- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
Bu sbah umreden gelip vefat eden adamın hemen nasıl tespiti yapıldı negatif diye en az 2 gün gecmeden test sonucu nasıl cıkıyo yanlısmı biliyorum,
Hayır, toplam 11.Yeni açıklanan sayılarla birlikte toplam sayı 18 mi oldu?
Abd girişli üç kişi bugün olan bir vaka mı yoksa dün de var mıydı biliyor musunuz? Gitgide artıyor :/Hayır, toplam 11.
İlk vaka kendi dahil bulaştırdığı toplam 7, abd girişli 3 kişi ve dün umreden gelen ile toplam 11.
Amerikadan gelenler hasekide gördüğüm belki deAvrupa'dan gelen 7, Amerika'dan gelen 3 vaka varmış. İlk vakanın çevresinden 2 kişiye daha teşhis konmuş. Hadi hayırlı olsun.
Bence kimdir nedir belli olmayan kişilerin yorumlarına inanmayın. Varsa bir iddiası açar kamerayı adınını sanını söyler, açıklamasını yapar. Sosyal medya dönemindeyiz, hiçbir şey kolay kolay gizli kalmaz, ama bizim de bu yorumlara şüpheci yaklaşmamız lazım.Kizlar korkutmak istemiyorum ama ben bi hemsirenin youtubda yorumuna denk geldim ne kadar dogrudur bilmiyorum ama hemsire vanda vakanin daha fazla oldugunu hatta ölen bile oldugunu yazdi ben de onu okuduktan sonra urktum
Abd girişliler yeni, yakın çevreden olan zaten karantinadaki 2 kişi.Abd girişli üç kişi bugün olan bir vaka mı yoksa dün de var mıydı biliyor musunuz? Gitgide artıyor :/
Evet dogrumu bilemedim ama malum guzel devletimiz isine gelmeyen haberlerde yayin yasagi vs koyup kapatmaya calisinca ve medyada yandas olunca insan onlara karsi da supheyle bakiyor guvenecegimiz kimsede kalmadiBence kimdir nedir belli olmayan kişilerin yorumlarına inanmayın. Varsa bir iddiası açar kamerayı adınını sanını söyler, açıklamasını yapar. Sosyal medya dönemindeyiz, hiçbir şey kolay kolay gizli kalmaz, ama bizim de bu yorumlara şüpheci yaklaşmamız lazım.
16 yazan var 12 yazan var. Bakan da öyle bir açıklama yapmış ki ne olduğu belli değil.Hayır, toplam 11.
İlk vaka kendi dahil bulaştırdığı toplam 7, abd girişli 3 kişi ve dün umreden gelen ile toplam 11.
Belli belli, ilk vakaya hakim değiller.16 yazan var 12 yazan var. Bakan da öyle bir açıklama yapmış ki ne olduğu belli değil.
Hangi video?Kizlar korkutmak istemiyorum ama ben bi hemsirenin youtubda yorumuna denk geldim ne kadar dogrudur bilmiyorum ama hemsire vanda vakanin daha fazla oldugunu hatta ölen bile oldugunu yazdi ben de onu okuduktan sonra urktum
Diyanet son umrecilerin bugün gelenler olduğunu söylemişti. Sonradan açıklama yapıldıysa bilmiyorum.Haberleri çok takip edemiyorum bu aralar , gerçekten sayı arttıkça artıyor, umarım ülkemiz en az hasarla atlatır.
Umreden bir kafile daha gelecek diye duydum sanırım doğru mu bilginiz var mı?
Inanma canm hemsireym ve yalanKizlar korkutmak istemiyorum ama ben bi hemsirenin youtubda yorumuna denk geldim ne kadar dogrudur bilmiyorum ama hemsire vanda vakanin daha fazla oldugunu hatta ölen bile oldugunu yazdi ben de onu okuduktan sonra urktum
Şimdi baktım canlı haritada 10 yazıyor. +4 eklemişler bugün için. Zaten umreden gelen vatandaşla beraber 6 kişiydi toplamda değil mi?Belli belli, ilk vakaya hakim değiller.
İlk vaka 6 kişiye bulaştırdı yani.
Onun avrupa girişli olduğunu bilmeyenler ekstra topluyor.
Avrupa 7, abd 3 umre 1.
Sayı muhtemelen artacaktır, ama şayet gizli tutuluyorsa hemşire onu hangi cesaretle çekip atmış olabilir ki. Bir de bu açıdan bakmak lazım...Kizlar korkutmak istemiyorum ama ben bi hemsirenin youtubda yorumuna denk geldim ne kadar dogrudur bilmiyorum ama hemsire vanda vakanin daha fazla oldugunu hatta ölen bile oldugunu yazdi ben de onu okuduktan sonra urktum
Yaklaşık 9- 10 gün önceÖncekiler ne zaman geldiler mesela sizin tanıdıklarınz rahat rahat gezdilermi dısarda
12 yazıyor tv deki bir kanalda.Belli belli, ilk vakaya hakim değiller.
İlk vaka 6 kişiye bulaştırdı yani.
Onun avrupa girişli olduğunu bilmeyenler ekstra topluyor.
Avrupa 7, abd 3 umre 1.
Aynen öyleSayı muhtemelen artacaktır, ama şayet gizli tutulıyorsa hemşire onu hangi cesaretle çekip atmış olabilir ki. Bir de bu açıdan bakmak lazım...