Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Valla oda var demi evde esler tartsmaya girecek brbrni yiyecek

Kızlar tozlu sitesinden kargom vardı iptal etmek istiyorum ama çocuklara lazımdı corap vs almıştım sizce bi sıkıntı olur mu iptal mi edeyim ki korktm almaya :KK43:(((

Ben televizyonda sahte dezenfektanları gördüm bugün haberlerde, çamaşır suyu varmış içinde internetten satıyorlarmış 🤦🏻‍♀️

Allahım virüsten korkmuyorum başka şeylerden korktuğum kadar 😂
Valla marketlere halk kadar stokçular da dadandı sanırım, onu da mı yapmışlar:KK57: bir markette pusuya yatacağım bakayım çamaşır sularını kim bitiriyor, acaba kocasını dezenfekte etmek isteyen kadınlar mı alıyor, bu gidişle kocaları deterjanlı suya basacak kadınlar:KK70:
Ülkenin yarısı çocuk yapacak, diğer yarısı boşanacak herhalde. 85 milyon karantinaya girip 100 milyon çıkarız artık:KK53:
Rica ederim şu sıra kimse hamile kalmasın makarna stoğumuz yok:)))

Bayanlar yakın çevrenizle demi gorusmuyorsunuz sizce bununda sakıncası varmı onalra gitmek yada gelmeleri(anne baba kardse vs..)

Valla marketlere halk kadar stokçular da dadandı sanırım, onu da mı yapmışlar:KK57: bir markette pusuya yatacağım bakayım çamaşır sularını kim bitiriyor, acaba kocasını dezenfekte etmek isteyen kadınlar mı alıyor, bu gidişle kocaları deterjanlı suya basacak kadınlar:KK70:

Makarna kritik :KK70:

Asla çocuk istemeyen bir arkadaşım var. Dün diyorum bakalım çocuk mu yapacaksın boşanacak mısın diye. Boşanma daha ağır basıyor şu an :KK70:

Eşim geçen hafta cumadan beri homeoffice çalışıyor, mecbur kalmadıkça ekmek vs almak dışında dışarı hiç çıkmıyor, şimdilik kavgamız pek yok evle uğraşıyoruz kendimizi temizliğe yemeğe tatlıya verdik, gece gece un helvası kavurdu mesela. Belki bizde tam tersi etki yaratır da boşanmadan döneriz :KK70:

Eşim geçen hafta cumadan beri homeoffice çalışıyor, mecbur kalmadıkça ekmek vs almak dışında dışarı hiç çıkmıyor, şimdilik kavgamız pek yok evle uğraşıyoruz kendimizi temizliğe yemeğe tatlıya verdik, gece gece un helvası kavurdu mesela. Belki bizde tam tersi etki yaratır da boşanmadan döneriz :KK70:
Çıkınca nikah tazelersiniz artık.

Hahahah buradan bir arkadaş da dert yanıyordu, çok pis, sirkeli suya batıracağım diyordu kocası için 😂😂

Bayanlar yarın annem babam ablam ve eşi bana yemeğe gelecek sizce yanlışım yaptim onalrladami gorusmeseydik.ama hep iletişim halindyiz ikiside bana yakın oturuyor.sizce yaptığım riskli değil degilmi ne olur acil cevap.
Bayanlar yakın çevrenizle demi gorusmuyorsunuz sizce bununda sakıncası varmı onalra gitmek yada gelmeleri(anne baba kardse vs..)
Mecburi durumlar dışında çıkılmaması gerekir. Şu ev gezmelerinin de ertelenmesi gerekir bence.

X