- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.750
Dur bakalım karantina ayağına benimkine yürürüm ben de.Göreceğiz bakalım daha karantina yeni başlıyor, belki bu da bizim karantinanın balayıdır. :))
Ben kitap yazıcam Karantina Günlerinde Aşk.Ülkenin yarısı çocuk yapacak, diğer yarısı boşanacak herhalde. 85 milyon karantinaya girip 100 milyon çıkarız artık
Dur bakalım karantina ayağına benimkine yürürüm ben de.
"Cnm naptın sıkılıyor musun karantinada?
Uyudun mu?
Ben uyumadım da"
Acaba hepimiz bu virüs üreme yoluyla da bulaşıyormuş diye yazıp zorunlu nüfus planlaması mı yapsak? Herşey makarna, çamaşır suyu ve tuvalet kağıdı için, bize yetmiyor ki bir de 15-20 milyon daha artarsakMakarna kritik
Acaba hepimiz bu virüs üreme yoluyla da bulaşıyormuş diye yazıp zorunlu nüfus planlaması mı yapsak? Herşey makarna, çamaşır suyu ve tuvalet kağıdı için, bize yetmiyor ki bir de 15-20 milyon daha artarsak
Mantıksız değil, çiftlerin yarısını durdursak kardirAcaba hepimiz bu virüs üreme yoluyla da bulaşıyormuş diye yazıp zorunlu nüfus planlaması mı yapsak? Herşey makarna, çamaşır suyu ve tuvalet kağıdı için, bize yetmiyor ki bir de 15-20 milyon daha artarsak
Gülüm bizde var da ne oluyor, yine de her olayda tuvalet kağıdı stokluyoruzAynen taharet muslukları yok, tuvalet kağıdı olmazsa wcden kalkamazlar.
çağıracak mısınız ?Bayanlar yarın annem babam ablam ve eşi bana yemeğe gelecek sizce yanlışım yaptim onalrladami gorusmeseydik.ama hep iletişim halindyiz ikiside bana yakın oturuyor.sizce yaptığım riskli değil degilmi ne olur acil cevap.
Abla biz stokçuluğa alışkın değiliz ki, adam markete giriyor ne alsam ne alsam diye bakıyor kullanacağı garanti olan ilk şeyi alıp çıkıyor işte.Gülüm bizde var da ne oluyor, yine de her olayda tuvalet kağıdı stokluyoruz
Karantinaya alırlar diye korkuyorumSoğuk algınlığı bu muhtemelen. Yine de içinizi rahatlatmak isterseniz 184'ü arayıp bir sorun.
Turşu suyu shot yapıcaz birazdan, inanılmaz romantik dakikalar geçiyoruz.
Yok yav o vardı zaten .Turşu suyu da mı stokladınız yahu
Yok yav o vardı zaten .Biz hiçbir şey stoklayamadık direkt tecrite girdiğimiz için. Evde ne varsa o.
Dün markete gittiğimde insanlardan korktum, bir kadın 2 alışveriş arabası doldurmuş, bir arabada sadece tuvalet kağıdı, çamaşır suyu, deterjan gibi ürünler, diğerinde makarna, un, içecekler, patlatmalık cin mısır vs vardı, arabalar tıka basa dolmuştu, bir de kendime baktım 1 paket kırmızı mercimek bir de bir şey daha aldım ama unuttum, bir kadının aldıklarına bir kendi aldıklarıma bakıp güldüm, zaten günlerdir ne zaman marketlere gitsem boş reyonları gördükçe gülme tutuyorAbla biz stokçuluğa alışkın değiliz ki, adam markete giriyor ne alsam ne alsam diye bakıyor kullanacağı garanti olan ilk şeyi alıp çıkıyor işte.
Karantinaya alırlar diye korkuyorum
Demek ki ıssız adaya düşsek yanımıza alacağımız 3 şey tuvalet kağıdı, çamaşır suyu ve makarna.Dün markete gittiğimde insanlardan korktum, bir kadın 2 alışveriş arabası doldurmuş, bir arabada sadece tuvalet kağıdı, çamaşır suyu, deterjan gibi ürünler, diğerinde makarna, un, içecekler, patlatmalık cin mısır vs vardı, arabalar tıka basa dolmuştu, bir de kendime baktım 1 paket kırmızı mercimek bir de bir şey daha aldım ama unuttum, bir kadının aldıklarına bir kendi aldıklarıma bakıp güldüm, zaten günlerdir ne zaman marketlere gitsem boş reyonları gördükçe gülme tutuyor
Ben de son 15 günde yurtdışına çıktınız mı? Yurtdışına çıkan birileriyle temasınız oldu mu? Yüksek ateş, öksürük, terleme gibi belirtileriniz var mı? Diye sorup verilen cevaplara göre harekete geçiliyor diye duydum ama ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum, benim ki sadece bir duyum.Sanmıyorum, yurt dışı geçmişi olanlar karantinaya alınıyor genelde.