- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
Eşim de daha 1 kere pavyona gitmeden kapattılar iyi mi, bari onu ellemeselerdi, oradakiler coronaya virüs geçirebilir absorbe ederler diyorduKapattıkları barları salgın geçince vakitlice geri açsınlar da
Pavyonlar neyse de barlar kötü olduDün son biramı içmişim bilmeden, vay anasını.
Yani ben de çıkmam gibi geliyordu da en kötü haftada 1 evimde misafir ağırlarım, 1 er akşam ailelere gideriz, 2 gün kendim gündüz çıkarım, ctesi pazar zaten dışarıdayız.Beni hiç zorlamadı ya normalde de asosyal bir insanım, aksine vah vah dışarı çıkamıyoruz dedikleri için dışarı çıkasım geliyor2 ay dışarı çıkmasam bıkmam sanırım, tek sorun çocuğu hava almaya çıkartamamak onu da güneş olunca balkona çıkartırız ne yapalım :)
Ne yazık ki. Ben de o noktaya gelmemesini umuyorum. Eğlence mekanlarının kapatılması bile büyük zarara uğratacak, komple her yerin kapatılmasının hastalık sonrası etkisi çok daha büyük olur.Umarım sokağa çıkma yasağı durumuna gelmeyiz. Bizi çok ağır etkiler bu. Toparlayacak kapasitemiz de yok maalesef.
Pavyonunda değilim ben, hastalık belası geçtikten sonra barları zamanında açsınlar kafiEşim de daha 1 kere pavyona gitmeden kapattılar iyi mi, bari onu ellemeselerdi, oradakiler coronaya virüs geçirebilir absorbe ederler diyordu
İşte şu yurt dışından gelenler bir kıçlarını kırıp oturaydı yerinde, 1 hafta önceki gibi ‘bize işlemiyor ya corona, trafik kazası bla bla’ cümlemi yineleyecektim.Ne yazık ki. Ben de o noktaya gelmemesini umuyorum. Eğlence mekanlarının kapatılması bile büyük zarara uğratacak, komple her yerin kapatılmasının hastalık sonrası etkisi çok daha büyük olur.
Üzülme.Pavyonunda değilim ben, hastalık belası geçtikten sonra barları zamanında açsınlar kafi
Ayol kaçak bara da gidilmez. Sonra bir şey olur arkamdan derler "iki gün dayanamadı, b.k yoluna gitti" diyeÜzülme.
Bizim ülke hemen 2 güne kaçak disco bar falan işletir zaten.
Haftalık kiralık evler, muhteşem partiler.
Yasak olunca daha da cazibeli olur, netflix dizileri tadında vuhuu
Ayol kaçak bara da gidilmez. Sonra bir şey olur arkamdan derler "iki gün dayanamadı, b.k yoluna gitti" diye
Arkadaşım dün veya bugün yurtdışından geldi, şu an evde çocuğuyla mutlu mesut oturuyor.İşte şu yurt dışından gelenler bir kıçlarını kırıp oturaydı yerinde, 1 hafta önceki gibi ‘bize işlemiyor ya corona, trafik kazası bla bla’ cümlemi yineleyecektim.
"O saatte orada ne işi varmış" derler.
su testisi cümlesinden daha iyi bence b.k yolu
Öleceksem eğer, eğlenceli şekilde sefayla gitmeyi tercih ederim.
Aman valla ne olacak belli değil de, benim tek bildiğim bu bebeler ile 3 haftada evde sağlam insan kalmaz.
Bizi salsınlar bari sokağa, daha güvenli gerçekten
İyi bari, birinin oturduğunu bilmek de mutlu edici gelişme.Arkadaşım dün veya bugün yurtdışından geldi, şu an evde çocuğuyla mutlu mesut oturuyor.
Ben rahatımdır, domuz gribi patladığında Hollanda'da yorgan döşek gripten yatıyordum da telaşlanmadım. Ama bu dönemde yurtdışına gitmek, hadi madem gittin gelip normal hayatına dönmek fazla gamsızlık.
Bu sabah 9 da kahvaltı bulaşıklarını topladım ben, yakında horoz niyetine salacağım benim oğlanları, biz uyumuyoruz siz de uyumayın ulan diye binayı inlettireceğimAlicja filmdelisi guzum yatın uyuyun, uykusuzluk bağışıklık sistemini zayıflatıyor diyorlar. Bakmayın siz Lyanna Mormont 'a öğlene kadar uyuyacak muhtemelen o, sizin çocuklar sabahın nurunda kaldırır sizleri diyordu sabah 7 buçukta uyanacak olan yabanelma.
Alicja filmdelisi guzum yatın uyuyun, uykusuzluk bağışıklık sistemini zayıflatıyor diyorlar. Bakmayın siz Lyanna Mormont 'a öğlene kadar uyuyacak muhtemelen o, sizin çocuklar sabahın nurunda kaldırır sizleri diyordu sabah 7 buçukta uyanacak olan yabanelma.
Oturuyor derken kendini karantinaya almadan gitti çocuğunu aldı evine demek istemiştim. Çocuk aile büyüklerindeydi, tatil dönüşü hemen aldılar.İyi bari, birinin oturduğunu bilmek de mutlu edici gelişme.
Ben kapı zilini dezanfektanlıyorum ya, bugün eve giren sakız paketine kadar sirkeli suyla sildim.
Rahatım o ayrı ama devlet bas bas bağırıyor, inanmasam (ki inanıyorum) bile vatandaşlık bilinci olarak yapmak zorundayım, bu toplumun parçası isem kimseyi tedirgin etmeden, tehdit oluşturmadan yaşamak boynumun borcu.
Allahım olmasın öyle bir şey lütfen yaa . Havalar bir ısınsa çok az kaldı aslında amaBakanlık tahminimden erken alıyor tedbir kararlarını. Vaka sayısı yükselirse bir hafta on güne gelebilir bence. Ben ülke ekonomisi böyle bir şeyi kaldırmayacağı için sokağa çıkma yasağı koymayacaklarını düşünüyordum birkaç gün önceye kadar ama şu an yapabilirler diyorum çünkü beklentimin dışında sıkı tutuyorlar bu sefer.
Ha ekonomik olarak fena göçeceğiz, o ayrı.
Ben olsam ustaya maske verirdim.enfekte olduğunu düşünürsek nerelere ne bulaştıracak emin olamazdım.her yeri 4-4 lük temizlemeyebilirsiniz.varsın 1 maske boşa! gitsin.Sormayın tam vaktini buldu ya. Neyse artık ellerini iyice yıkatıp maske takarak yanında duracağım. İnşallah alınmaz ya da huylanmaz usta benden maske takınca.
Sniper yollasam az.Oturuyor derken kendini karantinaya almadan gitti çocuğunu aldı evine demek istemiştim. Çocuk aile büyüklerindeydi, tatil dönüşü hemen aldılar.