Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yani beklenen oluyor, üstel olarak artıyor çünkü vakalar. Her yerde böyle oldu. Önce 3-5 kişi sonra 100-200 kişi. İnşallah sayı daha fazla artmaz ve hiç ölüm olmaz.
Milletin umurunda mi nasil arttigi.1 kisinin 5 kisiye bulaştirabilme ihtimali varmis. Bizi teget gecer diyen cok, bize bir sey yapmaz abartıyorsunuz diyen de. Bekleyip gorecegiz artik.

Virüsün yayılması durumunda vereceği psikolojik ülke kaynaklarını kullanımı açısından ekonomik olarak verilerinizde var mı alıntınız bunu akıl edememiş gibi görünüyorsunuz bu açıklamaları uzun uzadıya okuyup paylaştığınıza göre

Görüşmemiz malesef ki anlık gelişti
Gribi yeni atlattım hastaneye gittim doktor da baktı farenjitim var o yüzden öksürük var diye düşünüyorum ama zaten hastalık tedirginliği yüzünden evden çıkmıyorum

Evet, toplam 18, avrupa girişli 7 yeniymiş.
Eski değil, bugün tespit edilmiş ve 18 oldu.
Çok hızlı artıyor.
Sürekli şu trafik kazası vs şeylerini örnek veriyorlar. Beyinlerini kullanmaktan acizler. O trafik kazası veya diğer hastalıklar evet kötü ama bulaşıcı değil bu şekilde.

Allah korusun değil, bunun olacağı belli.
1 aydır her yerde uyarılar var, vaka olduğundan beri çeşitli kurallar konuldu.
Kim uyuyor Allah aşkına?
Yurt dışından gelenler izolasyona uysaydı vaka artmazdı zaten.
Kimse evinse bu süreci beklememiş, haydi onu geçtim hala dinlemiyor.
Çin gibi kapıları kaynaklamak gerekiyor bizim millete.
Kimse eve kapanmasın tamam ama, hasta olma ihtimali olan bir zahmet kırsın kıçını ya.
Bu kadar mı zor!

Yani koskoca ülkelerde karantina altına alınan, hatta sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerlerde kimsenin açlıktan öldüğünü duydunuz mu? Ben duymadım çünkü. Niye açlıktan ölecekmiş gibi herkes gıda malzemelerine saldırıp alışverişe koşuyor ki. Resmen bu da bir pazar haline geldi. Salgın pazarı.

Çok hızlı artıyor.

Sürekli şu trafik kazası vs şeylerini örnek veriyorlar. Beyinlerini kullanmaktan acizler. O trafik kazası veya diğer hastalıklar evet kötü ama bulaşıcı değil bu şekilde.
İşte cehalette böyle böyle bulaşıyor farkında değiller bunu ögrenmişler sürü misali biri deyince ancak bunu akıllarına yatırmışlar

Uzun süredir evdeydim bugün arkadasimla buluştuk off ne salagim yaa akşama kadar gezdik sonra kafeye girdik (( sonra otobüs mağazaları saymiyorum bile sanki inadına yapar gibi ne gerek vardı yaa aşırı korkuyorum şuan neden yaptimki bunu (((

Soyluyoruz ama

Bütün gün gezerken aklınıza hiç ‘ ben ne yapıyorum ?’ Sorusu gelmedi mi gerçekten. Gönül rahatlığıyla gezip dolaştıysanız benden size koca bir

Artı panikle evine stok yapanlar gerçekten ihtiyaç duyacakların ulaşmasına da mani oluyorlar. Başkalarını mahrum bırakıyorlar. Dengeyi bozuyorlar.

Bütün gün gezerken aklınıza hiç ‘ ben ne yapıyorum ?’ Sorusu gelmedi mi gerçekten. Gönül rahatlığıyla gezip dolaştıysanız benden size koca bir
Hep aklimdaydi ama günlerdir evdeydim çok bunaldim keşke cikmasaydim çok yanlış yaptım (

Artı panikle evine stok yapanlar gerçekten ihtiyaç duyacakların ulaşmasına da mani oluyorlar. Başkalarını mahrum bırakıyorlar. Dengeyi bozuyorlar.

Evet gerçekten saçmaladı insanlar. Darbe girişiminde de marketlere koşan, atmlerde kuyruk oluşturanlar aynı kişiler sanırım. Yani siyasi birşey için söylemiyorum bunu ama, bunu düşünebilmek önce marketlere vs koşmak akıl alır gibi değil benim aklıma gelmiyor.

Bizim stok yapacak bir paramız yok açıkçası, çoğu kişinin de olduğunu zannetmiyorum bulunduğumuz yerde. Günlük yapıyoruz alışverişi, sadece geçen gün kızım için kıyma, et, tavuk, süt gibi şeyleri alıp dolaba koydum. Bulunduğumuz yerde herşey var, kimse stok yapacak güce sahip değil zaten.

Ama bu tip insanlar yüzünden durduk yere zaten pahalı olan herşey daha da zamlanıyor. Parası olan neyse ama parası olmayan da mağdur oluyor, bunu düşünen yok. Keşke insanlar artık bir saçmalamasa. Çok meraklıysan stok yapmaya etini, balığını filan at buzluğa. Çünkü makarnayı pirinci her türlü devlet yedirir zaten herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…