- 20 Mart 2008
- 140.510
- 210.379
- 60
şu ezik , şu geleceği olmayn bir ülkede 350 saçına verebiliyon demek.. nerden geliyor bu özgürlük. o kaybolan laikliği nerde buldun bakayım.
Laiklikle ne alaka saçın bir söylesene kakao saçmaladın şimdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu ezik , şu geleceği olmayn bir ülkede 350 saçına verebiliyon demek.. nerden geliyor bu özgürlük. o kaybolan laikliği nerde buldun bakayım.
bak sarı olma. gölge attır saçlarına. balyaj yaptır. bal tonlarında olsun bunlarama depresyondayım oky, ne yapayım fikir ver :))
Hala ifade etmedi, az daha açsar misin hergün makarna yediğimiz için algılama sorunu yaşıyoruz :)Kuaföre verilen parayla laiklik ne alaka? Her cümlede laikliği kullanmasan da olur yerli yersiz.
Para için gitmek istediğimizi mi sanıyorsunuz hala? Muhtemelen gittiğimizde daha az kazanıyor olacağız. Buna rağmen gitmek istiyoruz. Bişeyler ifade ediyor mu?
bak sarı olma. gölge attır saçlarına. balyaj yaptır. bal tonlarında olsun bunlar
ombre yaptırayım en iyisi :)bak sarı olma. gölge attır saçlarına. balyaj yaptır. bal tonlarında olsun bunlar
Gördüm bana seksi gelmedi nedenseSen Kanada nin seksi başkanini görmedin galiba
parkonda sarı. 4 ledik biz:)Sitenin 2 tane sarışını bir sen bide ben,sarede yaptırırsa 3 olacaz
Zeytinlerimi aldım geldim, çekirdek yerine zeytin yiyorum, kırma, ister misiniz
oda olur ama onun için çok iyi bir kuaför bulmalısın.ombre yaptırayım en iyisi :)
Öyle deme rofle candırama insan hakları özgürlükler nolacak kontes.düşüncelerini rahatça söyleyemedikten,,adaletsizlik olduktan sonra,kadın hakları yok oldukttan sonra röfleyi napayım ben
parkonda sarı. 4 ledik biz:)
eveeet ben kaçar güne gidiyorum artık sizin yerinize de pasta börek çörek tıkınırım.
oky kuaföre 500 lira verecek kadar laik misin bakalım bunu bir düşün önce
ofis sen de git nereye gidiyosan bıktırma beni
Hala ifade etmedi, az daha açsar misin hergün makarna yediğimiz için algılama sorunu yaşıyoruz :)
tıkın tıkın boğazında kalmasın Hayriye sen o kekleri yiyebilecek kadar laik misin kızım?
yok ben hayriyeyimtıkın tıkın boğazında kalmasın Hayriye sen o kekleri yiyebilecek kadar laik misin kızım?