Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu arada pozitif çıkacağıma ihtimal vermiyordum belki benim gibi olup düşünen vardır diye yazıyorum. Sadece boğaz şişliği-acısı ve ayaklarımın sızlamasıyla başladı. Kardan dolayı üşüttüğümü düşünüyordum. Ne koku gitti şuan ne tat öksürükte yok. Burun akıntısıda yok. bu şekilde olup teste gitmeyen var ise kesinlikle gitmeli herkeste artık etkileri bambaşka. 🤦🏻‍♀️
Omicronda tat ve koku kaybı çok nadir oluyormuş bizde yeni atlattık ne boğaz ağrım oldu ne de tat ve koku gitti..sadece burnum aktı sadece arada sırt ağrım oluyordu çok hafif sonra covidi atlatınca günlerdir hastanelerde gezdik acillere mi gitmedik doktora gittim testler falan yapıldı temiz çıktı..çünkü benim çok feci ağrılarım oldu halen de böbreklerim ve sırtım felaket derecede ağrıyor..ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen bu bambaşka bir ağrı yani dayanamıyorsun uyku desen zaten yok ağrıdan..buarada ishal olursanız covidken sakın muz vs yiyerek ishali kesmeyi denemeyin vücut atıyor bu şekilde..günlerce kesilmeyen ishalim oldu hiç kesmedim sonra kendiliğinden bitti..çok geçmiş olsun hepimize felaket bir hastalık

Omicronda tat ve koku kaybı çok nadir oluyormuş bizde yeni atlattık ne boğaz ağrım oldu ne de tat ve koku gitti..sadece burnum aktı sadece arada sırt ağrım oluyordu çok hafif sonra covidi atlatınca günlerdir hastanelerde gezdik acillere mi gitmedik doktora gittim testler falan yapıldı temiz çıktı..çünkü benim çok feci ağrılarım oldu halen de böbreklerim ve sırtım felaket derecede ağrıyor..ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen bu bambaşka bir ağrı yani dayanamıyorsun uyku desen zaten yok ağrıdan..buarada ishal olursanız covidken sakın muz vs yiyerek ishali kesmeyi denemeyin vücut atıyor bu şekilde..günlerce kesilmeyen ishalim oldu hiç kesmedim sonra kendiliğinden bitti..çok geçmiş olsun hepimize felaket bir hastalık
Çok geçmiş olsun sonrasında hala bişeylerin devam etmesi ve o ağrıları çekmek çok zor umarım herkes kısa zamanda atlatır vücutlarımızda kalıntılar kalmaz

Bende dün kovid olduğumu öğrendim aradılar sadece bilgi verdiler. ne gelen var ne giden, acaba yere göre değişiyor mu
Belki yarın ararlar. bize ikinci günden itibaren gelmişlerdi kontrole . sağlık kurumuna gitseniz bile izinli gidin yoksa trafikte polise de yakalansanız ceza alırsınız dediler. kayıtlı olduğumuz sağlık ocağında ki Hemşiremiz de hafta içi her gün aradı ‘çocuklar nasıl durumunuz nasıl’ diye bilgi aldı .

Teşekkür ederim. Sürekli bebek kaybedince öğrendim bende bu hastalığı. Damar tıkanıklığına sebep olan pıhtılaşma bozukluğu denilen anneden ve/veya babadan gelen genetik bir hastalıK .. Kalp krizi geçirme olasılığınız toplum genelinden de daha fazla oluyor . Bazı tedavi yöntemleri riskli olabiliyor bu hastalıkta. Benim iki ayrı gende pıhtılaşma çıktı. Hareketli ve sağlıklı bir yaşam sürdükçe genç yaşlarda hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz. ben sıkıntısını gebelikte yaşadım .
Anladim. Cok cok gecmis olsun.
Demek ki iddia edilenin aksine Biontech pihtilasma yapıyor. Doktorunuz önermedigine göre.

