Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kapattıkları barları salgın geçince vakitlice geri açsınlar da
Pavyonlar neyse de barlar kötü oldu Dün son biramı içmişim bilmeden, vay anasını.
Eşim de daha 1 kere pavyona gitmeden kapattılar iyi mi, bari onu ellemeselerdi, oradakiler coronaya virüs geçirebilir absorbe ederler diyordu

Yani ben de çıkmam gibi geliyordu da en kötü haftada 1 evimde misafir ağırlarım, 1 er akşam ailelere gideriz, 2 gün kendim gündüz çıkarım, ctesi pazar zaten dışarıdayız.
Farkettim ki biz hep dışarıdaymışız

Umarım sokağa çıkma yasağı durumuna gelmeyiz. Bizi çok ağır etkiler bu. Toparlayacak kapasitemiz de yok maalesef.
Ne yazık ki. Ben de o noktaya gelmemesini umuyorum. Eğlence mekanlarının kapatılması bile büyük zarara uğratacak, komple her yerin kapatılmasının hastalık sonrası etkisi çok daha büyük olur.

Ne yazık ki. Ben de o noktaya gelmemesini umuyorum. Eğlence mekanlarının kapatılması bile büyük zarara uğratacak, komple her yerin kapatılmasının hastalık sonrası etkisi çok daha büyük olur.
İşte şu yurt dışından gelenler bir kıçlarını kırıp oturaydı yerinde, 1 hafta önceki gibi ‘bize işlemiyor ya corona, trafik kazası bla bla’ cümlemi yineleyecektim.

Üzülme.
Bizim ülke hemen 2 güne kaçak disco bar falan işletir zaten.
Haftalık kiralık evler, muhteşem partiler.
Yasak olunca daha da cazibeli olur, netflix dizileri tadında vuhuu
Ayol kaçak bara da gidilmez. Sonra bir şey olur arkamdan derler "iki gün dayanamadı, b.k yoluna gitti" diye

Ayol kaçak bara da gidilmez. Sonra bir şey olur arkamdan derler "iki gün dayanamadı, b.k yoluna gitti" diye

su testisi cümlesinden daha iyi bence b.k yolu
Öleceksem eğer, eğlenceli şekilde sefayla gitmeyi tercih ederim.

Aman valla ne olacak belli değil de, benim tek bildiğim bu bebeler ile 3 haftada evde sağlam insan kalmaz.
Bizi salsınlar bari sokağa, daha güvenli gerçekten

İşte şu yurt dışından gelenler bir kıçlarını kırıp oturaydı yerinde, 1 hafta önceki gibi ‘bize işlemiyor ya corona, trafik kazası bla bla’ cümlemi yineleyecektim.
Arkadaşım dün veya bugün yurtdışından geldi, şu an evde çocuğuyla mutlu mesut oturuyor.

Ben rahatımdır, domuz gribi patladığında Hollanda'da yorgan döşek gripten yatıyordum da telaşlanmadım. Ama bu dönemde yurtdışına gitmek, hadi madem gittin gelip normal hayatına dönmek fazla gamsızlık.

"O saatte orada ne işi varmış" derler.
Sonra yazacaklar içkiliydi bilmemne.

Eğlenceli gitmek diyorsun ya, neyse fazla geyiğe bağladık, kızacaklar şimdi. Sen gel bizim tarafa

İyi bari, birinin oturduğunu bilmek de mutlu edici gelişme.
Ben kapı zilini dezanfektanlıyorum ya, bugün eve giren sakız paketine kadar sirkeli suyla sildim.
Rahatım o ayrı ama devlet bas bas bağırıyor, inanmasam (ki inanıyorum) bile vatandaşlık bilinci olarak yapmak zorundayım, bu toplumun parçası isem kimseyi tedirgin etmeden, tehdit oluşturmadan yaşamak boynumun borcu.

Bu sabah 9 da kahvaltı bulaşıklarını topladım ben, yakında horoz niyetine salacağım benim oğlanları, biz uyumuyoruz siz de uyumayın ulan diye binayı inlettireceğim

Ben fazla uyuyunca bağışıklık çöküyor, eşim de homeoffice oldu, sabah kahvaltısı ondan. Ben uyurum banane

Oturuyor derken kendini karantinaya almadan gitti çocuğunu aldı evine demek istemiştim. Çocuk aile büyüklerindeydi, tatil dönüşü hemen aldılar.

Allahım olmasın öyle bir şey lütfen yaa . Havalar bir ısınsa çok az kaldı aslında ama

Sormayın tam vaktini buldu ya. Neyse artık ellerini iyice yıkatıp maske takarak yanında duracağım. İnşallah alınmaz ya da huylanmaz usta benden maske takınca.
Ben olsam ustaya maske verirdim.enfekte olduğunu düşünürsek nerelere ne bulaştıracak emin olamazdım.her yeri 4-4 lük temizlemeyebilirsiniz.varsın 1 maske boşa! gitsin.

Oturuyor derken kendini karantinaya almadan gitti çocuğunu aldı evine demek istemiştim. Çocuk aile büyüklerindeydi, tatil dönüşü hemen aldılar.
Sniper yollasam az.
Tövbe tövbe gece gece sövdürecekler.
Hayır yani onların toto genişliği sebebiyle kapanmışız eve, hastalık vs kafa gitmiş.
Hala topluma nasıl partikül bırakırım derdinde millet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…