Geçmiş olsun inşaallah çok kolay atlatırsınızBen de esim de pozitif ciktik.
Bu testleri nereden temin edebiliriz. Tr de satılıyor muKarantinamız bugün itibariyle bitti fakat sabah sırf meraktan yaptığım ev tipi hızlı testlerimiz pozitif çıktı. Karantina bitti diye kendini sokağa atan insanlar hastalığı geçirdi bitti gitti diye bir şey yok. Temkinli olmakta fayda var. Karantina süresi en az 10 gün olmalı.
Kızlar merhaba , bu virüs illeti malesef bizi de buldu. Perşembe günü eşim dizlerim ağrıyor dedi yorgunluktandir dedik, cuma günü boğazı şişmişti ağrıyor dedi. Virüs mü kaptin yoksa dedim ceyranda kaldım ondan dedi. Cumartesi sabahı halsiz uyandi ateşini ölçtüm 39.5 tu. İki buçuk yaşında çocuğumuz var. Normalde annem bakıyor biz akşamları alıyoruz. Neyse hemen apar topar kızımı anneme bıraktım eşimi aldım hastaneye gittik. Test verdik eve gelince atesi 39.8 e cikti. Kafam yerinde değil bir tuhafim dedi. Havale geçiriyor sandım korktum hemen özel bir hastanenin aciline götürdüm malesef bakmadılar. 39.8 ateşi var korkuyorum deneme rağmen hiçbir müdahaleleri olmadı test sonucun çıksın ona göre dediler. Yine eve geldik eşimde sıtma belirtileri başladı titremeye , üşümeye basladi ama öyle bir titreme ki elindeki telefonu tutamayıp düşürdü. Akşam 22.00 ye kadar kizimi annemden almadım. Baktım testin cikacagi yok kızımı aldım eve geldim tam onu uyuttum derken önce benim sonucum çıktı negatif, sonra eşimin ki pozitif. Neye uğradığımizi şaşırdık. Hemen en dip odaya taşındı, wc leri ayırdık ben gece vakti cam kapı açtım evi havalandirdim. Neyse bugün 3 gunumuz. Benim merak ettiğim virüs ne zaman bulaşıcı oluyor ? Testten bir iki gün önce annemlerde yemek yemistik zaten kizim hergun akşama kadar annemlerdeydi. (ben çalıştığım için onlar bakıyor) Birde acaba ctesi günü test vermeye gittiğimizde kizim annemlere bulaş sağlamış olabilir mi ?
Bugune kadar kızımda bir semptom yoktu sadece iki gündür huzursuzdu ama bu akşam ateşi 38.2 ye çıktı. Annemlere de bulaşacak diye çok korkuyorum
Geçmiş olsun, Sağlık ocağında ki hemşirenizden bilgi alabilirsiniz, sürekli değişiyor genelgeler. Biz Evde tüm aile karantinaya girmiştik sadece ben pozitiftim. sisteme düştüğü an arıyorlar ve her gün sizi balkondan pencereden görmeye geliyorlar. mutlaka kontrole geliyorlar, telefonla da arayıp bilgi alıyorlar günlük ateşiniz nasıl, durumunuz nasıl falan diye. İllere göre değişir mi bilmiyorum
test yaptırmadılar mı ?
az bir ihtimal bile olsa garanti etmekte fayda var.
Hayır yaptirmadilar. Sadece çocukla temas ettiler ama ccugun taşıyıcı olmasından korkuyoruz inşallah bulasmamistir
Neden sizi karantinaya aldılar aşısız mıydınız ?Eşim pozitif testi 10 bucuga dogru çıktı. Filasyonu ben aradım gelecek misiniz esimin çok ateşi var dedim. Ekibin mesaisi bitti sabah gelirler dedi. Sabahta kimse gelmedi. Beni de iki yaşındaki kizimi da karantinaya aldılar. Ama kimse bizi pencereden görmeye gelmedi siz hangi ildesiniz ?