Belki yarın ararlar. bize ikinci günden itibaren gelmişlerdi kontrole . sağlık kurumuna gitseniz bile izinli gidin yoksa trafikte polise de yakalansanız ceza alırsınız dediler. kayıtlı olduğumuz sağlık ocağında ki Hemşiremiz de hafta içi her gün aradı ‘çocuklar nasıl durumunuz nasıl’ diye bilgi aldı .
Valla bizi de arayan soran yok.
Pazartesi pozitif ciktik. Gece 11.30da ilac istiyor musunuz diye aradilar o kadar.

Bugün eşimin pozitif 6. günü
İlk zamanlara göre daha iyi ama yüzünde hep yara çıktı. Sanki virüs dışarıya vurdu. Bugünden sonra virüs bulasiligini azaltıyor mu bilgisi olan var mı ?
Benim salı günü şiddetli bel,eklem ve bogaz agrim vardi. Bugün sadece boğaz ağrım kaldi. Acaba bende atlattim haberim mi olmadi diyeceğim ama bu kadar kısa sürede pozitif olup negatife donebilir miyim ?
Hafta sonu açık öğretim sınavı vardı malesef karantina yüzünden giremeyecegim. Karantina sinifi yapılıyormuş orda girmem gerekiyormuş malesef o sınıfta da girmeye cesaretim yok. Belki bende pozitifim ama ya degilsem şüphesi de var.

Yarın test vermeye gideceğim bakalım ne çıkacak ? İki yaşında bebeğim var pztesi ise dönmem lazim ama ya temas yüzünden geç pozitif olursam, bebeğinden annemlere Allah korusun virüs bulasirsa korkusu yüzünden ise de gitmek istemiyorum. 7 gün çok az bir süre :KK43:

Covid omicron varyantını hafif geçiriyoruz ve dün hafif geçirirken 233 kişi hafif bir şekilde öldü.

Burada aşıyı o kadar savundum sorum şu; ölenlerin kaçı aşılıydı, aşılı ölen varsa kaç doz olmuşlardı. Ben aşıyı savunuyorsam bu açıklamayı yapmalılar.

Özetle her zaman bilimi savunan ben şu son döngüde yaşananlara bakarak bilimin bu virüs karşısında aciz kaldığını görüyorum.

Bugün eşimin pozitif 6. günü
İlk zamanlara göre daha iyi ama yüzünde hep yara çıktı. Sanki virüs dışarıya vurdu. Bugünden sonra virüs bulasiligini azaltıyor mu bilgisi olan var mı ?
Benim salı günü şiddetli bel,eklem ve bogaz agrim vardi. Bugün sadece boğaz ağrım kaldi. Acaba bende atlattim haberim mi olmadi diyeceğim ama bu kadar kısa sürede pozitif olup negatife donebilir miyim ?
Hafta sonu açık öğretim sınavı vardı malesef karantina yüzünden giremeyecegim. Karantina sinifi yapılıyormuş orda girmem gerekiyormuş malesef o sınıfta da girmeye cesaretim yok. Belki bende pozitifim ama ya degilsem şüphesi de var.

Yarın test vermeye gideceğim bakalım ne çıkacak ? İki yaşında bebeğim var pztesi ise dönmem lazim ama ya temas yüzünden geç pozitif olursam, bebeğinden annemlere Allah korusun virüs bulasirsa korkusu yüzünden ise de gitmek istemiyorum. 7 gün çok az bir süre :KK43:
Bence sizde pozitif olmuşsunuz yani belirtilere göre benim kuzenimde böyle oldu. Belirtileri bitince hala poztiftii ama bir iki güne negatife döndü

Covid omicron varyantını hafif geçiriyoruz ve dün hafif geçirirken 233 kişi hafif bir şekilde öldü.

Burada aşıyı o kadar savundum sorum şu; ölenlerin kaçı aşılıydı, aşılı ölen varsa kaç doz olmuşlardı. Ben aşıyı savunuyorsam bu açıklamayı yapmalılar.

