- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Türkiye karantinaya alınırsa karantina bitimi zaten evlilerin yarısı boşanır herhalde
BDV coşar zaten.
Ya hamilelik oranları artacak ya da boşanma, ben boşanmadan yana kullanıyorum tercihimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye karantinaya alınırsa karantina bitimi zaten evlilerin yarısı boşanır herhalde
BDV coşar zaten.
aynen can skldkca ya fanfinifon ya da birbrne bulasip didisme olacakYa hamilelik oranları artacak ya da boşanma, ben boşanmadan yana kullanıyorum tercihimi
Ben hamilelikten yana kullanıyorum oyumuYa hamilelik oranları artacak ya da boşanma, ben boşanmadan yana kullanıyorum tercihimi
Astoria'dan salgın karantinasında sağlıklı evlilik yürütmenin yolları diye bilgi mi istesek? Corona'dan kurtuluruz umarım ama boşanma salgınına yakalanmasak bari:)
Ben hamilelikten yana kullanıyorum oyumu
Asla çocuk istemeyen bir arkadaşım var. Dün diyorum bakalım çocuk mu yapacaksın boşanacak mısın diye. Boşanma daha ağır basıyor şu anYa hamilelik oranları artacak ya da boşanma, ben boşanmadan yana kullanıyorum tercihimi
Neyse en azından öyle bir derdim yok bak. Züğürt tesellisiHahahahah büyük konuşmak gibi olmasın, allah isteyenlere versin
Valla marketlere halk kadar stokçular da dadandı sanırım, onu da mı yapmışlar bir markette pusuya yatacağım bakayım çamaşır sularını kim bitiriyor, acaba kocasını dezenfekte etmek isteyen kadınlar mı alıyor, bu gidişle kocaları deterjanlı suya basacak kadınlarBen televizyonda sahte dezenfektanları gördüm bugün haberlerde, çamaşır suyu varmış içinde internetten satıyorlarmış
Allahım virüsten korkmuyorum başka şeylerden korktuğum kadar
Rica ederim şu sıra kimse hamile kalmasın makarna stoğumuz yok:)))Ülkenin yarısı çocuk yapacak, diğer yarısı boşanacak herhalde. 85 milyon karantinaya girip 100 milyon çıkarız artık
Ya hamilelikle sonuçlanması daha kötü zaten nüfus patlaması yaşıyoruzYa hamilelik oranları artacak ya da boşanma, ben boşanmadan yana kullanıyorum tercihimi
Makarna kritikValla marketlere halk kadar stokçular da dadandı sanırım, onu da mı yapmışlar bir markette pusuya yatacağım bakayım çamaşır sularını kim bitiriyor, acaba kocasını dezenfekte etmek isteyen kadınlar mı alıyor, bu gidişle kocaları deterjanlı suya basacak kadınlar
Rica ederim şu sıra kimse hamile kalmasın makarna stoğumuz yok:)))
Asla çocuk istemeyen bir arkadaşım var. Dün diyorum bakalım çocuk mu yapacaksın boşanacak mısın diye. Boşanma daha ağır basıyor şu an
Çıkınca nikah tazelersiniz artık.Eşim geçen hafta cumadan beri homeoffice çalışıyor, mecbur kalmadıkça ekmek vs almak dışında dışarı hiç çıkmıyor, şimdilik kavgamız pek yok evle uğraşıyoruz kendimizi temizliğe yemeğe tatlıya verdik, gece gece un helvası kavurdu mesela. Belki bizde tam tersi etki yaratır da boşanmadan döneriz
Valla marketlere halk kadar stokçular da dadandı sanırım, onu da mı yapmışlar bir markette pusuya yatacağım bakayım çamaşır sularını kim bitiriyor, acaba kocasını dezenfekte etmek isteyen kadınlar mı alıyor, bu gidişle kocaları deterjanlı suya basacak kadınlar
Rica ederim şu sıra kimse hamile kalmasın makarna stoğumuz yok:)))
Bayanlar yarın annem babam ablam ve eşi bana yemeğe gelecek sizce yanlışım yaptim onalrladami gorusmeseydik.ama hep iletişim halindyiz ikiside bana yakın oturuyor.sizce yaptığım riskli değil degilmi ne olur acil cevap.
Mecburi durumlar dışında çıkılmaması gerekir. Şu ev gezmelerinin de ertelenmesi gerekir bence.Bayanlar yakın çevrenizle demi gorusmuyorsunuz sizce bununda sakıncası varmı onalra gitmek yada gelmeleri(anne baba kardse vs..)
Çıkınca nikah tazelersiniz artık.
Aynen taharet muslukları yok, tuvalet kağıdı olmazsa wcden kalkamazlar.Onlar gotunu sadece siliyor cok elzem bişey onlar icin