Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Umreden dönenlerden bir kişi bugün vefat etmiş.Grip belirtileri varmış.Aileyi karantinaya almışlar.
Hadi bakalım başlıyoruz...

Ilk 4 gun ve ilk ölüm gercekleşti bile
Insanlar olayin ciddiyetini anlar belki

Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.

İstanbul'da yaşayan 62 yaşındaki Elönü'nün ölüm nedeni henüz tespit edilemezken koronavirüse bağlı olup olmadığı ya da başka bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığı incelemerden belli olacak.

Elönü’nün Umre dönüşü grip belirtileri olduğu bunun haricinde bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi. Son olarak geçen hafta Umre’den dönen bir yolcuda virüs tespit edilmesi üzerine bu sabah Umre’den gelenler Ankara ve Konya’da öğrenci yurtlarında karantinaya alınmıştı.

Kaynak Esra Elönü'nün umreden dönen babası hayatını kaybetti

Esra Elönü açıklama yapmış test sonuçları negatif diye.

Daha belli değilmiş sanırım Coronadan olup olmadığı.

Kızlar bende çok endişeliyim.. ülke olarak devletin yeterince önlem almadığını düşünüyorum insanlar ise gidiyor her sabah toplu tasimalarin ilaclanip dezenfekte edilmesi gerekiyor en basiti.. ve daha bir çok şey sayabilirim.. annem sağlıkçı bir numaralı risk faktörünü taşıyor istesekte yeterince korunamıyoruz allaha emanetiz.. allah tum dünyayı bu illetten kurtarsin

Bugün önünden geçtim marmara park ın mahşer yeri gibiydi yolun karşısında migros avm var orası da öyleydi, bir tek metrobüs sakindi, c.tesi öğlen saati yarı yarıya boştu
Benimde geçtiğim yerler sinek avlıyordu
Mecburi marketin girdim bir katta iki üç kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…