Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen aynen.Yeğenimde covid karantinası bitti.Geçmediyse diye bekliyor daha

Acaba alerjik rinit ilacı ne kullamıyorsunuz?

İlk önce acaba çarpıtıldı mı sözleri dedim Gerçekten söylemiş, çok şaşırdım. Şimdiye kadar maske, mesafe, temizlik üstünde çok durup böyle söylemesi şaşırtıcı, sanki çok dikkat ediliyormuş gibi herkes. Bundan sonra hep gevşeklik olur bitmiş gibi,

işyerinde çok sayıda olunca test yaptırdı kızımda pozitif , 2 biontech aşılı , sadece ishali var .. ne önerirsiniz arkadaşlar

Kizlar birkac gun once oglum sogum almis gibiydi devamli hapşırıdı burnu akti.
Kendisi sagolsun yüzümüze hapşırmaya bayilir
O 1 günde toparlandi sonra esim hastalandı. Calisirken terleyip montu cikardim carpildim dedi ama bilmiyorum.
1 gun atesi vardi sonra daha iyi.
Ben de 4 gundur hastayim. Hafif atesim vardi dun gece 38i gecti.
Yalniz benim alerjik nezle gibi basladi.. Felaket damaklarim, bogazim ve kulak iclerim kaşındı.
Damaklarimi kasimaktan agzim yara doldu.
Bu arada ucuk bekler mi 7 ucukla rekor kirdim. Ust dudagimda boydan boya dizildiler
Ben alerjik olduğunu düşünüyorum ama her ihtimale karsi az once pcr verdik.
Insallah negatifizdir.

Geçmiş olsun hızlı kit eczanelerde mi satılıyor
Ben de geçen ateslendim (idrar yolu ve kanda enfeksiyon çıktı )2 aylık bebeğim de var covit testinde siraya girmemek icin özel bir hastanede test yaptırdım 250 lira verdim hızlı kit olduğunu bilmiyordum açıkçası neyseki negatif çıktı

Ailem Almanya’dan getirmişti. Orada marketlerde bile satılır olmuştu. Türkiye’de henüz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…