve hukuk konusuna girmiyorum bile.. her şeyin başı saç sonuçta haklısın..
Hiiiii hiç sana yakışıyor muuu saç paraları gel saça 50 lira verirsem elim titrer, röfle niyetine saçlarımın beyazlarının ortalığa saçılmasına razıyımKınada güzel saçıda besliyor üstelik,bir ara dip boyamı kızçam yapıyordu oluyordu saç 3 renk
Vayyy müdürüm ekonomik olmamız lazım dimiii bak oky o kadar para veriyor,ben ezik kaldım orduevinde 50 tl röfle 1 lirayada çayımı içiyom geliyorum
hatunnn bi gitt röfleni yapda gelllllama insan hakları özgürlükler nolacak kontes.düşüncelerini rahatça söyleyemedikten,,adaletsizlik olduktan sonra,kadın hakları yok oldukttan sonra röfleyi napayım ben
Çıks sen yansıyan tarafımı yanlış yorumlamissin
Hiiiii hiç sana yakışıyor muuu saç paraları gel saça 50 lira verirsem elim titrer, röfle niyetine saçlarımın beyazlarının ortalığa saçılmasına razıyım
Zaten bana da röfle olmaz, buğday ten, kara kaş vallahi şebek gibi olurum kullanabileceğim en açık ton altın karamel, onu da evde kendim yapıyorum.
Çayını da evde demle koy termosa, müsrif kadınlar siziiii
ama aşkolsun şimdi anlamamışsın benii..küstümKuaföre verilen parayla laiklik ne alaka? Her cümlede laikliği kullanmasan da olur yerli yersiz.
Para için gitmek istediğimizi mi sanıyorsunuz hala? Muhtemelen gittiğimizde daha az kazanıyor olacağız. Buna rağmen gitmek istiyoruz. Bişeyler ifade ediyor mu?
Kanadada Vancover'i cok ovuyorlar.. Her tarafi ayni degil.. Sosyal devlet, yasam sartlari cok iyiymis. Almanya da guzel ama Dogu bloku ile birlestikten sonra biraz ekonomisi sarsildi. AB de pek yaramadi hic birine.. Avustralya cok uzak yav..
hatunnn bi gitt röfleni yapda gelllll
Içi dolu cevabı anca içi dolu olan konuya yazar çizerim ben :)Peki doğru yansıt o zaman. Dalga geçmenin, tek bir içi dolu cevap yazmamanın sebebi nedir?
Doğru anla o zaman :)Peki doğru yansıt o zaman. Dalga geçmenin, tek bir içi dolu cevap yazmamanın sebebi nedir?
ha hayt sen bu kelimeleri kontesemi dedin omu yazamıyorrr.. hımmm kontesi anlayamamışsınnPeki doğru yansıt o zaman. Dalga geçmenin, tek bir içi dolu cevap yazmamanın sebebi nedir?