- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Ben şuan öyle dolaşıyorum meselaBenimde lazer randevum geliyo
Ertelersem sakallı dolaşıcam
Ilk 4 gun ve ilk ölüm gercekleşti bileUmreden dönenlerden bir kişi bugün vefat etmiş.Grip belirtileri varmış.Aileyi karantinaya almışlar.
Hadi bakalım başlıyoruz...
Gazeteci Esra Elönü'nün babası umre dönüşü hayatını kaybetti
Umreden dün döndüğü belirtilen, Gazeteci Esra Elönü'nün 63 yaşındaki babası emekli imam Şaban Elönü bu sabah Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti. Ölümün ardından tedbir amacıyla yapılan Covid-19 testlerinin ise negatif çıktığı öğrenildi-haberlerm.haberturk.com
Esra Elönü açıklama yapmış test sonuçları negatif diye.Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti.
Habertürk'te yer alan habere göre; Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.
İstanbul'da yaşayan 62 yaşındaki Elönü'nün ölüm nedeni henüz tespit edilemezken koronavirüse bağlı olup olmadığı ya da başka bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığı incelemerden belli olacak.
Elönü’nün Umre dönüşü grip belirtileri olduğu bunun haricinde bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi. Son olarak geçen hafta Umre’den dönen bir yolcuda virüs tespit edilmesi üzerine bu sabah Umre’den gelenler Ankara ve Konya’da öğrenci yurtlarında karantinaya alınmıştı.
Kaynak Esra Elönü'nün umreden dönen babası hayatını kaybetti
Gördüm şimdi.Esra Elönü açıklama yapmış test sonuçları negatif diye.
Esra Elönü açıklama yapmış test sonuçları negatif diye.
Ne çabuk sonuç çıkmış negatif diyePozitif olsa da açıklanacağını sanmıyorum
bu ay benim de lazer randevum var tum vucut, gitsem mi gitmesem mi dusunuyorum:)Benimde lazer randevum geliyo
Ertelersem sakallı dolaşıcam
Daha belli değilmiş sanırım Coronadan olup olmadığı.Umreden dönenlerden bir kişi bugün vefat etmiş.Grip belirtileri varmış.Aileyi karantinaya almışlar.
Hadi bakalım başlıyoruz...
Gazeteci Esra Elönü'nün babası umre dönüşü hayatını kaybetti
Umreden dün döndüğü belirtilen, Gazeteci Esra Elönü'nün 63 yaşındaki babası emekli imam Şaban Elönü bu sabah Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti. Ölümün ardından tedbir amacıyla yapılan Covid-19 testlerinin ise negatif çıktığı öğrenildi-haberlerm.haberturk.com
Ben izledim özellikle son 5 dakikası çok anlamlıydı.Kızlar salgın filmini izleyeniniz var mı
İzlenediyseniz izleyin
Neredeyse nokta vuruşu yapılmışEki Görüntüle 2605332
Marketler cok kalabalikti bugun
Daha belli değilmiş sanırım Coronadan olup olmadığı.
Kalp krizi demişler. Yersek.Daha belli değilmiş sanırım Coronadan olup olmadığı.
Testi negatif çıkmış diye okumuştum.Daha belli değilmiş sanırım Coronadan olup olmadığı.
Benimde geçtiğim yerler sinek avlıyorduBugün önünden geçtim marmara park ın mahşer yeri gibiydi yolun karşısında migros avm var orası da öyleydi, bir tek metrobüs sakindi, c.tesi öğlen saati yarı yarıya boştu
Öncekiler ne zaman geldiler mesela sizin tanıdıklarınz rahat rahat gezdilermi dısardaÖncesi sadece tavsiyeydi ve çogu bu tavsiyeye uymadi
Etrafimda da uymayan çok kişi var