Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ülkenin yarısı çocuk yapacak, diğer yarısı boşanacak herhalde. 85 milyon karantinaya girip 100 milyon çıkarız artık:KK53:
Ben kitap yazıcam Karantina Günlerinde Aşk. :KK70: 5 gündür birbirimize bakıyoruz ve senin buranda böyle bi şey mi vardı gibi tepkiler vermeye başladık. Hayırlısı.:KK70:

Acaba hepimiz bu virüs üreme yoluyla da bulaşıyormuş diye yazıp zorunlu nüfus planlaması mı yapsak? Herşey makarna, çamaşır suyu ve tuvalet kağıdı için, bize yetmiyor ki bir de 15-20 milyon daha artarsak:ruh:

Bence insanlar ona inanıyor çünkü jinekoloji bölümünde açılan corona konusunun başka bir anlamı olamaz gibi :-)

Abla biz stokçuluğa alışkın değiliz ki, adam markete giriyor ne alsam ne alsam diye bakıyor kullanacağı garanti olan ilk şeyi alıp çıkıyor işte. :KK70:
Dün markete gittiğimde insanlardan korktum, bir kadın 2 alışveriş arabası doldurmuş, bir arabada sadece tuvalet kağıdı, çamaşır suyu, deterjan gibi ürünler, diğerinde makarna, un, içecekler, patlatmalık cin mısır vs vardı, arabalar tıka basa dolmuştu, bir de kendime baktım 1 paket kırmızı mercimek bir de bir şey daha aldım ama unuttum, bir kadının aldıklarına bir kendi aldıklarıma bakıp güldüm, zaten günlerdir ne zaman marketlere gitsem boş reyonları gördükçe gülme tutuyor :KK70:

Dün markete gittiğimde insanlardan korktum, bir kadın 2 alışveriş arabası doldurmuş, bir arabada sadece tuvalet kağıdı, çamaşır suyu, deterjan gibi ürünler, diğerinde makarna, un, içecekler, patlatmalık cin mısır vs vardı, arabalar tıka basa dolmuştu, bir de kendime baktım 1 paket kırmızı mercimek bir de bir şey daha aldım ama unuttum, bir kadının aldıklarına bir kendi aldıklarıma bakıp güldüm, zaten günlerdir ne zaman marketlere gitsem boş reyonları gördükçe gülme tutuyor :KK70:
Demek ki ıssız adaya düşsek yanımıza alacağımız 3 şey tuvalet kağıdı, çamaşır suyu ve makarna. :KK53:

Sanmıyorum, yurt dışı geçmişi olanlar karantinaya alınıyor genelde.
Ben de son 15 günde yurtdışına çıktınız mı? Yurtdışına çıkan birileriyle temasınız oldu mu? Yüksek ateş, öksürük, terleme gibi belirtileriniz var mı? Diye sorup verilen cevaplara göre harekete geçiliyor diye duydum ama ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum, benim ki sadece bir duyum.

X