Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
1 ilk vaka, 4 onun çevresi etti 5
1 umreci, etti 6.
2 daha ilk vakanın çevresinden, etti 8.
3 Amerika'dan, etti 11
7 Avrupa'dan, etti 18.

Bendeki hesaplar şu an böyle.

Ankarada 5 kişinin semptom gösterdiği için hastaneye kaldırıldığı da yazdı haberturk altyazıda ama sonra kalktı sanırım. Umreden dönenlerden 5 kişi hastaneye kaldırıldı diyordu.

Sayı muhtemelen artacaktır, ama şayet gizli tutuluyorsa hemşire onu hangi cesaretle çekip atmış olabilir ki. Bir de bu açıdan bakmak lazım...
Videoyu cekip atmis degil haber videosunun altina ben vanda hemsireyim vaka sayisi fazla bizi susturuyorlar falan yazmis inandiriciligi tartisilir

Eğer perşembe günü gorduklerimse havaalanında tespit edilmişlerdi halka karışmadan acildede yanımızdan yürüyerek hızlica gecirildiler başka odaya

Bizde daha on gün önce umreden gelen bi yakınımız ile görüştük 🤦‍♀️ Allah'ım korkuyorum suan sadece öksürüğüm var , faranjıtten kaynaklı dıye düşünüyorum ama :110:

Kizlar benim kayinvalidem hastanede yatiyor felc her yil 1 ay fizik tedavide yatip tedavi goruyor ve sevgili esim kucuk oglumu hastaneye goturup sevgili annesini ziyaret ettirmek istiyor ben karsi cikiyorum beni dinlemiyor oglum daha 3 yasinda ve bu kaynanam sapir supur oper ben delirirm daha once yasak olmasina ragmen hemsire gorumcem 11 aylikken oglumu kaynanamin odasina cikarmisti ve kadin agzinda cignedigi cekirdegi oglumun agzina vermisti ben delirip cildirmistim ayy dusundukce daraliyorum.su donemde goturmeyelim diyorum odaya cikarmayacaz annem asagi inecek diyor ya adam bana

Hollanda hukumeti bugun aldigi kararla okullari, cafe, bar ve restorantlari 3 hafta kapatti. Bugun 1200 vaka var ve 20 ölü:/ Bizde de boyle az az baslamisti. Bir sure sonra ancak bugun sayi kaca cikti kaci öldü acaba diye haber bakiyorsun. Oturdugum sehirde 4 vaka var ve yakin yerlerde bu vakalar. Annem yeni kalp ameliyati oldu tek korkum ona da bulasmasi. Gercekten cok korkuyorum..

Şimdi baktım canlı haritada 10 yazıyor. +4 eklemişler bugün için. Zaten umreden gelen vatandaşla beraber 6 kişiydi toplamda değil mi?
Hiçbir kimse hesaplayamadı, karışık bir açıklama yapılmış ama ben bilgilerime göre açıklayayım.
Bugün sabah ilk vaka kaynaklı kendi dahil 5, bir de umre vardı 1 kişi.
Şuan 2 kişi ilk vakaya daha eklendi ve yemi abd girişli 3 kişi var.
Haber kanalları 12 toplamış, 1 i nerden çıkardılar bilmiyorum.
Ama bilgilerime göre 11 ediyor.
Ya da 18 çıkaran var, onlar ilk vakanın avrupa kaynaklı olduğunu bilmiyor, ekstra saymışlar.

Kizlar benim kayinvalidem hastanede yatiyor felc her yil 1 ay fizik tedavide yatip tedavi goruyor ve sevgili esim kucuk oglumu hastaneye goturup sevgili annesini ziyaret ettirmek istiyor ben karsi cikiyorum beni dinlemiyor oglum daha 3 yasinda ve bu kaynanam sapir supur oper ben delirirm daha once yasak olmasina ragmen hemsire gorumcem 11 aylikken oglumu kaynanamin odasina cikarmisti ve kadin agzinda cignedigi cekirdegi oglumun agzina vermisti ben delirip cildirmistim ayy dusundukce daraliyorum.su donemde goturmeyelim diyorum odaya cikarmayacaz annem asagi inecek diyor ya adam bana
Benim eniştem yoğun bakımda ziyaretci yasaklandı kimseyi almıyorlar

Hiçbir kimse hesaplayamadı, karışık bir açıklama yapılmış ama ben bilgilerime göre açıklayayım.
Bugün sabah ilk vaka kaynaklı kendi dahil 5, bir de umre vardı 1 kişi.
Şuan 2 kişi ilk vakaya daha eklendi ve yemi abd girişli 3 kişi var.
Haber kanalları 12 toplamış, 1 i nerden çıkardılar bilmiyorum.
Ama bilgilerime göre 11 ediyor.
Ya da 18 çıkaran var, onlar ilk vakanın avrupa kaynaklı olduğunu bilmiyor, ekstra saymışlar.
Yeni açıklama yapıldı şimdi. Bu açıklananların hepsi yeniymiş maalesef toplam sayı 18

Gerce
Hollanda hukumeti bugun aldigi kararla okullari, cafe, bar ve restorantlari 3 hafta kapatti. Bugun 1200 vaka var ve 20 ölü:/ Bizde de boyle az az baslamisti. Bir sure sonra ancak bugun sayi kaca cikti kaci öldü acaba diye haber bakiyorsun. Oturdugum sehirde 4 vaka var ve yakin yerlerde bu vakalar. Annem yeni kalp ameliyati oldu tek korkum ona da bulasmasi. Gercekten cok korkuyorum..
Evden cikiyormsnz

Benim eniştem yoğun bakımda ziyaretci yasaklandı kimseyi almıyorlar
Ay gercektenmi iyi olmus zaten ben cingar cikaririm bu kez ondada hic razi degildim gorumcem dezenfektan falan surup etti cikardi boyle virus falan da yoktu ben oglumun agzindan opmus degilim o hareketi yaptiginda nasil boyle bise yaparsin diye baya tepki gostermistim

Evet, toplam 18, avrupa girişli 7 yeniymiş.
Eski değil, bugün tespit edilmiş ve 18 oldu.
Ben bakanın açıklamalarına tam güveniyorum hemen çıkınca aktarıyor bence şimdi baktım test yapılacak hastanelere Haseki var İstanbul da perşembe yapıldıysa test bugün çıkmıştır hemen aktarıyor

X