Özetle her zaman bilimi savunan ben şu son döngüde yaşananlara bakarak bilimin bu virüs karşısında aciz kaldığını görüyorum.
Bazı haberlerde de omicron aşıdan kaçıyor olabilir bir de 4.doz hatırlatması işe yaramayabilir deniliyordu sonra ama yine de aşı en iyi korunma yöntemidir denildi:KK64:

Abicim geçen gün kovidden dolayı hastanelik oldum covidi atlattık ama halen ağrılarım var neyse bana serum takan çocuk kesinlikle yalan söylüyorlar öldürülüşünü en fazla olan varyant omicrondur dedi hafif atlatabilirsiniz ama gerçekten öldürücülüğü fazla..endişeye mahal yok diyor bakan koca ama bence endişeye girmemizde haklıyız bu yaşıma kadar böyle ağrı görmedim ben ölüyorum sandım

Abicim geçen gün kovidden dolayı hastanelik oldum covidi atlattık ama halen ağrılarım var neyse bana serum takan çocuk kesinlikle yalan söylüyorlar öldürülüşünü en fazla olan varyant omicrondur dedi hafif atlatabilirsiniz ama gerçekten öldürücülüğü fazla..endişeye mahal yok diyor bakan koca ama bence endişeye girmemizde haklıyız bu yaşıma kadar böyle ağrı görmedim ben ölüyorum sandım
Aşılı mıydınız ? Buna rağmen mi böyle oldu geçmiş olsun 😢

Bence sizde pozitif olmuşsunuz yani belirtilere göre benim kuzenimde böyle oldu. Belirtileri bitince hala poztiftii ama bir iki güne negatife döndü

Evet bugün test verdim pozitifim :KK43:
Eşimde pozitifti bu gece karantinası bitiyor pztesi ise baslayacak ben kızımla evde tek kalacagim.
Eşim pozitifken ben negatiftim ve ona bakacağım diye ben de pozitif oldum
Şimdi eşim ise baslayinca evde bana kim bakacak bilmiyorum. Kızımla başbaşa kalacagiz. İnşallah aksi bir durum olmaz.

Allah'ım 2.5 yaşındaki kizimi ve annemi babamı korusun en büyük dileğim bu.
Kızımda da belirtiler var hala düzelmedi en çokta ona üzülüyorum

Geçmiş olsun. Genelde Günde bir defa geliyorlar filyasyondan bağımsız çalışıyorlar gelmediği gün de oldu, pazar kuruluydu sokağımda o gün gelmediler . Eğer sizi evde bulamazlarsa kimlik numaranızla para cezası tanımlıyorlar . Bana öğle saatleri geldiler hep arkadaşıma her gün 18de gelmişler kontrole. Mesai saatlerinde geliyorlar mutlaka ben güneydoğuda yaşıyorum

Himmm,
Bize gelen olmadı hiç. Nüfusu yoğun illere belki yetisemiyorlardir. Bilemedim..

Eşimde pozitifti bu gece karantinası bitiyor pztesi ise baslayacak ben kızımla evde tek kalacagim.
Şimdi eşim ise baslayinca evde bana kim bakacak bilmiyorum. Kızımla başbaşa kalacagiz. İnşallah aksi bir durum olmaz.

Kapalı alanda 3 dakika kalmanız korona kapmanıza neden oluyor çok geçmiş olsun

Sizinde sali günü belirti vermiş önce almışsıniz gerilemeye başlamış şimdi inşallah en kısa sürede biter sizinkide az kalmış

Sizinde sali günü belirti vermiş önce almışsıniz gerilemeye başlamış şimdi inşallah en kısa sürede biter sizinkide az kalmış

İnşallah öyle olur ben akciger ve kalp hastasıyım o yüzden biraz korkuyorum.
İlk sali günü eklem ağrım vardı ama konduramadim kızım ve eşim arasında mekik dokumaktan yoruldugum için oldu dedim,
Çarşamba gunu boğaz ağrım başladı sanırım. Hala da devam ediyor. Ama ne zaman pozitif oldum inanın bilmiyorum inşallah ilk yada ikinci günün değildir.
Filyasyon ekibiyle bugün görüstüm eşim yada kizim negatife dönünce benden geri virüsü kapabilir mi dedim onlar da evet mümkün dedi. Nasıl olacak bilmiyorum inşallah tekrar başa dönmeyiz.

Kızım iyi olsun, sağlığına kavuşsun da biz bir şekilde hallederiz inşallah

X