Aynen aynen.Yeğenimde covid karantinası bitti.Geçmediyse diye bekliyor dahaKarantinamız bugün itibariyle bitti fakat sabah sırf meraktan yaptığım ev tipi hızlı testlerimiz pozitif çıktı. Karantina bitti diye kendini sokağa atan insanlar hastalığı geçirdi bitti gitti diye bir şey yok. Temkinli olmakta fayda var. Karantina süresi en az 10 gün olmalı.
Acaba alerjik rinit ilacı ne kullamıyorsunuz?Ben de bugün pozitif çıktım. Böyle güneş yanığı olmuşum da dokunamıyomuşum gibi bi hassasiyet ve ağrı var sırtımda. Tabii ki alerjik rinit ve kronik sinüzitli biri olarak beni vurdu bu hastalık. Alerji ilaçlarıma ve antibiyotiğe başlamak zorunda kaldım.
Tamam hafif geçiren cok fazla ama ölenler neden ölüyor? Yani günlük 200 kişide az değil. Ama genel olarak hafif geçiriliyor sanirim insallan biran önce eski günlerimize dönerizİnstagramda karşılaştım :)))Eki Görüntüle 2997555
İlk önce acaba çarpıtıldı mı sözleri dedim Gerçekten söylemiş, çok şaşırdım. Şimdiye kadar maske, mesafe, temizlik üstünde çok durup böyle söylemesi şaşırtıcı, sanki çok dikkat ediliyormuş gibi herkes. Bundan sonra hep gevşeklik olur bitmiş gibi,İnstagramda karşılaştım :)))Eki Görüntüle 2997555
Allergodil + aeriusAcaba alerjik rinit ilacı ne kullamıyorsunuz?
Bol su içsin yoğurt,patates haşlaması,muz,pirinç yesin aklıma bunlar geldi geçmiş olsunişyerinde çok sayıda olunca test yaptırdı kızımda pozitif , 2 biontech aşılı , sadece ishali var .. ne önerirsiniz arkadaşlar
çok teşekkür ederimBol su içsin yoğurt,patates haşlaması,muz,pirinç yesin aklıma bunlar geldi geçmiş olsun
Rica ederim❤çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun hızlı kit eczanelerde mi satılıyorKarantinamız bugün itibariyle bitti fakat sabah sırf meraktan yaptığım ev tipi hızlı testlerimiz pozitif çıktı. Karantina bitti diye kendini sokağa atan insanlar hastalığı geçirdi bitti gitti diye bir şey yok. Temkinli olmakta fayda var. Karantina süresi en az 10 gün olmalı.
Ailem Almanya’dan getirmişti. Orada marketlerde bile satılır olmuştu. Türkiye’de henüz yok.Geçmiş olsun hızlı kit eczanelerde mi satılıyor
Ben de geçen ateslendim (idrar yolu ve kanda enfeksiyon çıktı )2 aylık bebeğim de var covit testinde siraya girmemek icin özel bir hastanede test yaptırdım 250 lira verdim hızlı kit olduğunu bilmiyordum açıkçası neyseki negatif çıktı
Geçmiş olsun. O zaman çocuğunuzda mi pozitif? Kolaylıkla atlatin inşallahBen de esim de pozitif ciktik.
Geçmiş olsun kolay geçer inşallahBen de esim de pozitif ciktik.
Ben de esim de pozitif ciktik.