Aynen, form doldurtuluyor uçakta. İletişim bilgilerinizi de yazıyorsunuz. Kişinin beyanına göre yani. Herkesi muayene etmeleri mümkün değil tabi ki.Ben de son 15 günde yurtdışına çıktınız mı? Yurtdışına çıkan birileriyle temasınız oldu mu? Yüksek ateş, öksürük, terleme gibi belirtileriniz var mı? Diye sorup verilen cevaplara göre harekete geçiliyor diye duydum ama ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum, benim ki sadece bir duyum.
Elbette herkesi tek tek muayene imkansız, umarım herkes doğru bilgi girmiştir.Aynen, form doldurtuluyor uçakta. İletişim bilgilerinizi de yazıyorsunuz. Kişinin beyanına göre yani. Herkesi muayene etmeleri mümkün değil tabi ki.
İnşallah, ama ben şu son karantina olaylarından sonra artık kimsenin semptom gösterse bile söyleyeceğini sanmıyorum. Karantinaya alınırım korkusuyla hastaneye gitmiyor insanlar.Elbette herkesi tek tek muayene imkansız, umarım herkes doğru bilgi girmiştir.
Anne baba ve kardeslerimle görüşüyorumBayanlar yakın çevrenizle demi gorusmuyorsunuz sizce bununda sakıncası varmı onalra gitmek yada gelmeleri(anne baba kardse vs..)
Ama bu da kötü, hem tedavi haklarını kendi elleriyle yok ediyorlar hem de toplum sağlığını hiçe sayıyorlar, ben hiç yurtdışına çıkmadım, bırakın yurtdışını son 2 aydır şehirdışına bile çıkmadım, avm vb yerlere gitmedim ama markete gidiyorum mecburum, şimdi virüs taşıyan biriyle yan yana durduysam ve enfekte olduysam bilemeyeceğim, ki Singapur'da mıydı yoksa Kore mi? Corona görünen bir vaka kaçmış, AVM'ye gitmiş, gezmiş tozmuş, yaklaşık 8000 kişiye onun bulaştırdığı düşünülüyormuş, karantinaya alınma korkusu yalnızca bize değil diğer insanlara da zarar veriyor.İnşallah, ama ben şu son karantina olaylarından sonra artık kimsenin semptom gösterse bile söyleyeceğini sanmıyorum. Karantinaya alınırım korkusuyla hastaneye gitmiyor insanlar.
Off vaka sayısı 42 oldu diyorlar
Sürekli artıyor
Çok da kullanırlar ya normalde.. şimdi kıymetli oldu hesabı ...Makarnayı bir derece anladım da tuvalet kağıdını ben de anlamlandıramıyorum
Yani öyle kıyametvari zombi filmi gibi olsa tuvalet kağıdını totomuza sürüp mutlu mu olacağız anlamadım
47 yazıyor bazı yerlerde ne kadar doğru bilmiyorumOff vaka sayısı 42 oldu diyorlar
Sürekli artıyor
Doğum günü partileri yapanlar var kafe kapatıp bugunEtrafımdaki herkesin benim kadar titiz ve dikkatli olduğunu bilsem, koronavirüsten asla korkmazdım, ama benim bu tedbirli halime gülüp geçen var, takıntılı olduğumu, abarttığımı düşünen var.
Umursamıyorlar, şaşkınlıkla izliyorum, umurlarında bile değil?
Tamam panik yapmak yanlış ama bu rahatlık da beni korkutuyor. Çarşılar hala insan dolu, gezmenizden, keyfinizden biraz fedakarlık edin, biraz endişe edin ama yok...
Evet tabi ki katılıyorum. Ama insan psikolojisi işte.Ama bu da kötü, hem tedavi haklarını kendi elleriyle yok ediyorlar hem de toplum sağlığını hiçe sayıyorlar, ben hiç yurtdışına çıkmadım, bırakın yurtdışını son 2 aydır şehirdışına bile çıkmadım, avm vb yerlere gitmedim ama markete gidiyorum mecburum, şimdi virüs taşıyan biriyle yan yana durduysam ve enfekte olduysam bilemeyeceğim, ki Singapur'da mıydı yoksa Kore mi? Corona görünen bir vaka kaçmış, AVM'ye gitmiş, gezmiş tozmuş, yaklaşık 8000 kişiye onun bulaştırdığı düşünülüyormuş, karantinaya alınma korkusu yalnızca bize değil diğer insanlara da zarar veriyor.
Az evvel bir arkadaş da profilimde yazmış, karantinadan kaçmak isteyenler polislerin yüzüne tükürüyormuş bize bulaştıysa size de bulaşsın diye, bu kadar da bencil olmamalıyız, aramızda hamileler var, minicik bebekleri olanlar var, hasta olanlar var, ailemize bulaşsa nasıl endişe edeceksek aynı endişeyi toplum için de duyup herkesi düşünerek hareket etmeliyiz.
Toplam sayı 47, bakan bu şekilde açıkladı.47 yazıyor bazı yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum
Bir insanın şuan bu durumu önemsememesi için, ruh sağlığının yerinde olmaması gerekir.Doğum günü partileri yapanlar var kafe kapatıp bugun
Toplam sayı 47, bakan bu şekilde açıkladı.
Ve ben bunu söyledim diye suçlu oldum bugün.. sanane millet ne yaparsa yapsın diyorlar en yakınlarım bile...Bir insanın şuan bu durumu önemsememesi için, ruh sağlığının yerinde olmaması gerekir.
Ben başka bir ihtimal düşünemiyorum.