Tesekkur ederim. Ogluma test yapilmadi. O sadece bir gun hapsirdi burnu akti. O gun bizde bir sey yoktu covid miydi bilmiyorum. Suan cok sukur bir seyi yok.Geçmiş olsun. O zaman çocuğunuzda mi pozitif? Kolaylıkla atlatin inşallah
Tesekkur ederim. Yok biz ilk kez geciriyoruz.geçmiş olsun.
bu sizin 2. mi oluyordu ? karıştırıyor da olabilirim tabi.
Geçmiş olsun. Genelde Günde bir defa geliyorlar filyasyondan bağımsız çalışıyorlar gelmediği gün de oldu, pazar kuruluydu sokağımda o gün gelmediler . Eğer sizi evde bulamazlarsa kimlik numaranızla para cezası tanımlıyorlar . Bana öğle saatleri geldiler hep arkadaşıma her gün 18de gelmişler kontrole. Mesai saatlerinde geliyorlar mutlaka ben güneydoğuda yaşıyorumEşim pozitif testi 10 bucuga dogru çıktı. Filasyonu ben aradım gelecek misiniz esimin çok ateşi var dedim. Ekibin mesaisi bitti sabah gelirler dedi. Sabahta kimse gelmedi. Beni de iki yaşındaki kizimi da karantinaya aldılar. Ama kimse bizi pencereden görmeye gelmedi siz hangi ildesiniz ?
geçmiş olsun. D vitamini, C vitamini alın ve triflo çalışın. Stres olmayın. Yeni tipi hafif seyrediyor diyorlar. Beslenmenize dikkat edin.Ben de esim de pozitif ciktik.
Tesekkur ederim. Trifloyu iyi hatırlattinizgeçmiş olsun. D vitamini, C vitamini alın ve triflo çalışın. Stres olmayın. Yeni tipi hafif seyrediyor diyorlar. Beslenmenize dikkat edin.
Çok Geçmiş olsunBen de esim de pozitif ciktik.
Geçmiş olsun.Ben bugün hazır İstanbula gelmişlen rutin kontroller için iyi bir özel hastanede muayene oldum . Sağlık sigortam var nimetlerinden faydalanamıyorum. Yakın zamanda Covid geçirdiğim için varsa bıraktığı hasarları bileyim ve aşı olayım dedim. Tahlil vs yaptılar Şimdi çıktım hastaneden.” Faktör V taşıyıcısı olduğun için mümkün olduğunca aşı olmanı önermem” dedi doktor. İlla olmak istersen de sinovac olabilirsin, Alman aşısını sana hiç önermem dedi. Bebeklerimin de ölme sebebi kan sulandırıcı iğnenin dozu yetersiz geldiği içinmiş. Senin gibi faktör v taşıyan ve özellikle takip ettiğim hastalarım var dedi.
Ben vazgeçtim şimdilik aşıdan. belki sinovac olurum onada işe yaramıyorlar diyorlar.
Teşekkür ederim. Sürekli bebek kaybedince öğrendim bende bu hastalığı. Damar tıkanıklığına sebep olan pıhtılaşma bozukluğu denilen anneden ve/veya babadan gelen genetik bir hastalıK .. Kalp krizi geçirme olasılığınız toplum genelinden de daha fazla oluyor . Bazı tedavi yöntemleri riskli olabiliyor bu hastalıkta. Benim iki ayrı gende pıhtılaşma çıktı. Hareketli ve sağlıklı bir yaşam sürdükçe genç yaşlarda hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz. ben sıkıntısını gebelikte yaşadım .Geçmiş olsun.
Faktör V nedir?
Bende dün kovid olduğumu öğrendim aradılar sadece bilgi verdiler. ne gelen var ne giden, acaba yere göre değişiyor muGeçmiş olsun. Genelde Günde bir defa geliyorlar filyasyondan bağımsız çalışıyorlar gelmediği gün de oldu, pazar kuruluydu sokağımda o gün gelmediler . Eğer sizi evde bulamazlarsa kimlik numaranızla para cezası tanımlıyorlar . Bana öğle saatleri geldiler hep arkadaşıma her gün 18de gelmişler kontrole. Mesai saatlerinde geliyorlar mutlaka ben güneydoğuda yaşıyorum