Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok şükür aklı başında bir yorum okudum

Hepsi zaten bir tahmin
Diğer bilimadamlarının da tahminleri
Aşısını bulduklarını iddia edenlerinde
Bekleyip görüceğiz
Ben gayet anlıyorum ne demek istediğini

Yaa kızlar aranızda metroya otobüse binen yok mu ben bindim bugun yarın da binicem aşırı korkuyorum otobüsler de fulldu hep Ne kadar ertelicez ki işlerimizi ?
Ben her gün hastanelere gittim çok bindim ise gidenler var
Mecburen erteleyemeyecegim durumlardi
Eşimin umurunda değil sürekli dışarda aracı var ama ona karantina gelmeli bence öksürüyor beni bayiltmak için birde

Erkekleri zapdemiyoruz sosyallesmeseler ölecekler evden zorla çıkardığımız babama bile bir hal oldu evde oturamazmis
Ya öyle oluyor ama niyeyse. Ben de zor duruyorum evde, çıkasım geliyor devamlı Evde kalmam için baskı oldukça tam tersi çıkasım geliyor, hayırdır inşallah

Şu görseldeki gibi. Gripli insanlar yatak döşek yatarken coronalıların gezesi geliyor.

Bu caps
Çinli virüslü kadını aklima getirdi başkalarına bulassin diye markette ambalajlara tukuruyordu bunlarda bana bulaştı benden sonra tuhaf diyip tatile cikmislar

O
Kahveleri de kapatmaları lazım aslında.
Off evet benim kocam gidiyor evde bebegim var gitme desemde 1 2 saat olsa dahi gidiyor dayanamiyor ya bagimli olmus kahvehaneye gelicegi varsa bulur bizi bahanesi olur diyor cok genis bi adam cocuguma birsey olsun seni uykunda gebertirim sakın bir annenin lafini hafife alma kizimin tirnagina senin yuzunden zarar gelirse kork benden dedim ha duvara dedim ha onaaa

Bu caps
Çinli virüslü kadını aklima getirdi başkalarına bulassin diye markette ambalajlara tukuruyordu bunlarda bana bulaştı benden sonra tuhaf diyip tatile cikmislar
Arkadaşım da şey diyor, "corona olursam hastaneye gitmeden önce yüzüne tüküreceklerimin listesini yaptım"

Ben her gün hastanelere gittim çok bindim ise gidenler var
Mecburen erteleyemeyecegim durumlardi
Eşimin umurunda değil sürekli dışarda aracı var ama ona karantina gelmeli bence öksürüyor beni bayiltmak için birde
Aylar öncede vardı zaten bi sene evde mi durcaz yapacak birşey yok yazın geçse kışın yine çıkacak

Eğlence mekanlarının kapatılması doğru bir karar ama eksik.

Niye sadece barlar? Kahveler, nargileciler vs hepsi eğlence mekanı, niye bunlar açık? Yaş grubu olarak kahveye gidenler daha riskli yaş grubu mesela.

Eğlence mekanlarının kapatılması doğru bir karar ama eksik.

Niye sadece barlar? Kahveler, nargileciler vs hepsi eğlence mekanı, niye bunlar açık? Yaş grubu olarak kahveye gidenler daha riskli yaş grubu mesela.
Aynen oyle ya amcasi var mesela kalp pili var rahatsız bir parfum kokusu rahatsiz eder misafirlige geldigi zaman parfum sıkarım genellikle pencere actirir ozellikle rahatsiz bu tarz konulara ama kahveden eksik kalmiyor benimkine biraz kızdım

Market bahanesiyle çıkıyor gidim şunu alayim diye aliyor ama kahveye gidip 1 2 saat vakit gecirdikten sonra zaten mevsimsel grip gecirdi bitmisti suan oksuruyor.
arayacagim hastaneyi gelip gotursunler bende rahat nefes alayim korkuyorum cocuga bulastirican diye ama rahat bi adam kolonyagı suruyor diye tum vuruslerin öldügünü dusunuyor

Aylar öncede vardı zaten bi sene evde mi durcaz yapacak birşey yok yazın geçse kışın yine çıkacak
Fatih te akrabası vefat etti onlarda 7 gün taziye var ona gidecek herkesle tokalasir şimdi git diyorum olurmuymus Fatih te en kalabalık yer
Aylardır vardı ama pandemi aciklanmamisti İtalya da vakaalar olunca açıkçası korkuyorum yoksa ilk çıktığında Acıbadem de ameliyat oldum ordaki hoca Çin'e tatile gitmişti
Ordaki hosteslerde o zaman maske vardı
Şimdi biraz daha yakın sanki yoksa aralıktan beri var ilacı bulunur diye umut ettik bize gelmeden ama bir gelişme yok

Birileri facede yorumlara yazmis disco bar pavyon gecici olarak kapatildida camilere, alkolsuz yerlere virus ugramiyor mu yazmiş
Çok haklı. Bizimde o tarz bi işletmemiz var kapatılsın istiyoruz şahsen. Ortaklı olduğu için tek tarafın düşüncesi olmuyo. Yine açık havaya gideriz bol bol temiz hava güneş alrız o ayrı cafe,bar ortamı ayrı. Keşke hepsini kapsasaydı. 2 3 haftada kapatmanın kimseye bi zararı olacağını düşünmüyorum inşallah işletme sahipleri anlar. Zaten yayıldıktan sonra iş yapamayacaklar. Ama para kaybetme fikri çok farklı onlarda.

arayacagim hastaneyi gelip gotursunler bende rahat
Annemde öyle dedi bugün anne espri yapıyor dedim bana bulasirsa beraber sen soz vermedin mi ? Hahaaa diyor dedim
Aynen annemde böyle dedi
Söz verdimde sen gözüme soka soka yap demedim çok yanlış anlamış benimki hastalıkta sağlıkta olayını
Anca beraber kanca beraber diyor gezip gezip

Kız sinirleniyorum ben benimkinin rahatlığına , zaten 4 senenin ardindan yavrum geldi ciddi ciddi korkuyorum ankaradayiz bide kalabalik yer adam rahat. Gelecegi varsa zatem gelir bizi bulur kahve bahame diyor çıldırıyorum
Hayır anacım tehdit de islemiyor oksurugu yoktu oksurmeye basladi birden arayacagim gelsinle seni gotursunler diyorum guluyor bide ben bu kadar korkarken .

İyi niyetinizle bunu söylediğinizi biliyorum ama bu yanlış bilgi.

Ben de çıkıyorum ama burada bence nereye gidildiği önemli. Açık havaya ,insanların dibine girmedikçe çıksın hava alsın ama kahve ortamı çok tehlikeli şu sıralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…